- 18 Kasım 2020
- 20.828
- 50.084
- 548
- Konu Sahibi sessizucurum
Abla yaAllah sevdiğine bağışlasın. Boy pos fena değil. Huyu suyu güzelse kaçırma .![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla yaAllah sevdiğine bağışlasın. Boy pos fena değil. Huyu suyu güzelse kaçırma .![]()
kesinliklee ben bile bukadar güldüysemm gelenlerde bi gülsün bi canlansınn yavvvvvKonu kapanmasın uyuyan kadınlarda bir uyansın birazda onlar gülsünSiz onu oyalaya durun kaçmasın bir yere ben kaçtım
![]()
Milletvekili mi gerçekten?Evli barklı, çoluklu çocuklu hem de Milletvekili olan birini buraya atıp çekici mi diye sormak mı![]()
Ben azıcık oynayıp gelim![]()
Ahahahahaha cumartesi hep bir ekşın olurhahahaah ayyy en sevdiğim şarkıyı atmışsın ortaya minnoooşşşşşşşşhaydii kızlarrrrr
![]()
evettttt hiç sormaa
Nere kayboldu beğenmedim ler gelmiyorevettttt hiç sormaa
mune ablaşimdi bi yazacak
![]()
vuuuu adam camdan aşşağa atmasunnnNere kayboldu beğenmedim ler gelmiyor![]()
Evli uşakları varmışAyy konu kapanmadan yazim bari
Adam bekar mı![]()
Sessizuçurumcum kızların dediği gibi Mahmut abiysen bu de/da' nin yazımına takıntılı kızlardan yana şanslısın. Tebrik etmek istedim.Biriniz şuraya yakışıklı bir erkek fotoğrafı koysun da gözlerinden kalp çıkan emoji bırakayım.![]()
Yuh ya hahah adam magazinsel biri de değil ne bu cesaret anlamadımEvli uşakları varmış![]()