Çok saçma bir şey yapmışsınız. Sevgiliniz tepki vermekte haklı...
kendimi afettirme çabasına hiç bir zaman girmeyeceğim. her insan hata yapabilir benim ki de bir hataysa şayet kabul edip önüme bakarım hata değilse kendi gelir zaten.
o an ne kadar saçma veya ne kadar mantıklı bunu akıl edemedim ben. benciilik yaptım derdimi anlattım saçmalığına bakmadım. haklı evet ama aldattın demek biraz ağır olmadı mı.
seven insan hatasini kabullenir. gururunu bir kenara birakir. bence senin sevgilinle aranda soguma baslamis. kendimi affettirmek icin ugrasmiyacagim diyorsun ugrasma demekki sevgin bittigi icinde sanal muhabbete tesebbus ettin. pek masum gorunmuyorsun. erkek arkadasini birak kendi yoluna baksin o zaman. cunku goruldugu kadariyla senin icin bazi seyler tukenmis. iste adina maddi yetersizlik de ister baska birsey. ortadaki gercek sen erkek arkadasini sevseydin skypeden yabanci biriyle zaten konusmazdin.
Boşlukta gördüm seni..
Bu aralar çok ciddi maddi sorun yaşıyorum.. işimle de ilgili sorunlarım var çalışma saatlerim karışık bir gece bir gündüz şeklinde, hem maddi sorunlarım hemde çalışma saatlerim çok geriyor beni erkek arkdaşımın, benimde tanıdığım arkdaşı evleniyormuş.. bende kız kim felan diye sordum o da anlattı bir ara düzgün bir işi var kızın dedi, bu lafa tepem attı. Tabi dedim önemli bir kriter benim maalesef sabah sekiz akşam beş bir işim yok dedim. Ne alakası var ben sana öyle bir şey mi söyledim neden kendine çektin bu lafı dedi tartıştık biraz çok tepki gösterdim.. kötü niyetle söylemedi belki ama dedim ya gerginim biraz.. üstelik maddi sorunum olduğunu anlattım ama anlamadı beni, herkesin olabilir takma kafaya dedi o kadar ,buna da çok kızdım kendinin böyle sorunu olmadığı için anlamaz tabi beni.. hafta sonu bu şekilde tartışmalar geçti aramızda pazartesi akşam bir sitede bir üye konu açmış konusu da kız arkadaşı bunu işi çok yoğun çalışma saatleri karışık diye terk etmiş.. beni de biri bu sebepten dolayı reddetmişti o yüzden konuya atladım hemen yorum yazdım felan.. sonra konu sahibi özelden mesaj attı yaşadıklarını daha detaylı anlatmış.. bende yazdım özel mesajdan ve sohbet etmeye başladık.. sonra skype den konuşalım isterseniz buradan zor oluyor kötü niyetim yok zaten öyle bişey olursa silersiniz dedi.. bende ekledim ve muhabbet ettik adam anlattı ben ağladım çok üzüldüm.. muhabbet ederken erkek arkdaşım aradı saat de iki felan dı.. geç bir saat olunca bişey mi oldu acaba diye telaşla açtım telefonu.. üzüntüsünü anlatmak için aramış.. bilgisayarın sesi açıktı o an mesaj gelince sesi duydu anladı biri ile yazıştığımı konuştu biraz kapattı sonra. Ertesi gün sen biri ile mi konuşuyordun dedi bende anlattım böyle böyle diye tamamen normal sohbet ettik dedim. Şifremi istedi yazışmalara bakmak istedi.. verdim bakmış. Tamam normal muhabbet ama bu da bir aldatmaktır dedi.. yabancı bir adamla üstelik gece yarısı sohbet ediyorsun dedi.. kötü niyetim asla yoktu ki erkek arkdaşım olduğunu anlatmıştım ama bende şimdi kendimden şüphe etmeye başladım aldatmış mı oldum diye.. ve Salı gününden bu yana konuşmuyor benimle aldatmış mı oldum ben şimdi..
yorumum tamamen pozitif ayrımcılık içerir baştan uyarayım
yaptığın şey aldatma değil ama çok gereksiz ve tehlikeli.. yani tanıdığın bir arkadaşın olsa (erkek/kız farketmez) yine iyi ama bu hiç tanımadığın biri.. ama bazen biz kadınlar hiç tanımadığımız birine yaşadıklarımızı anlatma ihtiyacı duyarız, seni o yönden anlayabiliyorum aslında. yani bilgisayarı kapattığında unutulacak, senin arkandan kullanılmayacak, dedikodunun yapılmayacağından emin olduğun birine anlatmak isteyebilirsin, hatta haklı olduğunu duymak da isteyebilirsin.. işte o zamanlarda başka bir adama anlatmak yerine gel burada konu aç, sadece haklı olduğunu duymak istediğini söyle.. biz senin istediğin gibi dinleriz tatlım
erkek arkadasınızın kıskanması ve baskasıyla konusmanızdan rahatsız olması normal
ama cok da abartılacak birsey degil ve bana kalırsa aldatma hic degil!
bu arada erkek arkadasınızın baskalarının esleri hakkında ilk yorumu iyi bir insana benziyor vs demek yerine "işi iyi" demesi bana tuhaf geldi. ya bu konuda siz su sıralar takıntılı oldugunuz o cumleyi secip aldınız ya da en az siz kadar sevgiliniz de takmıs.
ona düşen "aldatıyorsun" diyip size tavır yapmak hatta bu yolla internetteki adamla dertlesmenize zemin hazırlamak muhabbeti ilerletmenize neden olmak yerine hem kıskandıgını belli edip hem de ben yanındayım diyerek sizi kendisine cekmektir.
açıgınızı aramak yerine gece yarısı uzuntusunu paylastıgı kadar sizin uzuntulerinizi de paylassaymıs. sizi suclamayı bırakıp otursun biraz ozelestirisi yapsın.
Erkek arkadasindada suc var bence çünkü seninle dertleşmemis yalnız kalmışın bir sorsun kendisine neden sevgilim benimle değilde tanımadığı biriyle dertlesiyor?? benim görüşüm bu yonde ama yaptığınida doğru bulmuyorum kendini onun yerine koy herne kadar masumca olsada biz eslerimizi kıskanırız elimizde değil selam veren kızdan bile kaldiki dertlesiyorsun evet hataliydin...bunu söylee evet hataliydim bilemedim haklisin ama sendede suc var demelisin bence, bir daha olmicak felanda diye bilirsin artık gerisinde kendisine kalsın olan olmuş fazlada yıpratma kendini düzeleceği varsa düzelir biteceği varsada biter.
ben hatalıydım demedim ama konuştuğumuzda çıkaracağı anlam buydu yani herşeyi anlattım bundan bundan dolayı böyle oldu sen anlamyınca bende dertleşme ihtiyacı için konuştum dedim. zaten konuşma tarzımda üste çıkmak gibi değild bunu muhakkak anlamıştır.
Kötü bir şey yapmış olsaydınız zaten okuması için şifrenizi vermezdiniz.
Konuşulan kişi karşı cins olunca aldatmak olarak algılamış,
fakat konuşulanlar karşındaki kadın da olsa kısacası insan olarak düşünüldüğünde
aklına kötü bir şey getirmiyorsa aldatmak değildir.
Fakat yine de sanaldan tanımadığınız adamlarla hangi konuda olursa olsun görüşmeyin.
Bilgi paylaşımı siteleri veya meslek ile ilgili sitelerde yazışılabilir ama,
konu aşk ve aşk hayatı üzerine olunca biraz insanı işkillendiren bir durum.
Bu açıdan da erkek arkadaşınıza hak verdim.
tamam aldatma değil ama hiç hoş bişey de değil bu yaptığınız.erkekler çok iyi niyetli değiller malesef,derdini dinlediğiniz adam damardan girmiş belli ki daha sonra muhabbet farklı yerlere gidicekti.olmaz demeyin,olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?