Mesajlari bulamadi firma, ustune baska mesajlar yazilmis, cildiricam suphelerden, ne yapmaliyim??
en yakın iki arkadaşımdan birisi erkek. eşimin en yakın 5 arkadaşının 4 ü kız. neden görüşmeyelim dediniz onuda anlamadım. ama saçma bir durum.2 senelik evliligimizin basinda karsi cinsten yakin arkadaslarimiz olmamasinin dogru oldugunu dusunduk, hatta o dusundu ve biz guya bu insanlari hayatimizdan uzaklastirmistik. dun ogrendim ki esim yakin arkadasi olan bi kizla 2 defa (soyledigine gore) bulusmus ve ayda bir mesajlasmislar. bana aralarinda hicbirsey olmadigina ve benden saklmasinin aslinda nedenide olmadigina, pimpiriklenmemem ve hic durumu yokken sorun cikarmamam icin soylememis. aldatilmak esinin arkasindan is cevirmek olmuyor mu? ben nasil guvenebilirim artik? numarasini degistrdi ve kisin detaylarini, yaninda da benim yanlis anlayabilecegim olma ihtimali butun kizlarin detaylarini kendiliginden sildi, bana kimse lazim degil sensin dedi, bu adam bana hareketlerinde o kadar iyiyken ve gorunurde en iyi esken, benim ic sesim neden habire bosan diye bagriyor? telefonundan mesaj loglarini bi firmaya verdim bekliyorum, kizdaki mesajlari gormek icin, sadece arkadas olsalarda bunu mesajda gorsem yine yanlis degil mi bu, bosanilicak kadar buyuk mu, ben mi buyutuyorum?
Kendini tanıttin mi ? Aklına ne takılıyorsa sor o 3 saat içinde eşine ulaşma imkanı var mı acaba ?kiza mesaj attim konusabilir miyiz diye, 3 saat sonra arayabilirsin konusalim dedi. nasil konuyu acayim, ne sormaliyim?
numarasini degistirdi ondada kizin nosu yok, emailine baktim birsey yoktu, tanittim esi oldugumu biliyor, nasil soracagimi bilmiyorum kiKendini tanıttin mi ? Aklına ne takılıyorsa sor o 3 saat içinde eşine ulaşma imkanı var mı acaba ?
Kizla biz evleneli 3 defa falan bulusmus, ki hep benden bahsetmis iyi seyler soylemis, ciddi bi iliskimiz oldugunu demis basindan beri, sadece arkadasmislar ama benden oncesinde 1-2 defa opusmusler, sonrasinda hicbirsey olmmis. Benden oncesi ve benden sonrasi. Simdi ne?!Olayı anlat bence neden hep beraber gorusmediginizi sor eşinin görüşmeleri gizlediği ni anlat nasıl bir ilişkinizi var ki eşim sizi gizlediği de ben gurursuzluk olarak görmem 2 tarafın yerine koyduğum da kendimi dürüst bir kızdir da söyler doğruyu inanirmisin peki ?ben olsam çekinmem evli adamla gorusurken karısının haberi olup olmadığıni sorgulayacak ti şimdi olanı anlatmak zorunda
Evet ilk önce eşinin bu kural koyması yanlış,çocukça.Ama daha sonra bu yaptığı daha da yanlış.cok zoruma gitti arkamdan is cevirmesi, bin kere ozur dilesede. kiz bunu evine davet ederek mesaj atarken bana telefonunda birsey gosteriyordu ordan basladi olay. oldugumuz ulke bu yonden rahat bir ulke ama evine davet edicek kadar ne yakinligi ki zaten bu, cinlerim tepeme cikti, napacagimi bilmiyorum, saygimi yitirdim cunku ocneden cok hic yalan soylemeyen yigitlik tasladi
Yuuuuhhh öpüştüğü kız bir de evine davet ediyor! Kesinlikle sessizce bu konuyu araştırın derim ben.Ama sessizce.Kizla biz evleneli 3 defa falan bulusmus, ki hep benden bahsetmis iyi seyler soylemis, ciddi bi iliskimiz oldugunu demis basindan beri, sadece arkadasmislar ama benden oncesinde 1-2 defa opusmusler, sonrasinda hicbirsey olmmis. Benden oncesi ve benden sonrasi. Simdi ne?!
Oy hem de oncesinde opustugu biri. Kesin aldatma!Kizla biz evleneli 3 defa falan bulusmus, ki hep benden bahsetmis iyi seyler soylemis, ciddi bi iliskimiz oldugunu demis basindan beri, sadece arkadasmislar ama benden oncesinde 1-2 defa opusmusler, sonrasinda hicbirsey olmmis. Benden oncesi ve benden sonrasi. Simdi ne?!
Ben olsam ayrılırdım. Resmen eski sevgilisiyle buluşuyor gibi bir şey. Arkadan iş çeviriyor. Bununla birlikte senin karşı cinsten kimseyle konuşmamanı istiyor. Her erkeği kendisi gibi artniyetli sanmış.Kizla biz evleneli 3 defa falan bulusmus, ki hep benden bahsetmis iyi seyler soylemis, ciddi bi iliskimiz oldugunu demis basindan beri, sadece arkadasmislar ama benden oncesinde 1-2 defa opusmusler, sonrasinda hicbirsey olmmis. Benden oncesi ve benden sonrasi. Simdi ne?!
Siz önceden öpüştüğünüz biriyle buluşsanız, adam sizi eve davet etse ve eşiniz bunu öğrense şimdiye çoktan kadın cinayetine kurban gitmiştiniz. Nedense erkek yapınca kendini pişkin pişkin savunabiliyor. O kadın eve tavla oynamak için mi davet etti sanıyorsunuz??
Hayir bosanmalik bisey yok gibi simdilik. Cidden arkadascaysa sorun olmaz. Ama guvenini kirmis. Gizli olmasi cok dikkat cekiyor. Bi karar vermek icin henuz erken. Olayin pesini birakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?