- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Kesinlikle katılıyorum.
Okudukça hayret ettim. Senden bahsetse ne bahsetmese ne. Evli adamlarla, evli kadınlarla ilişki yaşayan hiç mi insan yok?
Adam eski sevgilisiyle yada opustugu kizla her neyse gizli gizli gorusuyor aldatma mi diye kararsiz kalmak fazla saflik olur :/Ben olsam ayrılırdım. Resmen eski sevgilisiyle buluşuyor gibi bir şey. Arkadan iş çeviriyor. Bununla birlikte senin karşı cinsten kimseyle konuşmamanı istiyor. Her erkeği kendisi gibi artniyetli sanmış.
Hatta evlilerle ilişki daha heyecanlı geliyor birçok kişiye. Burada da öyle bir durum var bence.
Butun sayfalari okumadim ben bastakine gore yazdim.Kadınla daha önce 2 kez öpüşmüş? Şimdi gizli gizli görüşüyorlar? Eve davet ediyor? Arkadaşça olabilir mi?
Ben olsam ayrılırdım. Resmen eski sevgilisiyle buluşuyor gibi bir şey. Arkadan iş çeviriyor. Bununla birlikte senin karşı cinsten kimseyle konuşmamanı istiyor. Her erkeği kendisi gibi artniyetli sanmış.
Bence bu adam masum değil herşeyi hemen silmesinden belli yüreği olsn bunu yapmaz gelecek arama ve mesajlara senin yanında cevap verirdi...2 senelik evliligimizin basinda karsi cinsten yakin arkadaslarimiz olmamasinin dogru oldugunu dusunduk, hatta o dusundu ve biz guya bu insanlari hayatimizdan uzaklastirmistik. dun ogrendim ki esim yakin arkadasi olan bi kizla 2 defa (soyledigine gore) bulusmus ve ayda bir mesajlasmislar. bana aralarinda hicbirsey olmadigina ve benden saklmasinin aslinda nedenide olmadigina, pimpiriklenmemem ve hic durumu yokken sorun cikarmamam icin soylememis. aldatilmak esinin arkasindan is cevirmek olmuyor mu? ben nasil guvenebilirim artik? numarasini degistrdi ve kisin detaylarini, yaninda da benim yanlis anlayabilecegim olma ihtimali butun kizlarin detaylarini kendiliginden sildi, bana kimse lazim degil sensin dedi, bu adam bana hareketlerinde o kadar iyiyken ve gorunurde en iyi esken, benim ic sesim neden habire bosan diye bagriyor? telefonundan mesaj loglarini bi firmaya verdim bekliyorum, kizdaki mesajlari gormek icin, sadece arkadas olsalarda bunu mesajda gorsem yine yanlis degil mi bu, bosanilicak kadar buyuk mu, ben mi buyutuyorum?
Normal zaten. Esim universite mezunu,kizlarla okumus,su anda da kizlarla calisiyor. İs iliskileri var yine kizlarla. Gayet dogal en yakin arkadaslarindan biri de kiz. Mesajlasir yanimda bazen gorurum,bana da anlatir guleriz mesela. Rahat olun kendinize guvenin. Esinize de guvenin. Guvenmiyorsaniz neden evlisiniz ki onunla oyle degil mi?
Niye ki yav cok mu olaganustu birsey yapmisimÇokk garipama helal olsun en son olabileceğim bir kişiliksin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?