- 20 Şubat 2010
- 33.101
- 6.377
- 773
- Konu Sahibi Madamgonca
-
zengin ve yakışıklı diye
ee gülü!!! seven dikenine katlanacak.zengin ve yakışıklı diye
O da doğru alan memnun satan memnunsa sorun yok. Kızın nasıl beklentileri var yazılmış mı bilmiyorum tüm yorumları okumadım, beklentiler uyuşuyorsa hayırlı olsun demek düşer.Bu adam en başta uyarıyı yapmış ama.
Uyarı yapmadan aldatan bir sürü de erkek var. Eşleri de YUVAM (!) dağılmasın diye devam ediyorlar.
Dediğim gibi bedelin ne olacağına bağlı. Bunun gerçek ve sevgi dolu bir EVLİLİK olmadığını varsayıyorum. Asgari ücret alıp beni aldatan bir adamla olmaktansa bana ayda 5000 tl harçlık veren bir adamla olmayı tercih edebilirim.
Aynen ben de bunu diyecektim . Nasılsa duygusal bişey Yok diye kadına bunu normal bişey gibiymiş açıklayıp yada açıklamayarak ihtiyacını karşılamak için baska arayışlara girenler oluyoro zaman karısı hamileyken zayıflığından dolayı gidip aldatacak ilişkiye giremiyor diye.
adam katıksız öküzmüş. parasına güvenen sığ herifin teki. anlayışsız birine benziyor.
çok iyi düşünmek lazım.
değişik gercekten de ne ararsanız var cevremde :))Çevrenizdeki herkes bir değişik. kuzeniniz anne babası olmayan Maaşlı biriyle evlenip niye bana bilezik takmadilar herkesin kolunda var bende niye yok diye dertlenir. Yakın arkadaşınız çok parası var ve adam yakışıklı olduğu için evlenmeye kalkar. Şaşkınlık icerisinde bir sonraki konuyu bekliyorum.
demekki alan memnun satan memnunBu sebepten evlenen kadına her şey müstehak, neyi dert ediyorsunuz
çok güldürdün beni.koca bir kahkaka attım.şimdi yoplantıya gideceğim umarım aklıma geldikçe gülmeme.Allah da seni güldürsünÖküz & insan evliliği ne Zaman yasallaştı
Yürümez kesin ve net.En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?