nıye siz kendınızden emın değil misiniz?anlattğınız gıbıyse asla aldatma değil erkekler dıyo ama yok lıseden arkadas yok üniversıteden yok okuldan falan konsabılıyolar da normal bayanlar yapınca mı aldatma oluyo ha ancak keske kameradan olmasaymış ben ona takıldım kamera hoş olmamışmsnden sohbet etmışsınız ama belkı konuşup rahatlamak için ancak kamerayı keske açmasaymısınızbu aralar çok ciddi maddi sorun yaşıyorum.. Işimle de ilgili sorunlarım var çalışma saatlerim karışık bir gece bir gündüz şeklinde, hem maddi sorunlarım hemde çalışma saatlerim çok geriyor beni… erkek arkdaşımın, benimde tanıdığım arkdaşı evleniyormuş.. Bende kız kim felan diye sordum o da anlattı bir ara düzgün bir işi var kızın dedi, bu lafa tepem attı. Tabi dedim önemli bir kriter benim maalesef sabah sekiz akşam beş bir işim yok dedim. Ne alakası var ben sana öyle bir şey mi söyledim neden kendine çektin bu lafı dedi tartıştık biraz çok tepki gösterdim.. Kötü niyetle söylemedi belki ama dedim ya gerginim biraz.. üstelik maddi sorunum olduğunu anlattım ama anlamadı beni, herkesin olabilir takma kafaya dedi o kadar ,buna da çok kızdım kendinin böyle sorunu olmadığı için anlamaz tabi beni.. Hafta sonu bu şekilde tartışmalar geçti aramızda… pazartesi akşam bir sitede bir üye konu açmış konusu da kız arkadaşı bunu işi çok yoğun çalışma saatleri karışık diye terk etmiş.. Beni de biri bu sebepten dolayı reddetmişti o yüzden konuya atladım hemen yorum yazdım felan.. Sonra konu sahibi özelden mesaj attı yaşadıklarını daha detaylı anlatmış.. Bende yazdım özel mesajdan ve sohbet etmeye başladık.. Sonra skype den konuşalım isterseniz buradan zor oluyor kötü niyetim yok zaten öyle bişey olursa silersiniz dedi.. Bende ekledim ve muhabbet ettik adam anlattı ben ağladım çok üzüldüm.. Muhabbet ederken erkek arkdaşım aradı saat de iki felan dı.. Geç bir saat olunca bişey mi oldu acaba diye telaşla açtım telefonu.. üzüntüsünü anlatmak için aramış.. Bilgisayarın sesi açıktı o an mesaj gelince sesi duydu anladı biri ile yazıştığımı konuştu biraz kapattı sonra. Ertesi gün sen biri ile mi konuşuyordun dedi bende anlattım böyle böyle diye tamamen normal sohbet ettik dedim. şifremi istedi yazışmalara bakmak istedi.. Verdim bakmış. Tamam normal muhabbet ama bu da bir aldatmaktır dedi.. Yabancı bir adamla üstelik gece yarısı sohbet ediyorsun dedi.. Kötü niyetim asla yoktu ki erkek arkdaşım olduğunu anlatmıştım ama bende şimdi kendimden şüphe etmeye başladım aldatmış mı oldum diye.. Ve salı gününden bu yana konuşmuyor benimle aldatmış mı oldum ben şimdi..
nıye siz kendınızden emın değil misiniz?anlattğınız gıbıyse asla aldatma değil erkekler dıyo ama yok lıseden arkadas yok üniversıteden yok okuldan falan konsabılıyolar da normal bayanlar yapınca mı aldatma oluyo ha ancak keske kameradan olmasaymış ben ona takıldım kamera hoş olmamışmsnden sohbet etmışsınız ama belkı konuşup rahatlamak için ancak kamerayı keske açmasaymısınız
Hic te aldatma filan degil bu ama keske duymasaydi ogrenmeseydi kendi de benzerini yapip sonra aldatms olmuyor bu der mi der!sma suclama kendini tamam tanimiyormussun ama tanismis ta sayilmiyorsun silersin gider!ezdirme kendini ozur filan da dileme uste cikmasin hepten.
ha pardon seslı mesaj ben görüntülü sandım yok asla aldatmak neymış bılmıyo heralde erkek arkadasın?aldatmak değil asla tartışmak için bahane aramış sadece erkek mılletının aklı işte kendılerı neler neler yapıyo bayan bı konuşunca hemen aldatmak sayıyolar ne saçma yakamera açma yok asla kamera açmadım ben. Yazışarak sohbet ettik.. Ben kendimden eminim ama benimle tartışıyorsun ardından bir adamla dertleşiyorsun bunda iyi niyet göremiyorum ben dedi.. Maddi sorunum var yazmışın adam da sana seni ben çok iyi anlıyorum aynı dertleri yaşamışız birbirimiz anlarız yazmış bu ne demek böyle dedi adam sana asılmış bu cümleyle sen anlamadın mı yani diye sordu yok bunda asılma gibi bir cümle çıkartmadım ben dedim yapma allah aşkına çocuk değilsin sen dedi
ha pardon seslı mesaj ben görüntülü sandım yok asla aldatmak neymış bılmıyo heralde erkek arkadasın?aldatmak değil asla tartışmak için bahane aramış sadece erkek mılletının aklı işte kendılerı neler neler yapıyo bayan bı konuşunca hemen aldatmak sayıyolar ne saçma ya
Bence hos degil.tanidik olsa neyse... aldatmak degil ama fazla rahat bir tavir.
Ne gereği var ki tanımadığınız biriyle gecenin bir vakti skype'tan yazışmanın?
Benim erkek arkadaşımda böyle bir şey yapsa hakkında iyi bir şey düşünmem ne yalan söyleyeyim.
Aldatmak değil belki ama gereksiz.
Sen aldatmaığını biliyorsun , yalanda söylemiyorun sevgiline ,
Daha ne diye kendini kanıtlamak için şifreni verip konuşmaları okutuyorsun ki ??
Kendini bu kadar değersiz konuma düşürmene gerek yok.
Yaptığın yanlış ya da doğru yargılamak bize düşmez.
Ama aldatmak böyle bir şey değildir.
Ama sen bu kadar ipleri bu adamın eline verirsen daha çok dertleşirsin başkalarıyla.
Biraz kendi değerini koru bence.
benimde başıma buna benzer birşey gelmişti konuşmalarda ters hiç ama hiçbirşey yoktu sadece saatleri biraz geçti işten çıktığım için anca o saatlerde gireblyrdm zaten ama.... çıldırdı bunları görünce bende altta kalmadım çektim kapıyı cıktım..
diğer gün dedi ki ben orada senın kötü birşey yapmadığını okudum görüyorumveguvenıyorum , sadece okudugumda çok kıskandım gecenin bir yarısı bir erkekle konuşmanı dedi...
sende bir daha olmaz aşkım daha dikkat ederim demek yerine çektin gittin aynı şeyi ben sana yapsam ne yapardın emınım tepkın dha agır olurdu dedi..
aldatmak demesi biraz ağır olmus yıne de kıskanclıktan sınırlenmıs olabilişr sakinleşince konusun gercek fıkrını anlatacaktr. ama alttan alın... sımdı dusunuyorumda gercekten ne gerek vardı yazışmama ki ?:)
Bu aralar çok ciddi maddi sorun yaşıyorum.. işimle de ilgili sorunlarım var çalışma saatlerim karışık bir gece bir gündüz şeklinde, hem maddi sorunlarım hemde çalışma saatlerim çok geriyor beni erkek arkdaşımın, benimde tanıdığım arkdaşı evleniyormuş.. bende kız kim felan diye sordum o da anlattı bir ara düzgün bir işi var kızın dedi, bu lafa tepem attı. Tabi dedim önemli bir kriter benim maalesef sabah sekiz akşam beş bir işim yok dedim. Ne alakası var ben sana öyle bir şey mi söyledim neden kendine çektin bu lafı dedi tartıştık biraz çok tepki gösterdim.. kötü niyetle söylemedi belki ama dedim ya gerginim biraz.. üstelik maddi sorunum olduğunu anlattım ama anlamadı beni, herkesin olabilir takma kafaya dedi o kadar ,buna da çok kızdım kendinin böyle sorunu olmadığı için anlamaz tabi beni.. hafta sonu bu şekilde tartışmalar geçti aramızda pazartesi akşam bir sitede bir üye konu açmış konusu da kız arkadaşı bunu işi çok yoğun çalışma saatleri karışık diye terk etmiş.. beni de biri bu sebepten dolayı reddetmişti o yüzden konuya atladım hemen yorum yazdım felan.. sonra konu sahibi özelden mesaj attı yaşadıklarını daha detaylı anlatmış.. bende yazdım özel mesajdan ve sohbet etmeye başladık.. sonra skype den konuşalım isterseniz buradan zor oluyor kötü niyetim yok zaten öyle bişey olursa silersiniz dedi.. bende ekledim ve muhabbet ettik adam anlattı ben ağladım çok üzüldüm.. muhabbet ederken erkek arkdaşım aradı saat de iki felan dı.. geç bir saat olunca bişey mi oldu acaba diye telaşla açtım telefonu.. üzüntüsünü anlatmak için aramış.. bilgisayarın sesi açıktı o an mesaj gelince sesi duydu anladı biri ile yazıştığımı konuştu biraz kapattı sonra. Ertesi gün sen biri ile mi konuşuyordun dedi bende anlattım böyle böyle diye tamamen normal sohbet ettik dedim. Şifremi istedi yazışmalara bakmak istedi.. verdim bakmış. Tamam normal muhabbet ama bu da bir aldatmaktır dedi.. yabancı bir adamla üstelik gece yarısı sohbet ediyorsun dedi.. kötü niyetim asla yoktu ki erkek arkdaşım olduğunu anlatmıştım ama bende şimdi kendimden şüphe etmeye başladım aldatmış mı oldum diye.. ve Salı gününden bu yana konuşmuyor benimle aldatmış mı oldum ben şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?