Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım ya gene mi sorun oldu ben de tam öteki konuya yazmıştım ne güzel gidiyo diye.bu erkeklerin Allah gözünü doyursun ne diyim madem ailelerinden bu kadarcık ayrı kalamıcaklar niye evlenirler. bu bayram muhabbeti beni de bir gün kanser edicek. bakalım biz ne yapacağız. bana hiç sormadan arifeden geliriz zaten dedi dün telefonda. iyi de biz öyle bişey konuşmadık ki. ama ben bu bayramda 2 gün de babama gidelim mi dediğim zaman paramız olursa gideriz dedi geçiştirdi. (annem babam ayrı ve babam kanser)onun ailesine gitmeyelim demiyorum ama arife ve birinci günü oraya 2. ve 3. günü diğer tarafa diyorum. daha ne kadar adil olabilirim bilmiyorum. Canım umarım tatsızlık olmadan çözersiniz ya bu konular beni çok sıkıyor walla. orda 3 gün kaldın burda 5 gün kaldın. ne biçim iş bu ya
bizim anamız babamız akrabamız yok mu, ağaç kovuğundan mı çıktık. bizim özlemeye hakkımız yok mu ailemizi
![]()
Merhaba,
daha sular durulmadan bir hafta anca oldu yine sorun.
eşim bayram tatili için köyüne gidecek. cumadan yola çıkacakmış.
daha önceden konuşmuştuk bunu sen istersen gel,istersen gelme ben gitçem demişti.
kaynanam da geçen hafta aman ne işim var ben gitmem diyodu.
dün akşam kaynanama gittik. Kaynanam bir heves köye gitçez,işte hep beraber gitçez falacalarda ordaymış bilmem ne...
bende anne ben gelmicem dedim. yok geleceksin ayıp.
anne ne ayıbı ben evleneli 3 yıl bitti ben 12 kere köye gittim ki ne ramazan bayramı,ne kurban bayramı benim aileme hiç gitmedik.
ben bu bayram gelmicem dedim. bu yok gelcen falan.
ne oldu ne bitti anlamadım az önce eşim aradı.
hangi gün yola çıkcaz falan,arkadaşı var onlarda gidecekmiş bilmem ne.
ben gelmicem daha önce konuşmuştuk dedim.
yok öyle bişey geleceksin dedi.
gelmicem-gelcen tamam kapat falan akşam konuşuruz dedi kapattık.
ne bu şimdi ne oldu da bana zoraki gitmemi şart koştu.
ayrıca mecburmuyum her bayram onun sülalesine hizmet etmeye.
cesaretli ol tatlım..niye onun borusu ötüyormuş sadece..senin isteklerin senin beklentilerin hiçmi yok..onun anası varda senin yokmu?
herşey kocanın hakkımı ?senin isteklerine saygı duymuyorsa o halde saygıyıda haketmiyor..
sallaaaa..isterse yine küsüp yatağı ayırsın.umuruna bile takma..ve takmadığınıda görsün..gelmicem de okadar..benim aileme gidilmiyorsa ben hiçe sayılıyorsam kimse kusuruma bakmıcak..istersen aylarca konuşma benimle bundan sonra yok arkadaş..ben kimsenin malı değilim de..
bildir haddini kocaya
öpüldün
Ne demek isterse dövsün.. Size vurmasına sakın izin vermeyin. Kimse kusura bakmasın ama geliniz diye kölede değiliz. Gitmeyin ve sakın kendinizi dövdürmeyin.
Benim babam ile annem bayramlarda önce annemlerin tarafına giderdik orada 2 gün kalırdık arifeden giderdik çünkü sonra babamın tarafına giderdik orada da 2 gün yada 1 gün kalırdık dönerdik hiç öyle sorun yaşamadık.
Şimdi nişanlıyım evlenince eşimin ailesi ile aynı binada oturacağım ilk gün onların ellerini öpüp İstanbul' a ailemin yanına geleceğim.