bu kurali kendisi koydu, ben modern bakiyorum, ama onun icin onemli oldugunu anlayinca ok dedim, benim hic aklimdan gecmedi yapmakBenim de esim bana erkek arkadaslarinla konusmayacaksin dese gizli gizli konusurum. Dusunceniz daha bastan yanlis olmus. Sonra karsidaki insani yalana tesvik etmissiniz
Yanlis iste. O teklif ettiyse siz kabul etmemeliydiniz. Siz teklif etseniz de o kabul etmemeliydi. Karsi cinsle sevisecek miyiz yani bu ne guvensizlikbu kurali kendisi koydu, ben modern bakiyorum, ama onun icin onemli oldugunu anlayinca ok dedim, benim hic aklimdan gecmedi yapmak
Yasagi konu sahibine koymus,kendisine serbestBöyle kural olur mu ya,neden kabul ettin ki bir erkeğin kadın arkadaşı ,bir kadının erkek arkadaşı olur olmalı da bu çok doğal ,yani yasaklanacak bir durum yok .
Ama düştüğün durum hoş değil kendi yasak koyup yasağı cignemesi doğru olmamis
Yasagi konu sahibine koymus,kendisine serbest
Oh pasam az da suyundan koy dimi
Affetmelik bir durum yok. Konusmalik bir durum var. Sizin yerinizde olsam esimi karsima alirim. Herkesin karsi cinsten arkadasi olabilecegini soylerim,bu durumum gayet normal oldugunu soylerim. Kabul etmiyorsa da ikna olana kadar bana yaklasmamasini soylerimaffedilecek bisey mi bu?
affedilecek bisey mi bu?
bizim aliskinlarimizdan sonra ben artik dogrusu ne bilmiyorum. hersey yanlis geliyor, midem bulaniyor olanlardan sonra. bi kizla zirp pirt mesajlasmasini siz normal mi karsilardiniz?Affetmelik bir durum yok. Konusmalik bir durum var. Sizin yerinizde olsam esimi karsima alirim. Herkesin karsi cinsten arkadasi olabilecegini soylerim,bu durumum gayet normal oldugunu soylerim. Kabul etmiyorsa da ikna olana kadar bana yaklasmamasini soylerim
Normal zaten. Esim universite mezunu,kizlarla okumus,su anda da kizlarla calisiyor. İs iliskileri var yine kizlarla. Gayet dogal en yakin arkadaslarindan biri de kiz. Mesajlasir yanimda bazen gorurum,bana da anlatir guleriz mesela. Rahat olun kendinize guvenin. Esinize de guvenin. Guvenmiyorsaniz neden evlisiniz ki onunla oyle degil mi?bizim aliskinlarimizdan sonra ben artik dogrusu ne bilmiyorum. hersey yanlis geliyor, midem bulaniyor olanlardan sonra. bi kizla zirp pirt mesajlasmasini siz normal mi karsilardiniz?
Bir daha bu şekilde yapmamayı garanti edebilir mi sor bakalım ona göre biraz sürt burnunu :)
Sizin kurallariniz ne olurdu?karşı cinsten arkadaşı yasaklamış demek ki karşı cinsle normal arkadaşlık kuramıyor,
bu durumda niyetinin kötü olduğundan mütevellit affetmez, affedersem de bundan sonra onun değil benim kurallarımla devam edeceğimizi söylerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?