bu aldatmak mi?

Buyuttuysen bile artik gözü korkmuştur bidaha asla yapamaz

Sizin kurallariniz ne olurdu?

benim evliliğimde %100 şeffaflık olmalı,
eşim dediğim adam bana yasaklar koymamalı,
birbirimizi kısıtlayıp arkadan iş çevirmemeliyiz,
mesela öğle yemeğini fatmayla yediyse ben bunu bilmeliyim, ahmetle yedim diyip fatmayla yediyse ve ben bunu öğrenirsem, sadece dostça bir yemek bile olsa affetmem.

Dedim ya evine davet ederken gordum, diger mesajlarin hepsini silmis ben gormeyeyim diye, guya yeni mezun olmus hanim kutlayalim demis ama bu eminmis gitmeyeceginden

tamam beraber gidelim deseydiniz..
kırk yılda bir mesajlaşılan arkadaş eve davet edilmez..
her ikinizinde karşı cinsten arkadaşları olabilir.. mesajlaşılabilir ama eşinizde oturmayan birşey var..niye sildi bütün mesajları..

Dedim ya evine davet ederken gordum, diger mesajlarin hepsini silmis ben gormeyeyim diye, guya yeni mezun olmus hanim kutlayalim demis ama bu eminmis gitmeyeceginden
Kadın evine mi davet etmiş

Bikere samimi arkadaşça mesajlassalar kadın esinle seni bize bekliyorum sohbet ederiz derdi seninle de muhabbet kurardı
Mesajları da görmemeniz gereken şeyler var ki silmiş dostça mesaj niye silinsin

İh kesinlikle cingar cikarirdim.

Bir erkekle bir kadin elbette ki arkadas olabilir. Evli bile olsa universiteden onca yil beraber okudugum insana hal hatir da soramayacak miyim? O zamanki muhabbet ayni olmaz ama olmamali yani. Evli bir adami evine davet etmek nedir? Vay boyle hemcinslerimize!

Sana yasak koyduguna gore demek ki kendi tum kadinlara o gözle bakiyo. Sakladigina göre de bence %90 götürüyodur. Esinin telefonundan kiza evine gelirim ama bir sartla bu gece cok ozel seyler istiyorumla basla muhabbete.

Hopbala numarayi falan niye değiştirdi apar topar neyden kacio? Hic masum degil.

Günahını almayayım ama çok tuhaf geldi eşinizin tavrı..
Öyle karşı cinsten arkadaş olmama kararını bozma gibi bir durumda hiç kimse böyle panikleyip hemen mesajları silip üstüne telefon numarasını da değiştirmez.
Demekki mesajlarda görmemeniz gereken şeyler vardı..
Eğer öyle olmasa ve siz öğrenseydiniz arkadaş olduklarını ya ben zamanında sana böyle böyle dedim ama saçmalamışım filan diyebilirdi.
Öyle ''ben sözümü tutamadım kararımızı bozdum ne olur beni affet'' moduna girmez bana kalırsa hiç bir erkek..

Kuralı kendi bozup kendi yıktıysa ayrılırdım şahsen, kişi kendinden bilir işi derdim çünkü içimden. Tabii bence kabul etmeniz komik olmuş, hastalıklı bir düşünce yapısı varmış ama kendi karısını kapatıp başka kadınlara bakmaktan tek farkı cinsellik arzulamıyor oluşu bence, ondan da emin değiliz tabii...

Uyarımı yaparım bir daha duyarsam fazlasıyla karşılığını alir

Herkes böyle kural olur mu demiş.bizde öyle yaptık .Ben bütün instagrmaindan kız arkadaslarininsildim .benim zaten çok fazla erkek arkadaşım yoktur.esim sadece benim ksi arkadaşlarım ile arkadaştır .bende onun erkek arkadaşları ile arkadaşım,.ha bende mesajlarmış olduğunu duysam birde üzerine buluştuklarını duysam işkillenirim...haklisiniz sonuna kadar

Gizli kapakli isler evliliği zedeler..Bosanma asamasina gelmekten ziyade oturup ciddi bir konusma yapmalısınız..Devam etme durumunda isler degisir..

delil yokken aldatıyor diyemeyiz ama neden sizden saklamış tuhaf. Erkeklere güven olmaz

Kendisi bu kuralı koyup üstüne de sadece 1 kişiyle görüşüp buluşmaya devam ediyorsa,,,,
O bayan ya çok özel olmalı ya da ! Çok güzel!

Son 1 seneye ait mesaj dokümanlarını istemelisin. Bu kuşku seni mahveder .

valla ben de yakın karşı cins arkadaşlarımla bi haltlar yesem sevgilim olunca ihi karşı cins yakın arkadaş istemiyorum derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…