Canim kardesim beni yanlis anlama ama unu soylemek istiyorum. Senin asktan ote piskolojin cok bozulmus, bilmeden etmeden bu evlilige zarar getireceksin. Binip gidecegine biraz sakinlesip doktora gitseydin ya. Boyle olmazki, sonradan coookk pisman olacagin seyler yapma. Ben kimimki boyle konusuyorum. Senin yasadiklarini Yasayan biriyim. Hemde aynisini ama annem ve babm gitmemem icin elinden geleni yaptilar ve esim gelene kadar 6 ay karnimda bebegimle bekledim. Agir depresyonlar gecirdim, simi ise yaptiklarima cok pismanim. Gel sende sonradan buyuk bir pismanlik yasama
Canim kardesim beni yanlis anlama ama unu soylemek istiyorum. Senin asktan ote piskolojin cok bozulmus, bilmeden etmeden bu evlilige zarar getireceksin. Binip gidecegine biraz sakinlesip doktora gitseydin ya. Boyle olmazki, sonradan coookk pisman olacagin seyler yapma. Ben kimimki boyle konusuyorum. Senin yasadiklarini Yasayan biriyim. Hemde aynisini ama annem ve babm gitmemem icin elinden geleni yaptilar ve esim gelene kadar 6 ay karnimda bebegimle bekledim. Agir depresyonlar gecirdim, simi ise yaptiklarima cok pismanim. Gel sende sonradan buyuk bir pismanlik yasama
evet haklisin. annemde doktora gitmemi istedi. onlari cok üzdüm. esimi gectim o anliyo beni sevgimden emin onu ne kadar cok sevdigimi biliyo. bende onun bana herseyden cok deger verdigini, beni herkezden üstün tuttugunu biliyorum. bu sevgiye layikmisim. o beni adi gibi biliyor... insallah bundan sonra düzelir hersey iki haftaya sinavi var eger geri dönmem gerekirse cok zor olacak yok vekalet filan verebiliyosam güzel olur esimle birlikte dönerim. inan ikimizede iyi gelecek. Allah yardimcin olsun bundan sonra benim icinde dua etmeyi unutma
canim napiyorsun sen ?
cocuk gibisin ayni, esin cok hakli. neden bu kadar birakiyorsun kendini...
sen esini ve evliligini ne kadar yiprattiginin farkinda misin?
mesafeler degil senin tavrin yüzünden zedelenecek bu evlilik.
biraz toparlan yahu. öyle yada böyle cekilecek bu hasret, simdi oraya gitmen neyi degistircek?
ne diyecegimi bilmiyorum. yiprandi evet... yiprandi... vize basvurusunda benimde imzam gerekiyormu almanyadan ben esimi getirmek icin neler yapmam gerekiyo biliyo musun?
biletim alindi gidiyorum bile, ikimizede iyi gelecek eminim.
ne diyecegimi bilmiyorum. yiprandi evet... yiprandi... vize basvurusunda benimde imzam gerekiyormu almanyadan ben esimi getirmek icin neler yapmam gerekiyo biliyo musun?
biletim alindi gidiyorum bile, ikimizede iyi gelecek eminim.
vizuum beantragen yapiyosun ya ozaman diyorum.
ben alman vatandasiyim babam imza atacak "herseylerini üstleniyorum" diye.
normalde ozaman ev ve maas skintisi olmuyo. babamin gelirini kontrol ediyorlar
ve tabiki evin büyüklügünü yetip yetmiyceni. hersey uygunsa sorunda olmuyo normalde ama bilmiyorum artik
onun acisindan bakarsaniz gercekten zor durum...
siz Türkiyede yapamamisniz o gözünde almanyayi daha cok büyütüyordur ki haklida,
öncelikle dil sorunu var eger esiniz yüksek ögrenim gördüyse malesef yurt disinda bir gecerliligi yok
bence birlikte olursaniz atlatirsiniz ama esinizin durumu cidden kötü..
bende 7 sene önce okul icin geldim halada alisamadim,bi kere buralarda büyümemis biri olarak o kadar
farkli bir kültür Allah yardimciniz olsun...esiniz gelince hemen ise girebilirse bence korkularini daha cabuk yener yardiminizla