Bu aldatmak değil mi?

Aldatmak degil ama bunu normallestirmesi igrenc hem de daha balayinda. Ciddi ciddi konusun gerekirse yardim alin ama yaptigindan pismanlik duymuyorsa da iyi dusunun derim

2 gün uçkuruna sahip olamayacak adamın en özel dönemde bu adilliği yapmasına bir kadın olarak hak vermeniz çok şaşırttı.
Ayrıca kendini hazır hissetmeyebilir, regl olabilir, hasta olabilir, korkuyor olabilir .. Buna sinir yapacak hıyar keşke evlenmeseydi.

Yeni evliyim. İlk gece yorgunum ve reglim henüz bitmedi diye sevişmedim. İkinci gece de reglimin son dönemi diye sevişmedim. Üçüncü gün de kasıldım ve zorlandım. Eşim de gayet anlayışlı karşıladı ve daha sonra hazır olduğumda yaşadık.
Bunun anlaşılmayacak kısmı tam olarak nedir ?
Makina mıyız ? Veya hemen sevişilecek diye bir kaide mi var ?

Siz niye konuyu bu kadar sahiplenip gece gece bu kadar yukseldiniz? Öyle bir durum olsa konu sahibi belirtirdi.
Banane sevişmediyseniz sevişmeyin zorlayan mi var.

Ne alaka be? Yanında tazecik eşi varken insan bunu niye yapar ? Ya bu erkekler harbi mal. Geberesiceler

Siz niye konuyu bu kadar sahiplenip gece gece bu kadar yukseldiniz? Öyle bir durum olsa konu sahibi belirtirdi.
Banane sevişmediyseniz sevişmeyin zorlayan mi var.
Zorlayan yok ama sevişmeyene de ben de sinir olurdum demek çok basit. Bu adamın yaptığı basitliği meşrulaştırmak. Bu zihniyette adam en başında böyleyse fiziksel olarak aldatmakta da bir sakınca görmez. Burada kadının sevişmemesinin yetersizliğini konuşmak çok gereksiz.

Herkes de normalde asla yapmaz ama şeytan dürter, şu şeytanı bir salın.

Ee eşim durduk yere sevişmese sinir olurdum napayim yani.
Siz meşrulaştirmayin iyi gecele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…