bu aldatmak mı ?

Bak canım bu soruyu kendine sor..
Nasıl mı yapacaksın?
Kendi yaptıklarını erkek arkadaşının sana yaptığını düşün..
Bir kızla muhabbet ediyor, olmadı daha özel iletişim merkezlerinden kızla gece yarısı yazışıyor..
Ne hissederdin?

Şahsen ben eşimin burnundan girer, ağzından çıkardım..
Kötü niyet olmaması bir şeyi değiştirmez benim için.
Ne olursa olsun karşı cinsle muhabbetinin de bir sınırı olmalı..
Merhaba-Merhabadır..
Dert dinlemek ve anlatmak için kendi cinsini kullansın yeter..
belki sen bunu düşünemedin ama ne olursa olsun erkek arkadaşın bu konuda haklı bana göre..

Sen onun yerinde olsaydın sende çok kırılırdın.
İlişkilerde empati yapmak sorun değil çözüm getirir.
ama, şöyle bir realite var ki eminim sevgilinde buna benzer şeyler yapmıştır.

Erkek arkadaşınızın verdiği tepki bence normal. Siz onun yerinde olsanız ne düşünürsünüz ki? Gece yarısı bir kızla muhabbet ettiğini düşünün bi. Ben çıldırırım valla,niyet ne olursa olsun. Aldatma konusuna gelince ona bir şey diyemem,ama yine ben olsam şöyle bi düşünürdüm... Umarım aranız düzelir.

Sevgiliniz aynı şeyi yapsa :)))

Yaptığınız hiç de hoş değil.

erkek arkadaşına maddi sıkıntım var diyorsun verdiği cevaba kızıyorsun yeni tanıştığın adama maddi sıkıntım var diyorsun bu nedir arkadaşım tek senin mi maddi sıkıntın var varsada bile erkek arkadaşın sana çıkartıp vermez vericek dahi olsa alma zaten kocan değil bişeyin değil ne oluyoruz ya
birilerinden maddi destekmi bekliyorsun acaba diye düşünmedim değil kusura bakma

Bence aldatmaktır .
Ne gereği var tanımadığınız bir adamla yazışmaya .

Eyleme dökülen herşey aldatmaktır. Aldatmanın kelime anlamını yerine getirmişsiniz.

Aynı şeyi o yapsaydı, simdi ona da giydiriyor olurduk.

Çoğu kişi de aynı şeyi söylemiş ama bende yineliyim...
Tatlım az empatiyle sorunun cevabını bulursun zaten

aldatmış olmadın ama sonuç olarak oraya çekilebilecek ve mutlaka çok rahatsız edici bir durum. erkek arkadaşın bu konuda haklı. yine de barışmaya ve kötü niyetle olmadığını ve böyle bir şeyin bir daha olmayacağını anlatırsan da düzelmeyecek bir durum degil gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…