bu aldatmak mı ?

tüm sayfaları okumadım sorulduysa kusura bakma.
skype açıkken mi sevgilinle konuştun telefonla? yani özel bir şeyine hiçbişeyini bilmeyen bi adam tanıklık mı etti?

bu sorunu yasamamıs olabilir ama yasayanı gormeyi farketmeyi bilmeli...
size maddi destek olmak istiyor ama sanki biraz lafta ve gosteriste kalmıs gibi geldi bana.
yani siz tel faturası olayını anlatınca size kızmıs fakat odeyememenizi sıkıntınızı paylasmak yerine "beni hep arayacaksın, paran yoksa bulacaksın sonra arayacaksın" mesajı verir gibi konusuyor sanki.
ve madem bu kadar rahat, benzer bir durum yasandıgı an eger imkanı varsa konuyu tartısmaya dahi acmadan hemen halledebilir, herseyi sizin anlatmanızı beklemesine gerek yok bence, belki gurur yapıyorsunuz veya cekiniyorsunuz vs.

su an yasadıgınız sorunda da buyutup arayı uzun sure acmaya degmez bence, tanımadıgınız kisilerle konusmussunuz hatanızı kabul edip sonra da burda yazdıklarınızı maddi sıkıntılarınızı onunla paylasamadıgınızı ve bu konuda sizi anlamadıgını dusundugunuzu vs sakince anlatın konusun dertlesin bence.
gorunen o ki tekrarlayan bir sorun ve o onemse(ye)miyor... bosuna iliskiniz yıpratırsınız bu sekilde.

bir de sifrenizi vermissiniz, alnınız acık. ama onun alıp didiklemesi pek hosuma gitmedi.
gerek yok bakmayacagım dedikce siz acıp zorla okutsanız hadi tamam diyecegim... (ben oyle yapardım)
hem geceyarısı kız arkınızı teselli etmek icin de int.de olabilirdiniz.
kzmayın yanlıs anlamayın ama iliskinizdeki "guven"i biraz daha saglamlastırmalısınız sanki.

tüm sayfaları okumadım sorulduysa kusura bakma.
skype açıkken mi sevgilinle konuştun telefonla? yani özel bir şeyine hiçbişeyini bilmeyen bi adam tanıklık mı etti?

adamla sadece yazıştık konuşma yok yani adam konuşma gibi bişey duymadı.. erkek arkadaşım yazışırken aradı ve yazışma sesinden anladı biri ile yazıştığımı.

tabi ki olabilirdi ama herhalde sanal ortamın verdiği bir rahatlık oldu aman silerim engellerim durumu oluyor..

anladım haklısınız.biz kadınlar zayıf insanlarız hiç tanımadığımız birinin derdiyle dertlenebiliyoruz ama işte iyilikten maraz doğuyo malesef.bu arada erkek arkadaşınız artık ottan b?ktan şüphelenir benden söylemesi.en ufak bi kavgada yüzünüze vurur,gider onla bunla takılır hesap sorduğunuzda 'sen elin adamıyla konuşurken iyiydiii aha da ödeştik' der

Tamamen kendi hayatımı baz alarak diyorum.
Genel olarak rahatım ama sanırım erkek arkadaşım tanımadığı bi'kızla gece 2'de dertleşse ekleşip tepki gösterirdim. Ne gerek var?
Keza oda aynı şekilde.
Cinsiyetler yer değiştirince nedense konudaki cevaplarda değişiyo sanki. Bence erkek arkadaşın aynı şeyi yapsa kızardın

Eğer erkek arkadaşınız bir kızla yazışsaydı sizin tepkiniz neolurdu?

Tüm samimiyetinizle cevaplarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
paylaştım sorunum var diye ama o benim çok abarttığımı düşünüyor ya ne var ki bunda bu kadar dert edecek bişeyy göremiyorum ben diyor.. ben den iste diyor böyle durumlar da ben isteyemem diyorum neden ben yabancı mıyım diyor senin sıkıntın benim sıkıntım deyip üstelik isteyemem dememe bozuluyor her konuda anlıyor beni ama bu konuda anlamıyor bir türlü.. güven sorunu var evet o bana güvenmiyor hiç bu olayın dışında hiç bir şeyim olmadı benim. benim telefonuma baksanız siz bile hayret edersiniz aklamak için söylemiyorum kendimi gerçekten öyle akrabalarım dışında erkek numarası yok sosyal erkek arkdaşım da yok zaten

adamla sadece yazıştık konuşma yok yani adam konuşma gibi bişey duymadı.. erkek arkadaşım yazışırken aradı ve yazışma sesinden anladı biri ile yazıştığımı.

işgüzar biri olsaydın erkek arkadaşınla konuşurken çaktırmazdın yazıştığını ve konuşmaya devam ederdin üstelik hiçbir sorun da yaşamazdın.
dürüstlük şuan sana doğrultulmuş bir silah gibi.
bence gece vakti karşına konuşabileceğin uzaylı da çıksa konuşurdun.
şansına erkek çıkmış.
yasak mı ayıp mı.
bence değil, sen kendini biliyorsan hele hiç değil. o kadar çaresiz kalmışsın ki demek ki önüne çıkan ilk kişiye içindekileri aktarma ihtiyacı hissetmişsin.
Allah yardımcın olsun.

canım kötü bi niyetle bişey yapmadığın ve dürüst olduğun çok açık
umarım erkek arkadaşınla bu durumu aşabilirsiniz

evet bunu gizlemey çalışmak zor birşey değil di. yazıştığımı çaktırdım diyelimki şifremi vermeden önce açar silerdim bazı konuşmaları yada bir bayan arkadaşımla konuşuyrdum derdim yada ne bileyim istesem türlü türlü şeyler yapabilirdim hiç birini yapmadım. tşk ederim cümlemizin Allah yardımcısı olsun

o kesin zaten sürekli şüphelenecek hep laf sokacak belkide tam tersi zamanla beni daha iyi tanıyıp evet kötü niyeti yoktur diyecek zor ihtimal ama inş böyle olur.

Aldatmak değil de yapmamalıydınız.
Bir bayan arkadaşımız buraya konu açıp anlatsa "erkek işte tüüü kaka" diye kötülüyoruz.
Sizin yaptıgınız da pek ilişkisi olan birine uygun değil,gece yarısı muhabbet falan.

Yani nasi cesaret ediyosunuz bole seylere aklim almiyo gercekten..sevdiginiz kaybetmek istemediginiz birine sahipsiniz, taniyosunuz, seviyosunuz ve ciddi ciddi hakaret ediyosunuz. Ozur dilerm ama bu hakaret etmektir. Siz dertlesmek istemis olabilirsiniz ama sevgilinizle sikintilatnizi yoldan gecen birine nasi anlatrsiniz.. Arkasindan is cevirmis gibi olmussunuz. Ne kadar incitici bise oldugunu hissedebiliyorum. Su zamanda normal erkek arkadaslarmzla arkadaslik ypmaya cekiniyoruz arada mesafe olmasina, gorunmuyor olmaniza guvenerek de olsa elin adamiyla boyle konusmaniz bnce onu cok sarsmistir. Uzmek istemiyorum sizi ama bence bi surr sessiz kalin, sindirsin. Ozur de dilemeyin uste de cikmayin. Ben affetmezdim demissiniz bende affetmezdim.Umarm sevgiliniz sandigimizdan az incinir..

Her konuda kadinin burnunun biraz dik olmasinin iliskiye faydasi oldugunu dusunuyorum yani kadinin biraz kacmasi lazm bence, taviz vermemesi lazim su anda bile ozur dileyp iyice pisarsaniz sevgiliniz iyice cosacak o yuzden ozur dilemeyin diyorm ama bu tip seyler gercekten guzel bi iliskide leke birakicak seyler. Bir de su onemli sevgiliniz sesi duymasaydi bunu ona anlatacak miydiniz? Saklayacak miydiniz diye sormak daha dogru.

Son düzenleyen: Moderatör:

isteyemem demeniz de onun bozulması da guzel seyler bence :)
bundan sonra ona iş düsüyor, bunu bir sorun olarak goruyorsa benzer diyalogları yasamamanızı saglayacak kisi yine o.
ebeveynler cocuklarına para verirken ihtiyaclarını farkederler ya da ev hanımlarına esleri destek olurken... her zaman her seyin soylenmesine gerek yok. sizin ihtiyaclarınızı karsılama zorunlulugu yok erkek arkadasınızın ama bu sekilde davranıyorsa istenmedigini anlayıp kendisi gozlemlemeli...
kadın erkek iliskileri ve arkadaslarınızın olmamasına bir sey diyemeyecegim, sanırım karsılıklı olarak bunu iliskinizde kabullenmissiniz. fakat yine de bu konuda uzerinizde cok baskı kurmasına izin vermeyin bence...

Böyle konularda EMPATİ yapmanın çok önemli olduğunu söylerim...
Ve genelde kendinizi onun yerine koyun ve düşünün.
Hatta daha da anlaşılır olması için bir arkadaşımızın erkek arkadaşının kendisine böyle yaptığıyla ilgili burda bir başlık açtığını düşünün.
O konu altına ne yorum yapardınız.Ne yorumlar yapardık.
Durun ben söyleyeyim...
Allah kahretmesin, erkek değil mi hepsi böyle.Topuna kibrit suyu :)) daha neler neler.Birçoğumuz da ayrıl ondan diyecektik değil mi?
Özür dileyin ama gereğinden fazla dilemeyin...Gönlünü alın ve güvenini sarsacak birdaha bişey yapmayın derim ben...

tanımadıgın bır adamla konusman yanlıs bunu sende bılıosun da neden erkek arkadasına soyluyosun anlamadım sorun olacagı besbellı

Bence bu tarz durumlarda empati yapmak gerekiyor. Erkek arkadasın internette bir kadınla tanısıp niyeti kötü olmasa dahi böyle bir olay yasasa, sen ne hisseder, ne dusunurdun?
Ben sahsen daha kimbilir neler neler yapıyor, ben o mesaj sesini duymasaydım bana dürüstçe gelip yine söyler miydi vs bir sürü düsünceye kapılabilirdim.

Biriyle dertleşmek istemeni, dolup dolup patlayacağın anda seni anlayan biriyle konuşmanın ne kadar rahatlatıcı olabileceğini anlıyorum. Sadece bunu yapmak için farklı bir yol seçmeliydin. Bana göre insan teselliyi de sevdiğinde bulmalı. Yani sevgilim beni o an anlamamış olsa da bunu yine onunla çözmeliyim, gecenin bir vakti yabancı bir adamla konuşarak değil. Bu durumu aldatma saymam ama benim sevgilim bana kızıp başka bir kadınla yazışmaya başlasa, niyeti ne kadar iyi olsa da kırılırım.

Gecenin bir vakti tanımadığın bir erkekle mesajlaşmak, sonunun nereye varacağı belli olmayan bir yola çıkmaktır bana göre. Hiç kimse beni bu durumun masumiyetine inandıramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…