Bu akşam cıngar çıkacak

canim kesinlikle gitme, kararindan donme.bu zaman kadar gittiklerine saysinlar.git annecigin evine , hasret gider.

eğer olaki gittin surat 5 karış gez ne yapılana karış ne içilene kim ne yapıyorsa yapsın kaynana iş buyurunca duymazlıktan gel yada yavaş yavaş yapki gıcık olsun yani burunlarından getir

Ne gideri nede sinirimi bozarım. benim tek akrabam yok onun tüm sülalesi orda kendi bayramı gitsin anasıyla.

insanı bayramlardan soğutuyolar ya :))

Sen ne diyosun ya eskiden bayramlar benim için neşe sevinç el öpmekti.
ayyy ne şeker toplardık annem öğlen sofrayı kurar camda beklerdi bizi.
ne seviyosak yapar yapmadım der sürpriz yapardı bize.
şimdi ise bayram gelsin istemiyorum.

Temkinli davran kimsenin gazına gelme.sen eşinin nabzına göre nasıl davranacağına karar ver.
aman burdan gaza gelipte bir facia yaşanmasın. dikkat et ya. sana el falan kaldırırsa
gelip burdakiler sarmayacak yaralarını. diret diret diyorlar senin ev ortamını kimse bilemez.
gitmemek hakkın ama sen nabza göre serbet var canım.

Bende eşimin ailesi yüzünden nefret ediyorum bayramlardan. Senelerden beri bu gidip gitmeme yüzünden kavga etmekten yoruldum.
Artık hiç bişey söylemiyorum. Gidicem yani mecburen. Birde benim 6 buçuk aylık bir bebeğim var onunla sürünücez yollarda.

Temkinli davran kimsenin gazına gelme.sen eşinin nabzına göre nasıl davranacağına karar ver.
aman burdan gaza gelipte bir facia yaşanmasın. dikkat et ya. sana el falan kaldırırsa
gelip burdakiler sarmayacak yaralarını. diret diret diyorlar senin ev ortamını kimse bilemez.
gitmemek hakkın ama sen nabza göre serbet var canım.

Tutankomon kimsenin gazı değil bu.
artık bişeyler birikiyo ama eşin seni mutlu etmek için hiç birşey yapmıyo.
15 gün küsüp herşeyini ayırıyo bir çiçekle tav oluyosun.
3-5 konuşma ha tamam daha dikkat edecek artık üzüldüğümün farkında diyorum.
ama yok adam her hafta bişey çıkarıyor.
isterse inceldiği yerden kopar benim vicdanım çok rahat. bana keşke el kaldırsa yapamaz.
benim ev ortamı ev değil dingonun ahırı inan bir hafta adam gibi yaşadık.
geçen hafta beni dersten aldı baktım bi yere gidiyo nereye dedim halasının kızı çaya çağırmış ama gece 23:30 falan
ya saçmalama eve gidelim ölüyorum yorgunluktan dedim ki yarın iş var eve geldik saat 03:00 falan düşün.
ertesi gün yine derse gittim aldı beni yine bi yere allah allah nereye dedim buda öbür halasının kızı ona.
ben aaa ama hayatım ölüyorum yorgunum yok gideceğiz eve geldik saat yine 03:00 falan.
hani nezekaten insan sorar dimi gidelim mi diye ben ona aynı emrivakiliği yapsam napar?
şimdi aynı mevzu eşşek gibi geleceksin senin fikrin önemli değil?
bu evlilikmi sence? evcilik mi?
kim mutlu eşim çok mutlu niye ben peşinde kukla o nereye ben oraya, onun akrabaları,onun ailesi.
ulan allahtan korkmaz kuldan utanmaz ben neyinim. ben ne kadar mutluyum.
mutlu etmiyosun umutlarımda yok oluyo. insan eşinden uzaklaşırmı böyle yaptıkça ben ondan hergün soğuyorum.

Tutankomon kimsenin gazı değil bu.
artık bişeyler birikiyo ama eşin seni mutlu etmek için hiç birşey yapmıyo.
15 gün küsüp herşeyini ayırıyo bir çiçekle tav oluyosun.
3-5 konuşma ha tamam daha dikkat edecek artık üzüldüğümün farkında diyorum.
ama yok adam her hafta bişey çıkarıyor.
isterse inceldiği yerden kopar benim vicdanım çok rahat. bana keşke el kaldırsa yapamaz.
benim ev ortamı ev değil dingonun ahırı inan bir hafta adam gibi yaşadık.
geçen hafta beni dersten aldı baktım bi yere gidiyo nereye dedim halasının kızı çaya çağırmış ama gece 23:30 falan
ya saçmalama eve gidelim ölüyorum yorgunluktan dedim ki yarın iş var eve geldik saat 03:00 falan düşün.
ertesi gün yine derse gittim aldı beni yine bi yere allah allah nereye dedim buda öbür halasının kızı ona.
ben aaa ama hayatım ölüyorum yorgunum yok gideceğiz eve geldik saat yine 03:00 falan.
hani nezekaten insan sorar dimi gidelim mi diye ben ona aynı emrivakiliği yapsam napar?
şimdi aynı mevzu eşşek gibi geleceksin senin fikrin önemli değil?
bu evlilikmi sence? evcilik mi?
kim mutlu eşim çok mutlu niye ben peşinde kukla o nereye ben oraya, onun akrabaları,onun ailesi.
ulan allahtan korkmaz kuldan utanmaz ben neyinim. ben ne kadar mutluyum.
mutlu etmiyosun umutlarımda yok oluyo. insan eşinden uzaklaşırmı böyle yaptıkça ben ondan hergün soğuyorum.

allah yardımcınız olsun...

gerçekten zor bir eşiniz varmış... allah içine merhamet versin...

merak ediyorum bu sefer eşin ne yapacak. nasıl soğutuyorlar insanı her şeyden.gelişmeleri haber ver canım merak ediyoruz.

Kesinlikle gitme ya.. Çalışıyorsun, kazanıyorsun, kaybedeceğin hiçbir şey yok. Ya seni düşünmeyi de öğrenicek, ya da kaybedicek..

Günaydın hepinize anca işleri toparlıyorum geciktim bugün.
akşam naptık malum gene misafir vardı.
neyse eşim geldi yemek falan derken.
ben yarın kaçta çıkacaksınız yola dedim. oda çıkacaksınız değil çıkacağız dedi.
bende ben gelmeyeceğimi söyledim. dedim. oda bende geleceksin dedim. dedi
bende neyse uzatmayalım yeri zamanı değil dedim.
sabah arabada ben köye gelmiyorum. bir daha da bunu söylemek istemiyorum dedim.
gelemeyeceksin ya napacaksın dedi. anneme gideceğim orda kalacağım dedim.
iyi dedi başını salladı bi daha da konuşmadı benimle.
bu akşam bilmiyorum ne olur. ama tekrar tekrar aynı şeyi söylemekten sıkıldım.
fakat hala benim inadımın farkında değil. olmasın valla ben rahatım. vericem çantasını eline bay baaay dicem.

Back
X