Bu aralar çok büyük depresyondayım, bir de kayınvalidem geliyor...

Bence deniz işini tamamen erteleyin bu kolunuzla bu kadar sorumluluğun altından kalmak mümkün değil gibi geliyor..Allah yardımcınız olsun..Kolunuz içinde çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Kolum iyi. 3 yıl önce çok kötü bir parçalı kırıktı. Başarılı bir ameliyat oldu. Tüm fonksiyonları yerinde, şimdi kırılmamış gibi ama koydukları çivilerin uçları, hem alttan hem üstten çiviler koydular, milimetrik olarak kemik dışına taşıyor. Ben de bir yere yaslasam (farkına varmadan yaptım bir kaç kez koltuğun kol kısmına yaslandım, bir kere de balkon demirlerine yaslandım) çivilerin ucu sinire mi geliyor ne oluyor, ağrımaya başlıyor, bir kaç gün geçmiyor ağrısı. Kayınvalidem de o taraftaki ayağı kötü olduğu için o koluma giriyor tam da çivilerin olduğu yere eli geliyor. Kadın da farkına vardı, ay işte abanmamaya çalışıyor ama bu sefer daha kötü oluyor kadın hiç yürüyemiyor "ben ayarlarım anne" diyorum elini dirseğime koyuyorum ki kolumun üst tarafı ile taşayım. Ama o el kayıyor elbet.. falan.

Hala bir çelişki yok mu sizce?

Hala bir çelişki yok mu sizce?
Ben onların olduğu şehire gitmek istemiyorum, hatta hiç gitmek istemiyorum da işte şimdi sadece yılbaşı gidiyoruz ben en fazla bir hafta kalıp dönüyorum. Kayınvalidem de sadece bir kere 1,5 ay kaldı ondan sonra o da daha kısa kalıyor geldiğinde ama yol uzak hali ile biraz kalıyor geldiğinde en az 1 hafta 10 gün. Kayınvalidem ile sorunum yok ama yoruluyorum bu sene de sorunum depresyonda olduğum için ağır geliyor şimdi kendim bile evden zor çıkıyorum.
Yani çelişki gibi geliyor da sınır koymuş halim ile sınır koymamış halim arasında gerçekten bir uçurum var yoksa burada KV KP evinde yaşıyoruz bla bla diye konu açıyor olurdum.

Aman gelmesin de. O adam sana hiç iyi gelmiyordu zaten Gül abla.

Son düzenleme:
E ben seni hatirladim, sen kocasinim zerre deger vermedigi, sürekli ailesinin yakininda yaninda olmak istedigi o kadinsin. Daha bir kac konu öncesi bosanmayi düsünüyordun.
Esinin sana saygi sevgi deger vermedigini, ailesinin yakininda yasamak istedigini sanada onlara baktirmak istedigini falan yazmistin dimi.... e hic ilerleme yok ki sende

Eski üyeliğinde son konusu da bayağı olaylıydı. Öyle bir adama salladık diye kocası adına hepimize dava açacaktı. Ne zamandır fark ediyordum, demeyeyim diyordum ama artık kendisi de anlaşılsın istiyor sanırım. İlerleme yok, sanırım çaresiz. Bu mutsuzluk kendi tercihi, biz ne desek boş.

Şu kadar anlatımınızdan yola çıkarak size bir bakıcı lazım. 1-2 ay size yardımcı olabilecek bir bakıcı bulursanız rahat edersiniz. Etrafta tanıdığınız var ise bir sorun.

Yani bana saygı sevgi değer vermediği değil ama evet ailesi ile yaşamak istediği doğru, bana onlara baktırmak istediğini lafta söylemiyor lafta "Benim annem babam benim sorumluluğum" diyor ama sonuç o oluyor.

Yani o konu ile ilgili kocama kızılması çok normal, olması gerekendi ben de kızdım sonuçta ben o "salladık" kısımlarına kızdım çünkü sallananlar konuyla alakasız ve çok kötü şeylerdi "taciz"vb gibi ve dediğim gibi tamamen sallama. Hani birisine kızarsın küfür edersin, yaptığı şeyle ve yaptığı şeyle alakalı şeylerle suçlarsın falan ama yapılmamış, alakasız başka şeylerle suçlamazsın sırf çok kızdın diye.
Çaresizliğe gelince yani çaresiz değilim, ekonomik bağımsızlığım var, uzun yıllar tek başıma yaşamış bir insanım ama... Mutsuzluğumsa mutlu olmaya çalışıyorum... Ne yardan ne serden vazgeçmek istemiyorum düşüncesi epey bir kafamı kurcaladı bir süre (geçmişte) şu ansa devam eden çelişkim işte yetiştirilme şeklim ve dolayısıyla içselleştirdiğim yaşam şekli ile özendiğim yaşam şekli arasındaki çelişki ve her ikisini de tam olarak yapamıyor olmam. Depresyonumun kaynağı da biraz bu yani yoksa dışardan baksan bana şımarıksın bile denebilir. Bir de deli gibi sevdiğim ve çok bağlı olduğum kedim öldü benim şimdi 2 hafta olacak ... çok ani ve travmatik şekilde öldü. Ondan sonra kimseyi gözüm görmek istemiyor zaten şu an ne KV ne bir başkası.

Son düzenleme:
Valla yarisina kadar okudum. Hastasiniz, agir tasimak, obez birine destek olmak kolunuza müthiş zarar verebilir.
Ortopedik hastalarin denize girmesi tek cozummu yada o kadarmi faydali. Bence size bu sene yuk olmamali asla kv niz.

Son düzenleme:

ya iyi de
eşiniz gidip 6 ay ailesiyle kalsa kalabiliyor

e madem sabah akşam denize de götürsün getirsin annesini 15 20 gün
6 ay başka şehirde kalabilen adam nasıl şimdi 20 gün bakamıyor annesine?

hadibeyaaa

Nasıl eşim beni tatile götürmüyor? Başka üye ile karıştırdınız veya kayınvalidemle ilgili yazdıklarımla karıştırdınız. Kayınvalidemi bırak tatile götürmeyi çay içmeye bile dışarı götürmeyen benim kayınpederim. Biz eşimle çok tatile gideriz başbaşa.
E konu anne olunca ya kızı ya da gelini bakıyor. Genelde öyledir. Ama eşim de ilgilenmiyor değil, ilgileniyor tabi ki ve o da yoruluyor. Ben bir tık daha yoruluyorum ama annesi gidince eşim pert olmuş halde oluyor yoruldum falan diye. Hangimiz daha çok yoruluyoruz diye yarışmak da saçma.

Valla kilo vermedikce denize goturemeyecegini söyleyeceksin. Iyi kadın miyi kadın senin kolun sıkıntılı, kemik erimen var bunu mu tasiyacaksin sürekli sağa sola?

ya iyi de
eşiniz gidip 6 ay ailesiyle kalsa kalabiliyor

e madem sabah akşam denize de götürsün getirsin annesini 15 20 gün
6 ay başka şehirde kalabilen adam nasıl şimdi 20 gün bakamıyor annesine?
Bakıyor. Ama ne ben tek başıma ne de eşim tek başına bakabilir, getirip götürebilir denize vs. İki kişi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…