Ben beş yıllık evliyim. Eşim yeni evliyken bana geçmişiyle ilgili bir şeyler anlattı. Eşim eski sevgilisini, kıskandırmak için kızın yakın arkadaşıyla, sevgili numarası yapmış. Kızla, arkadaşının arası bozulmuş haliyle. Sonra kız eşime aşık olmuş, bunlar eşimin anlattığı. Biz evlendik beş altı ay sonra eşimin kızla yazıştığını öğrendim. Kız eşime gecenin birinnde bilardo fotoğrafı atmış. Kavga kıyamet ayrılma aşamasına geldik. Tekrar barıştık. Ben kıza o zman or....pu yazdım. Zaman geçti bunlar tekrar konuşuyorlar. Bir gün gece on ikide eşimle konuşuyoduk kızı ara dedim aniden. Madem aranızda bir şey yok kızı ara konuş sesi hoparlöre ver dedim, o saniyesinde arattım kızla gayet normal konuşuyorlar hatta kızın sevgilisi var eşime doğum günü kutladık falan diye anlatıyo. Ben ondan sonra madem aranızda bir şey yok beni buluştur dedi madem arkadaşınsa. Eşim kıza desiğim şeylerden dolayı bukuşmamızın normal olmadığını söyledi. E madem sen neden görüşüyorsun dedim. Kızla sürekli, her gün konuşmuyorlar, takip ediyorum. Kızın sevgilisi var, kızı takip ediyorum arada sosyal medyada. Sizce bu nedir ben işin içinden çıkamıyorum