Siz evde yoksanız niye geliyor anlamadım. Akşam gelsin çay içip gitsin. Yatılı misafir ama akşam 8.5 da geleceksiniz otel gibi olmuş. İstemiyorsanız da nöbet, mesai filan çıktı geç geleceğim başka zaman gelirsin yazın kesin iletişimi. Zaten görüşmüyormuşsunuz pek.
İşim mesaisi olan bir iş değil. E
İşim mesaisi olan bir iş değil ki.
Öyle iş mi varmışO zaman ailemden biri, arkadaşım hasta yanına gideceğim de. Evde olmayan birine gelmesi anormal zaten. Amacını anlayamadım.
ailemle yaşıyorum. Anne babamı da tanıyor. 19.30 gibi gelirim ben annelerle sohbet ederken sen gelirsin falan yazmış. Henüz cevap vermedim.
Mesaisi yok ama çıkış saati rezalet
Nasıl olsa musaıt kafasını hıc sevmiyorum bana asırı saygısızca geliyor.Çok rahat davranmış, hoşuma gitmezdi bu durum açıkçası sizde mi rahat davransanız?
Rahata rahat davranmak gerek. O kadar tamam demişsiniz beklemişsiniz “nasıl olsa müsaittir” kafasıyla hareket etmiş. Siz net bir tavırla çok işler çıktı ve evde olamayacağım istersen orda kal ben müsait olunca haber ederim ne dersin çok bekledim çünkü diyin.
Çünkü bırakmadı biraz daha kalmamı istedi diye bisey yok essek bası mısınız nöbet tutar gibi bekleyeceksiniz? Karsı tarafa diyemiyor mu bekleyen bir arkadasım var ona ayıp olmasın diye.
Tavrınızı koyun.
Çok rahat davranmış, hoşuma gitmezdi bu durum açıkçası sizde mi rahat davransanız?
Rahata rahat davranmak gerek. O kadar tamam demişsiniz beklemişsiniz “nasıl olsa müsaittir” kafasıyla hareket etmiş. Siz net bir tavırla çok işler çıktı ve evde olamayacağım istersen orda kal ben müsait olunca haber ederim ne dersin çok bekledim çünkü diyin.
Çünkü bırakmadı biraz daha kalmamı istedi diye bisey yok essek bası mısınız nöbet tutar gibi bekleyeceksiniz? Karsı tarafa diyemiyor mu bekleyen bir arkadasım var ona ayıp olmasın diye.
Tavrınızı koyun.
Nasıl olsa musaıt kafasını hıc sevmiyorum bana asırı saygısızca geliyor.
Kelimesi kelimesine katılıyorum yazdıklarınıza.
1 gunluk idare edin bence. Zaten 8bucukta geliyormussunuz, 3 4 saat zaman gecirip uyuyup sabah ise gideceksiniz. Haklisiniz ama ben olsam idare ederdim biraz
1 günlük idare edebilecek kadar onemsemiyorsaniz bence kırın gitsin zaten sevmiyorsunuz.
Ondan rahat demek ki. Cevap verdin mi ne yaptın?
İyi yapmıssınız bence hem içinizde kalacaktı hem de bundan sonra aynı seyi tekrar yapmaz en azındanbazı konularda hassasım. Her şeyi böyle sevgiyle ölçersek insanlar cepte keklik sanıyor.
Evet açıkça tepki gösterdim. Bahane bulsam yine aynı şeyi yapacak potansiyelde biri. Net olayım dedim bi anda tüm aklımdan geçenleri yazdım
Gelsin ne olacak ki bir gece kalıp gidecekmiş. Böyle şeyler için arkadaşlık bitirmeye değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?