- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Evine davet etme olayi olmasaydi tabiki karsi cins arkadasla gorusulur dicektim de.evine sadece esinizi davet etmesi cok yanlis.samimi arkadassa sizi de davet etmeliydi cift olarak.yani bence su mesaj ayrintilarini firmadan bir an once alin.burnuma hic iyi kokular gelmedi.Beni cok sasirttiniz ben emindim bunun buyuk bi yanlis olduguna ve guven sorunu yuzunden bosanmaya kadar yolu olduguna. Ben mi buyuttum bu kadar, cok yirtindim ona saygisiz seyler soyledim bu olay yuzunden, kendimi kotu hissediyorum simdi ama olan oldu, haketti yaptigindan dolayi, hersey ruya gibiydi mahvetti yalaniyla
dedi bana zaman ver, ben tekrar yapicaksam zaten 6 aya kalir tekrar gorursun kotu bir hareketimi, bundan sonra hicbir sey saklamayacagim dedi, herseyi sildi ve numarasini degistirdi, ama ben ona o kadar guvenmistim ki, ve evliligin temeli guvendir, bir daha nasil guvenebilirim diye dusunuyorum, cok taktim ve her gunu kendim ve ona zindan etmek yerine diyorum bosansam biraz uzulurum sonra gecer mi?
Baze arkadaslarin aksine, esiniz yalnis bisey yaptigini düsünüyorum.
Hani hicbirsey olmadan esin bu konuyu tekrar gündeme getirse, sorun olmazdi. Bu konuyu tekrar konusup bir karari varabilirdiniz.
Ancak esin sadece kural cigneme ile durmadi, gidip konusmalari sildi ve numarasini degistirmis. Madem aralarinda sadece arkadaslik varmis, niye devam etmiyor? Niye size konusmalari gösterip, "bak aramizda bisey yoktu" diyemiyor?
Ve niye o kiz'in ona ulasmasini istemiyor artik?
Bana sorarsiniz esiniz sizi aldatti. Kiz'a kesin klasik "biz bosanmak üzeriyiz, mutsuzum" gibi laflar etmistir. Kizda bir müddet sonra cidden bosanmasini istemistir yoksa aksi taktirde size anlatacagina dair esinizi tehdit etmistir.
Yoksa esin sadece bir arkadasligi itiraf etmis olsaydi gidip numarasini degistirmezdi.
Baze arkadaslarin aksine, esiniz yalnis bisey yaptigini düsünüyorum.
Hani hicbirsey olmadan esin bu konuyu tekrar gündeme getirse, sorun olmazdi. Bu konuyu tekrar konusup bir karari varabilirdiniz.
Ancak esin sadece kural cigneme ile durmadi, gidip konusmalari sildi ve numarasini degistirmis. Madem aralarinda sadece arkadaslik varmis, niye devam etmiyor? Niye size konusmalari gösterip, "bak aramizda bisey yoktu" diyemiyor?
Ve niye o kiz'in ona ulasmasini istemiyor artik?
Bana sorarsiniz esiniz sizi aldatti. Kiz'a kesin klasik "biz bosanmak üzeriyiz, mutsuzum" gibi laflar etmistir. Kizda bir müddet sonra cidden bosanmasini istemistir yoksa aksi taktirde size anlatacagina dair esinizi tehdit etmistir.
Yoksa esin sadece bir arkadasligi itiraf etmis olsaydi gidip numarasini degistirmezdi.
evet eşinizin sakli konusmasi görüşmesi hoş değil ama gercekten arkadasca olduguna kaanat getirirseniz ortada bosanmalik bi durum yok bence. sadece ciddi bi konusma yapmalısınız. madem bu yasagi kaldirin, hep birlikte görüşün arkadaslarinizla, böyle sorunlar da olmasin. Herkesin yaşam tarzi görüşü farklidir tabiki saygi duyarim ama ben bu konularda erkek ve bayanin aşırı samimi olmasina karışıyım... elbette arkadas olabilirler ama aşırı samimiyet riskli geliyor bana, bi anlik duygusal boslugunda ya da kafasi karisik oldugu dönemde yanlis bisey yapma olasiligi artar insanin.2 senelik evliligimizin basinda karsi cinsten yakin arkadaslarimiz olmamasinin dogru oldugunu dusunduk, hatta o dusundu ve biz guya bu insanlari hayatimizdan uzaklastirmistik. dun ogrendim ki esim yakin arkadasi olan bi kizla 2 defa (soyledigine gore) bulusmus ve ayda bir mesajlasmislar. bana aralarinda hicbirsey olmadigina ve benden saklmasinin aslinda nedenide olmadigina, pimpiriklenmemem ve hic durumu yokken sorun cikarmamam icin soylememis. aldatilmak esinin arkasindan is cevirmek olmuyor mu? ben nasil guvenebilirim artik? numarasini degistrdi ve kisin detaylarini, yaninda da benim yanlis anlayabilecegim olma ihtimali butun kizlarin detaylarini kendiliginden sildi, bana kimse lazim degil sensin dedi, bu adam bana hareketlerinde o kadar iyiyken ve gorunurde en iyi esken, benim ic sesim neden habire bosan diye bagriyor? telefonundan mesaj loglarini bi firmaya verdim bekliyorum, kizdaki mesajlari gormek icin, sadece arkadas olsalarda bunu mesajda gorsem yine yanlis degil mi bu, bosanilicak kadar buyuk mu, ben mi buyutuyorum?
Bunu yapsam neyi nasil ogrenebilirim ki, kizin yanlis birsey soyleyecegini sanmiyorum, belki en fazla ne zaman bulusalim falan olurKizla esinmis gibi yazis
Eşinle yazışmalar devam mı edilmiş ?bence esin msjlari alamayacagindan ispat yoluna gitti nasılsa içeriği göremez diye.Birde ne sıklıkla arama ve msj olayı olmuş kız biliyor mu eşinin evli olduğunu? Kızla görüşsen mi acaba?Mesajlari bulamadi firma, ustune baska mesajlar yazilmis, cildiricam suphelerden, ne yapmaliyim??
Illa ki sezersin biseyler.Hani boyle gercekten dostca mi yazisiyo yoksa flort eder gibi mi.Bir iki de zarf atarsin,iltifat falan edersin.Muhabbet uzadikca belli eder o.Bunu yapsam neyi nasil ogrenebilirim ki, kizin yanlis birsey soyleyecegini sanmiyorum, belki en fazla ne zaman bulusalim falan olur
bu kurali kendisi koydu, ben modern bakiyorum, ama onun icin onemli oldugunu anlayinca ok dedim, benim hic aklimdan gecmedi yapmak
2 senelik evliligimizin basinda karsi cinsten yakin arkadaslarimiz olmamasinin dogru oldugunu dusunduk, hatta o dusundu ve biz guya bu insanlari hayatimizdan uzaklastirmistik. dun ogrendim ki esim yakin arkadasi olan bi kizla 2 defa (soyledigine gore) bulusmus ve ayda bir mesajlasmislar. bana aralarinda hicbirsey olmadigina ve benden saklmasinin aslinda nedenide olmadigina, pimpiriklenmemem ve hic durumu yokken sorun cikarmamam icin soylememis. aldatilmak esinin arkasindan is cevirmek olmuyor mu? ben nasil guvenebilirim artik? numarasini degistrdi ve kisin detaylarini, yaninda da benim yanlis anlayabilecegim olma ihtimali butun kizlarin detaylarini kendiliginden sildi, bana kimse lazim degil sensin dedi, bu adam bana hareketlerinde o kadar iyiyken ve gorunurde en iyi esken, benim ic sesim neden habire bosan diye bagriyor? telefonundan mesaj loglarini bi firmaya verdim bekliyorum, kizdaki mesajlari gormek icin, sadece arkadas olsalarda bunu mesajda gorsem yine yanlis degil mi bu, bosanilicak kadar buyuk mu, ben mi buyutuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?