- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Minik bir eklemeyle +1
Beni elinde sen tutacaksın yoksa dışarı giderim diyerek hem tüm sorumluluğu kadına yüklüyor hem de aldatmanın yolunu şimdiden yapıyor. Aldatırmı aldatmaz mı bilemeyiz ama yaparsa sorun zaten sende diyeceği kesin.
aynı fikirdeyim. bir de bana çok ergen bir yaklaşım gibi geldi.Topa tutulma riskiyle yazıyorum evet yürür...
Toplumumuzdaki kadın modeli böyle..
Adam da demiş zaten baştacı ederim..
İstedikleri de afaki şeyler değil bence..
İşte bu yoruma gülünür. özellikle İtaatkar olma potansiyeli yüksek kısmında kahkaha attım siz çok yaşayın
Pardon da ev işini yemeği yardımsız eksiksiz yapmanın, belki de her gün bi dünya misafir ağırlamanın, sürekli "elde tutulma" yı bekleyen, her an kaçma potansiyeli olan bi kocaya katlanmanın keyfi nerdeymiş arkadaşınıza bi sorsanız??eve para getirecek, çalışacak kadında keyif sürecek
Bir odunla evleniyorEn yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
Evlenilir neden verilmesin
Evlenmeden önce adamların hepsi bu hayallerle evlenir.Hele aile konusunda hepsi ma aile mutlu mesut geçinmek ister.
Ama biz kadınlar yapar miyiz ?
Yapmayız tabi ki.. aklımızı kullanıp evliliğin böyle birşey olmadığını onlara gösteririz.
En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?