bu aldatmak mi?

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
2 senelik evliligimizin basinda karsi cinsten yakin arkadaslarimiz olmamasinin dogru oldugunu dusunduk, hatta o dusundu ve biz guya bu insanlari hayatimizdan uzaklastirmistik. dun ogrendim ki esim yakin arkadasi olan bi kizla 2 defa (soyledigine gore) bulusmus ve ayda bir mesajlasmislar. bana aralarinda hicbirsey olmadigina ve benden saklmasinin aslinda nedenide olmadigina, pimpiriklenmemem ve hic durumu yokken sorun cikarmamam icin soylememis. aldatilmak esinin arkasindan is cevirmek olmuyor mu? ben nasil guvenebilirim artik? numarasini degistrdi ve kisin detaylarini, yaninda da benim yanlis anlayabilecegim olma ihtimali butun kizlarin detaylarini kendiliginden sildi, bana kimse lazim degil sensin dedi, bu adam bana hareketlerinde o kadar iyiyken ve gorunurde en iyi esken, benim ic sesim neden habire bosan diye bagriyor? telefonundan mesaj loglarini bi firmaya verdim bekliyorum, kizdaki mesajlari gormek icin, sadece arkadas olsalarda bunu mesajda gorsem yine yanlis degil mi bu, bosanilicak kadar buyuk mu, ben mi buyutuyorum?

Benim de esim bana erkek arkadaslarinla konusmayacaksin dese gizli gizli konusurum. Dusunceniz daha bastan yanlis olmus. Sonra karsidaki insani yalana tesvik etmissiniz
bu kurali kendisi koydu, ben modern bakiyorum, ama onun icin onemli oldugunu anlayinca ok dedim, benim hic aklimdan gecmedi yapmak

bu kurali kendisi koydu, ben modern bakiyorum, ama onun icin onemli oldugunu anlayinca ok dedim, benim hic aklimdan gecmedi yapmak
Yanlis iste. O teklif ettiyse siz kabul etmemeliydiniz. Siz teklif etseniz de o kabul etmemeliydi. Karsi cinsle sevisecek miyiz yani bu ne guvensizlik

Böyle kural olur mu ya,neden kabul ettin ki bir erkeğin kadın arkadaşı ,bir kadının erkek arkadaşı olur olmalı da bu çok doğal ,yani yasaklanacak bir durum yok .

Ama düştüğün durum hoş değil kendi yasak koyup yasağı cignemesi doğru olmamis

Yasagi konu sahibine koymus,kendisine serbest
Oh pasam az da suyundan koy dimi

cok zoruma gitti arkamdan is cevirmesi, bin kere ozur dilesede. kiz bunu evine davet ederek mesaj atarken bana telefonunda birsey gosteriyordu ordan basladi olay. oldugumuz ulke bu yonden rahat bir ulke ama evine davet edicek kadar ne yakinligi ki zaten bu, cinlerim tepeme cikti, napacagimi bilmiyorum, saygimi yitirdim cunku ocneden cok hic yalan soylemeyen yigitlik tasladi

affedilecek bisey mi bu?
Affetmelik bir durum yok. Konusmalik bir durum var. Sizin yerinizde olsam esimi karsima alirim. Herkesin karsi cinsten arkadasi olabilecegini soylerim,bu durumum gayet normal oldugunu soylerim. Kabul etmiyorsa da ikna olana kadar bana yaklasmamasini soylerim

bizim aliskinlarimizdan sonra ben artik dogrusu ne bilmiyorum. hersey yanlis geliyor, midem bulaniyor olanlardan sonra. bi kizla zirp pirt mesajlasmasini siz normal mi karsilardiniz?

bizim aliskinlarimizdan sonra ben artik dogrusu ne bilmiyorum. hersey yanlis geliyor, midem bulaniyor olanlardan sonra. bi kizla zirp pirt mesajlasmasini siz normal mi karsilardiniz?
Normal zaten. Esim universite mezunu,kizlarla okumus,su anda da kizlarla calisiyor. İs iliskileri var yine kizlarla. Gayet dogal en yakin arkadaslarindan biri de kiz. Mesajlasir yanimda bazen gorurum,bana da anlatir guleriz mesela. Rahat olun kendinize guvenin. Esinize de guvenin. Guvenmiyorsaniz neden evlisiniz ki onunla oyle degil mi?

Bir daha bu şekilde yapmamayı garanti edebilir mi sor bakalım ona göre biraz sürt burnunu :)

dedi bana zaman ver, ben tekrar yapicaksam zaten 6 aya kalir tekrar gorursun kotu bir hareketimi, bundan sonra hicbir sey saklamayacagim dedi, herseyi sildi ve numarasini degistirdi, ama ben ona o kadar guvenmistim ki, ve evliligin temeli guvendir, bir daha nasil guvenebilirim diye dusunuyorum, cok taktim ve her gunu kendim ve ona zindan etmek yerine diyorum bosansam biraz uzulurum sonra gecer mi?

Kendisi kural koyup kendisi arkadan is cevirircesine bozmuş

Bı erkek karşı cinsten arkadaşın olamaz diyorsa kadının davranışına karisiyorsa giyimine karisiyorsa fikri neyse zikri o demekki hata yapmaya meyilli biri derim .

Eşinizi en iyi siz tanirsiniz . İş çevirdiği için güvenim sarsilirdi . Dürüstçe ne çocukça bı karar vermişim yahu arkadaşlarımızdan uzak kaldık dese nolurdu sanki .

Esin boyle bir karar aldiysa yaptigi yanlis. Ama hakkaten dostca konustuysa bosanma sebebi degil.
Neden hayatinizi bu denli sikacak kararlar alirsiniz ki? Onun kiz arkadaslariyla sende arkadas olup saygi cercevesinde gorusebilirsiniz ya da tam tersi. Ben simdi cocuklugumdan beri agladigimda guldugumde yanimda olan adama neden sirtimi doneyim ki?

karşı cinsten arkadaşı yasaklamış demek ki karşı cinsle normal arkadaşlık kuramıyor,
bu durumda niyetinin kötü olduğundan mütevellit affetmez, affedersem de bundan sonra onun değil benim kurallarımla devam edeceğimizi söylerdim.

Sizin kurallariniz ne olurdu?

Beni cok sasirttiniz ben emindim bunun buyuk bi yanlis olduguna ve guven sorunu yuzunden bosanmaya kadar yolu olduguna. Ben mi buyuttum bu kadar, cok yirtindim ona saygisiz seyler soyledim bu olay yuzunden, kendimi kotu hissediyorum simdi ama olan oldu, haketti yaptigindan dolayi, hersey ruya gibiydi mahvetti yalaniyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…