bu adamla ömür geçer mi ben mi abartıyorum ya:(

evet kendime hiç acımıyorum ben haklısın hep daha fazla yük atıyorum omzuma kişiliğimi değiştirebilsem keşke

Eşinle konuştun mu bilemiyorum, hepsini okumadım. Ama erkeklerin anlaması için istediğin şeyi net söyleyeceksin bir kaç defa. Öyle kendiliğinden görüp yapan, ince düşünen erkeğe ben daha rastlamadım. Rastlamış olan şanslılara da mutluluklar diliyorum

Onu krediye cekerken düsüncekti eşiniz israf etmege yetiyor ama bir gün oncrki yemege yemem demesini biliyor.calusin kurusunuzu vermeyin siz cok yüz vermuşinuz eşinize.
Benim eşim calustigim halde kuruşuma dokunmaz kendi paramdan cocuklara vexa kendime harcayincads kizar. Benim görevim der sen parana dokunma der hep. Ev isindede yardim eder cocuklari eger evde bir isim varsa alir cikarir rahat isimi yapabilnem icin. Sanami güvendide birc yapti hadi hayat müsterek siz calisiyorsaniz inubda size yardim etmesi lazim. Ya cocugubuza bakan bir anneniz olmasaydi ozamanda tek maaşla gecindircekti siz

eşinizin üzerinde kredi veya benzeri bir borç yoksa fatura veya onu bunu odemeyin
onun yerine haftada yarım gün temizlikçi alın
gerçekten çok üzüldüm
karı koca değil karı koca çocuksunuz siz bir ailesiniz
herşeyden öte aynı konutta yaşadığınız için duygusal olarak değil mantıken haber vermek zorunda
bence de biraz elinizi eteğinizi çekin ev işlerinden faturalardan
kendiniz çocuğunuzla dışarı çıkın tek çare bu evinizi de temizletin

ev kredisi var maalesef maaşının büyük kısmını oraya ödüyor zaten kredi çektikten sonra bende herşeyi daha fazla üstlendim çümkü hayat müşterek onun maaşı kendi kredisine ve harçlığına yetiyor bende diğer borçları ve arac kredisini ödüyorum ama nereye kadar tahammül edicem bilemiyorum

kalan yemeği yemeyen benim eşim değil bi başka arkadaşın yorumuydu o benimkinde öyle bi sıkıntı yok dışarda yiyo benimkisi

Ömrünüz kred ödemekle mi gececek ne anladim o hayattan kirada otur daha iyi

şu an bende ilgisiz biryle sewgiliyim zaman zaman aynı soruyu bende soruyorum kendime bu adamla ömür geçermi diye

Bu yaptığını hiç tasvip etmiyorum canım. Ben yeni evliyim. Ilk haftalar Nazla tuzla yaptırmaya çalıştım olmadı. Sonra ciddi söyledim. Ben yoruluyorum yapamam, bu senin görevin senin sorumluluğun dedi bende tamam o zaman bende yapmam. her hafta yardimci gelir eve bütün islerimi yapar utumu de yapar camimi da siler ayda 400 tl veririm dedim. Ooo o kadar paranın üstünü tamamlar kiramıźı öderiz dedi. Kocacim kira odemek borç odemek de senin görevin beni alakadar etmez. Sen yoruluyorsun bende yoruluyorum dedim. Bunlari söylerken gerçekten ciddiydim. Vége kocacim mecbur kalktı yardım etti. Ve iki aydır böyle devam ediyor, simdi kendi soyluyor hadi islerimizi yapalim diye.ctesi günlerini temizlik günü ilan ettik

Temizlikciye para gidecek diye ödleri kopuyor

Erkekler genelde işlerine gelmeyen şeyleri görmezler düşünemezler. Gözlerine sokucan, ben mesela iş paylaşım planı yaptım, mecbur uyar eşim,o uymassa bende uymam mesela alış verişe gitmedise o zaman yemek yapmam, zincirleme misali

Valla hem calisp hem ev isi hem cocuga yetismekle iyi yapmiyorsunuz.
Biz kadinlar hep oyle.muhtemelen esiniz sizi super guc goruyor..
Nemi yapacaksin.guclu kadin olmayacaksin..isyan bayragini cekeceksin.ona INSAN oldugunu hatirlatacaksin.
Baktin olmuyor..temizlikci ayarlayacaksin..sen degil o parasini verecek pasa pasa.
Arkadasim evde seni gormuyor yiprandigini gormuyor.bian once durumun ciddiyetini anlamasini sagla.
Borc varsa var.senin psikolojnden obemli degil..

Haklisin cok tesekkurler fikirlerin icin ayda en azindan bi kez temizlikci alucam yetişemiyorum bosuna sıkıntı cekiyorum

Hepsi mi ayni bunlarin ya senin yontemde on numara

Ömrünüz kred ödemekle mi gececek ne anladim o hayattan kirada otur daha iyi

Cocugumuz buyumeden evimiz odensin dedik evlenince borclandik hala oduyoruz az kaldi ama 2.5 yil icinde rahata ericez insaallah borclanmadan mal sahibide olunmuyorki arkamızda destek olacak kimsemz yok cunku

Valla tebrik ediyorum canim seni kararlulik herseyi cozuyo

Ya ben bu esi çalıştığı halde ev isine ortak olmayan adamlari anlayamiyorum ama buna izin veren kadinlari zinhar anlayamiyorum! modern kolelik resmen hem ev isi hem çocuk bakimi hem para kazanma, eee erkek ne yapıyor? Bi spermini veriyor, bunun bedeli bu kadar cok mu? Herşey daha nisanliliktan alistirmakla başlıyor benim gözlemim... 10 gun degil 100 gunde kalsa katlamayin çamaşırlari, kaos ciksin madem ki farkina varsin. Simdi öyle yada boyle ben kicimi devirsem de ev idare ediliyor diyor pasalar

Yaw şimdi düşünüyorumda ben çalışırken eşim her işi yapardı
Beş yıldır çalışmıyorum inanın yatağın örtüsünü kaldırmıyorum diye benimle kavga ediyor daha dün gece örtü yüzünden bir Sürü laf etti bende çok zor değil kaldırabiliyorsun dedim küs olduğumuz günlerde ozaman tenezzül etmiyor ağam napsın
Ben çalışmıyorum diye eşim bana yardım etmiyor iki çocuğum var biri 5 biri 3 yaşında ev işi vs herşey bende çocuklarda bende kendisi akşam gelir uyanıksalar biraz oynar tamam bitti çoğu zaman uyur oluyor çocuklar daha ne anlatayım bilemedim heee haber vermeden gitme bizde de var malesef arada oluyor herzaman değil
Ne yaparsam yapim ne dersem diyim olmuyor bi türlü orta yol yok kavga etsem bi süre gidiyor sonra yine aynen devam

İsi cok zor bedenen yoruluyo cogu zaman kanepede uyur kalir bende ilk zamNlar her isi halledebiliyorum nasılsa diye pek yardim istemedim hata bende haline uzuluyordum cunku ana cocukla burlikte karmakarisik oldum kisaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…