Bu aldatma mı sizce?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Ben beş yıllık evliyim. Eşim yeni evliyken bana geçmişiyle ilgili bir şeyler anlattı. Eşim eski sevgilisini, kıskandırmak için kızın yakın arkadaşıyla, sevgili numarası yapmış. Kızla, arkadaşının arası bozulmuş haliyle. Sonra kız eşime aşık olmuş, bunlar eşimin anlattığı. Biz evlendik beş altı ay sonra eşimin kızla yazıştığını öğrendim. Kız eşime gecenin birinnde bilardo fotoğrafı atmış. Kavga kıyamet ayrılma aşamasına geldik. Tekrar barıştık. Ben kıza o zman or....pu yazdım. Zaman geçti bunlar tekrar konuşuyorlar. Bir gün gece on ikide eşimle konuşuyoduk kızı ara dedim aniden. Madem aranızda bir şey yok kızı ara konuş sesi hoparlöre ver dedim, o saniyesinde arattım kızla gayet normal konuşuyorlar hatta kızın sevgilisi var eşime doğum günü kutladık falan diye anlatıyo. Ben ondan sonra madem aranızda bir şey yok beni buluştur dedi madem arkadaşınsa. Eşim kıza desiğim şeylerden dolayı bukuşmamızın normal olmadığını söyledi. E madem sen neden görüşüyorsun dedim. Kızla sürekli, her gün konuşmuyorlar, takip ediyorum. Kızın sevgilisi var, kızı takip ediyorum arada sosyal medyada. Sizce bu nedir ben işin içinden çıkamıyorum

Madem arattiniz nasil hitap ettiğini de duydunuz sonrasında teli alip evliyiz ve karısı olarak ben sizden rahatsızim.Esimin nosunu silin diyecek esinize de o gün o evi dar edecektiniz.Gozu biraz korktuysa zaten uzak dururdu.Ama yok bulustur yok esiniz hala takip edio olmaz.Bir kere de halledin o işi

Geçmişi olduğu kadınla halen görüşmeye devam eden, üstelik bunu bana rağmen, benle ayrılma ihtimalini göze alarak yapan adamla işim olmaz. Dünya da arkadaş olacak insan mı kalmadı. Kaldı ki eski sevgilimle ben görüşürüm ama senin görüşmen uygun olmaz saçmalığına söyleyecek söz bulamıyorum. Eşiniz bile olsa kimseye zekanızla alay ettirmeyin. Ama eğer boşanmayı göze olamıyorsanızda boşuna adamla bu nedenle kavga edip durmayın. Zira bu adama acizliğinizi göstermekten başka
bir işe yaramaz.

Sizin istemediğiniz, o sebeple ayrılma aşamasına geldiğiniz biri ile eşiniz konuşmaya devam ediyor? Burdan eşinizin size pek de değer vermediğini anlıyorum. Aralarında bir şey yoksa bile, eşiniz, zamanında ona aşık olan biri ile konuşmaktan haz alıyor, egosunu besliyor bu onun. Hiç normal değil...

insan sevdigini aldatmaz falan ben pek inanmiyorum,

insan karakteri geregi yalana dolana musaitse anasini bile kandirir.

simdi bu eski sevgili meselesinde esiniz cok cok sacma davranmis,
boyle bir adamdan sirf evlendi diye cok oturakli davranmasi beklenmemeli zaten.
aralarinda bir sey yoktur belki dedikleri gibi de,
sacma sapan baska seyler de yaparlar yani, cunku mayalari boyle, tutarsiz ve sacma.

Aaaa alanurun içine şimdi kurt düşürmeyelim lüyfen

Eşin neden kızla görüşmeyi kesmiyor ben de anlamıyorum sanki eşinin kıza can borcu var
Geç eşinin karşısına bir daha görüşmeni istemiyorum, eşin "ama arkadaşım" falan derse bırak arkadaşı kız sana aşıkmış o zaman ben de görüşeyim zamanında bana aşık olan biriyle, kabul edersen ben de ederim de.

Hanımlar evilil öle tek kalemde bitirilecek bir şey değil hepimiz biliyoruz mutlaka
Ama benim arkadaşa tavsiyem şu gururunu hiç ama hiç kimsenin kırmasına izin verme ve eğer eşin yalan söylüyor ise ona inanman halinde: nasılsa bana inanıyor deyip devam edebilir ki şunu da söylemek istiyorum bekar hayatından uzun süredir bırakan erkekler kendilerine kendini kanıtlama ihtiyacı duyabilirşer bu sizinle tamamen alakasız bir şey kendini üzmeyin kesin emin olmadıkça sesiz davranın ona güvendiğiniz hissettirin ama emin olana kadar

Kimseye küfür yazmayın bir yerlerden sizi savcılığa verir haklıyken haksız duruma düşersiniz.O kızda zaten hiç ar yok gurur yok,kalkıp bir zamanlar aşık olduğum hatta uğruna en yakın arkadaşımla aramı bozduğum evli adamla sohbeti sürdüreceğim ve bu adamın karısı bana “o...u” diyecek ben hala bu insanları çevremde tutup kendimi şu duruma düşüreceğim..Hayal etmesi bile tüylerimi diken diken ediyor.Eşinize sorun “Bende eski sevgilimle ya da eskiden kırıştırdığım biriyle konuşmaya devam edeyim,ne hissedeceksin?”

Valla aldatma gibi geldi. Yalniz kıza dediginiz şeyden sonra kızın sizle görüşeceğini düşünmeniz de... Siz eşinizi takipte kalın.

Rahatsızmışsınız, kadına küfredeceginize eşinizin kulaklarını çekin de görüşmesin madem.
Sizin yaptığınız şey de normal değil. Siz biri size ‘o...’ dese gidip o kişi ile kahve içer misiniz? Ne saçma bir istek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…