Bu aralar çok büyük depresyondayım, bir de kayınvalidem geliyor...

Esinizede geçmiş olsun evet zor bir durum obezlikte 5 kilo hiç önemli değil tıbbi yardım gerekiyor hareket kısıtlı olduğu için kilo veremiyorlar bı yerde de duruyor kilo verimi illaki bir ameliyat gerekli bu şekilde biliyorum.Ne diyeyim yani bakıcı parasını bile siz veriyorken O kadar kiloya ağırlığa o vücudun ağrısı bitmez zaten Sizede üzüldüm kendi sağlık sorunlarınız varken zor bir durum yani

Hastalık hali bu. O yüzden ben bize anlattığınız gibi kayınvalidenize söylemenizden yanayım. Bu kadar anlayışı hakediyorsunuz bence.

Benim annanem de fiziksel olarak tam olmasa da psikolojik olarak böyle. Sürekli ilgi, sohbet istiyor. Denge sorunu yaşıyor sırf yalnız kalmasın diye (yalnız dediğim wcye giderken, oda değiştirirken falan tabi gece değil) walker kullanmıyor, koluma girin diyor. Kayınvalideniz biraz fazla rahat, geçmişte sorunlar yaşamış olabilir ama şu an kusura bakmayın direk külfet. Ve yaşı ilerledikçe daha da mobilitesi düşecek, sizin yükünüz artacak. Bahsettiğiniz gibi sizin de sağlık sorunlarınız var. Siz iyi olmadan ne eşinize, ne kayınvalidenize, ne de başkasına yararınız olmaz. Biraz bencil olmayı deneyin. Kalp kırın demiyorum ama kayınvalidenizi her gün denize götürmek zorunda değilsiniz. Abandığını kolunuzun acısını gece uyuyamayarak çekmek zorunda değilsiniz. Önce kendinizi düşünün.

Bunu bende söyleyecektim kadina baston yetmiyor bu tarz yüruyebilecegi aletlerden alinsa diye

Yada 1 aylığına yardimci birini tutsaniz
Cok zor hem yaşli hem kilolu birine bakmak

Kayınpederinizle aranız nasıl? O da gelmiyordur inşallah o bir aylık süreçte.

O zmn sizin sehrinizde de yardimci bulun denize getirip gotursun haftalik yemel yapsin yani yardimciya ayirdigi bütçeyi sizin evde de ayni sekilde ayirsin. Yemek derdiniz olmaz gunluk denize goturme derdiniz olmaz. Normal yasaminiza devam edersiniz sizde. Yani gerçekten cok iyisiniz ben kendi anneme bile bu kdr verici degilim daha bencilimdir

O kilo kesinlikle diyetle veremez

Bu kadın yüzmek zorunda mı ya her sene her sene. Sağlık ayağına gelip asıl amacı eğlence. Ben bu konudan çıkıyorum çok sinir olmaya başladım çünkü

Mahmut abi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdi ??? Seni sınır koymuş halin bu mu? Millete akıl verirken çok kolay değil mi? Kendiniz için koyduğunuz sınırları koruyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…