bu aldatmak mi?

Bu kuralı koymakla niyeti baştan belliymiş aslında bence
Sizi yaptığı birşeyi yapmaktan zihnince alıkoymuş aklınca
 
Evine davet etme olayi olmasaydi tabiki karsi cins arkadasla gorusulur dicektim de.evine sadece esinizi davet etmesi cok yanlis.samimi arkadassa sizi de davet etmeliydi cift olarak.yani bence su mesaj ayrintilarini firmadan bir an once alin.burnuma hic iyi kokular gelmedi.
 
Yaptigi seyi masumlastirmaya calisior kasik kasiktir cay kasigida kepceside aldatma ister kucuk olsun ister buyuk aldatmadir yikilan guven geri gelmez buyuk konusmayaym ama ben bitirirdim o an.
 

Baze arkadaslarin aksine, esiniz yalnis bisey yaptigini düsünüyorum.

Hani hicbirsey olmadan esin bu konuyu tekrar gündeme getirse, sorun olmazdi. Bu konuyu tekrar konusup bir karari varabilirdiniz.

Ancak esin sadece kural cigneme ile durmadi, gidip konusmalari sildi ve numarasini degistirmis. Madem aralarinda sadece arkadaslik varmis, niye devam etmiyor? Niye size konusmalari gösterip, "bak aramizda bisey yoktu" diyemiyor?

Ve niye o kiz'in ona ulasmasini istemiyor artik?

Bana sorarsiniz esiniz sizi aldatti. Kiz'a kesin klasik "biz bosanmak üzeriyiz, mutsuzum" gibi laflar etmistir. Kizda bir müddet sonra cidden bosanmasini istemistir yoksa aksi taktirde size anlatacagina dair esinizi tehdit etmistir.

Yoksa esin sadece bir arkadasligi itiraf etmis olsaydi gidip numarasini degistirmezdi.
 

Numarasini degistirmeyecekti, listesindeki kisileri sildikten sonra benim aklimda hala ya o sana msj atarsa sen atmasan bile hala numaran onda var icim rahat degil dedigimde dedi degistiririm numarami dedim evet lutfen dgistir, su an ne kizin onda ne onun kizda numarasi var. yemin ettirdim annesinin sevdiklerinin ustune o kizla benden once veya sonra birsey gecmedigine. Ve mesajlari firmaya verdirende kendisiydi, saklicak birsey yoktu neden sakladigim sacma bir yanlisti dedi. Kizi yanimda aradi ilk basta konusmak icin kiz tlfnu acmadi, bana gozukenlerde elinden geleni yapiyor bana gostermeye. Mesajlarin dokumaninda bazi mesajlar gordum ama pislik birsey yok su an ortada firmadan dogru duzgun dokumani bekliyorum
 

Ve bu konu tekrar acildi ben ogrenmeden once ben dedim ki bende haberdiz yapicaksan beni oldursede uzuntuden benim bilmemle yapmani tercih ederim, bunu acik acik soyledim, ve ogrenmeden once ruyama girdi boyle birsey soyledim ona lutfen benden birsey saklama ne kadar kotu olursa olsun diye, soguk cevap vermisti. Hep kotu his varmis icinde benden sakladigi icin ama sonuna kdar sakladikca seyler daha da kotulesmis, yalanlasmis
 
Ve ben cok uzuldum ilk ogrendiimde kac gun agladim, ona etmedigim laf kalmadi, hala sevecen ve ozurluydu, saygisizlik ettim ama icimden haketti diyorum, bu yanlisi o yapti, bu tur seyler beni cok uzer o yuzden mi korktu diyorum ama bilmiyorum sanki hala birsey ogrenicekmisim gibi yemin ettikten sonra bile korkusu var sanki. Neyden korkuyor bu adam anlamadim
 
Karşı cinsten arkadaş olmasın dedik,evine davet alamazsın demedik olayı olmuş.
Üzgünüm arkadaşım yine kişi kendinden bilir işi vakası...
 
Ben abarttığını düşünmüyorum. Tabi ki boşanmaya gidecek kadar büyük bir sorun değil ama yine de iddialı bi sorun. Bi şekilde çözmek lazım.

Burada kadın erkekle arkadaşlık kurabilir fikrini savunan arkadaşlar olmuş. Bu konuda onlara katılıyorum ama işin özü bu değil. Burada içerik ne olursa olsun arkanızdan iş çeviren bir eş var. Bu bana göre güvenle alakalı büyük bir problemdir. Heralde ben hayatı zindan ederdim bi süre.
 
Ben pek masum görmedim durumu mesaj icerigini gormeden ve arama trafigini gormeden yani kac gunde bir yada gunde kac defa arasilmis seklinde tabloyu bir bakmadna kesin karar vermeyin basit bi arkadaslikmis sadece benden saklamis demeyin bence.
 
Mesajlari bulamadi firma, ustune baska mesajlar yazilmis, cildiricam suphelerden, ne yapmaliyim??
 
evet eşinizin sakli konusmasi görüşmesi hoş değil ama gercekten arkadasca olduguna kaanat getirirseniz ortada bosanmalik bi durum yok bence. sadece ciddi bi konusma yapmalısınız. madem bu yasagi kaldirin, hep birlikte görüşün arkadaslarinizla, böyle sorunlar da olmasin. Herkesin yaşam tarzi görüşü farklidir tabiki saygi duyarim ama ben bu konularda erkek ve bayanin aşırı samimi olmasina karışıyım... elbette arkadas olabilirler ama aşırı samimiyet riskli geliyor bana, bi anlik duygusal boslugunda ya da kafasi karisik oldugu dönemde yanlis bisey yapma olasiligi artar insanin.
 
Aldatmak değil de, saklamak, gizlemek bu. Vereceginiz tepkiden korkup söylememiş. Boşanmalık bir durum değil bence
 
Mesajlari bulamadi firma, ustune baska mesajlar yazilmis, cildiricam suphelerden, ne yapmaliyim??
Eşinle yazışmalar devam mı edilmiş ?bence esin msjlari alamayacagindan ispat yoluna gitti nasılsa içeriği göremez diye.Birde ne sıklıkla arama ve msj olayı olmuş kız biliyor mu eşinin evli olduğunu? Kızla görüşsen mi acaba?
 
Bunu yapsam neyi nasil ogrenebilirim ki, kizin yanlis birsey soyleyecegini sanmiyorum, belki en fazla ne zaman bulusalim falan olur
Illa ki sezersin biseyler.Hani boyle gercekten dostca mi yazisiyo yoksa flort eder gibi mi.Bir iki de zarf atarsin,iltifat falan edersin.Muhabbet uzadikca belli eder o.
 
bu kurali kendisi koydu, ben modern bakiyorum, ama onun icin onemli oldugunu anlayinca ok dedim, benim hic aklimdan gecmedi yapmak

bu aldatılmak değil ama siz karı koca gerçekleştirilmesi doğarken imkansız bir anlaşma yapmışsınız. hadi doğru konuşalım eşiniz bunu istemiş olabilir siz modern bakıyorum derken bile bu işinize geldi belli ki oh kadın arkadaşları olmaz felan. yoksa modern düşündüğünü iddia eden bir kişi bunu kabul edemez.
bu sebeple de boşanılmaz. oturun anlaşmanızı daha mantıklı seviyelerde tekrar konuşun.
 

Neden kendi kendinize baştan böyle bir karar aldınız? Neden kendiniz sıktınız? Karşı cinsten eski arkadaşlarınızı sildiniz mi yani? Yanlış yapmışsınız.
 
Ya bir insan evlendi diye niye arkadaşlarıyla görüşemiyor? Ornegin Bende esimde arkadaşlarımızla yurtdışına gidiyoruz,. Yani benim eşim benimle evlendi diye neden İtalya yi, Mısırı goremesin ki mesela. Biz birbirimizin eşi olmaktan önce birer bireyiz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…