Bu aşk yikti beni.. :(

Anladığım kadarıyla sen şuan Almanyadasın demi canım? Eşinde Almanyaya yerleşicek. işini bıraktı Türkiyedeki ama orda ikiniz çalışıcaksınız. BurdA sorun sizin anlaşamamanız mı? Eşin biraz karamsar bir yapıda sanırım. o da işi bıraktı diye strese girmiştir, sıfırdan başlıcak tekrar. o yüzden umudunu kaybetmiştir. ama seni seviyor bence. yoksa senin için neden işini gücünü bıraksın.

kusura bakmayin cümleleri toparlayamadim, kafam allak bullak

aynen öyle anlattigin gibi olucak.. param cok olsaydi böyle olmazdi sorun sende degil bende diyor..

yanyanayken böyle degiliz biz. inan artik dayanamiyorum. ben güzel olacak dedikce o olacagina inanmiyor

olmicak olmicak diye diye gercekten olmicak. biliyorum hersey farkli, bastan basliycak, ordaki hayati olmuycak, ordaki isi olmuycak, ama bende cok fedakarliklar yaptim..

bana böyle davranmasi gerekmiyor, sevgi olmasa bu evliligi ayakta tutan bisi olmazmis ikimizde hassasmisiz. ahh ahh

YAni kolay değil sen Türkiyede yapamamışsın. Planı Türkiyede kalmakmış demekki hayal kırıklığı yaşamıiş ama genede seni seviyorki peşinden geliyor. ama korkuyordur Almanya tamamiyle farklı bir ülke. kültürü ,insanları, yaşam tarzı. bu bilinmezlik ve değişiklik onu korkutuyor olabilir. Stresini sana yansıtıyorsa sende alınıyorsun ve sevmediğini düşünüyorsun.
Eşin seni seviyor. Tek yapman gereken bu süreçte anlayışlı ve sakin olman canım. zamanla herşey yerine oturucaktır.

zaten bir evliliği ayakta tutan en önemli şey SEVGİ. Daha sonra saygıdır. Tabikide sevgi olmassa evlilik yürümez. Ne güzel ki birbirinizi seviyorsunuz.
Bir de telefonda kavgalarınızın olması normal. birbirinizi görmüyorsunuz. mimiklerinizi göremiyorsunuz. yanında olsa yapamaz. seni görünce yumuşar hemen.

dügünü kendi yapti ve borclari vardi o yüzden ben ailesiyle kalmak zorundaydim beni bir iki sene sonra yanina alabilecekti türkiyede yasamaya devam etseydik..

ayda bir iki kez gelecekti. ben buna dayanamadim Almanyaya gelirse daha cabuk kavusuruz dedim ve oda kabul etti.. ikimizde olaya duygusal yaklastik yani.

beni sevdigini, bana deger verdigini ve herkezden üstün tuttugunu biliyorum. ama yinede üzüyo beni bu konusmalari

insan seviyorsa her zorluğun üstesinden gelebilir gelebilmeli..bir daha sevebilecekmisiniz..birbirinize tutunun..azimle savaşın..

yani sevgi olmasa bosanirmisiz, cok hassasmisiz ikimizde onu demeye getirdi sanirim. bizi sevgimiz ayakta tutuyomus. Msnde konustuk az önce bunlari.

beni yanlis anliyosun valla cok bunaldim cikmak istiyorum iyi geceler dedi ve gitti. ben tabi salya sümük agliyorum yine, herzamanki gibi

daha önceki konumu okudunmu bilmiyorum canim, esim melek gibi bi insandir siniri olmasa. bu özlem bu hasretmi bizi böyle yapiyo bende bilmiyorum..

sadece sabretmenin son tesbih tasinda yüregim bunu biliyorum. doksandokuzuncu tasi sikica tutuyorum ellerimde.. insallah kaymaz..

beni rahatlattigin icin cok tesekkür ederim Allah razi olsun. Cok duygusalimdir onu anlayamiyomuyum aceba diyede düsünmüyorum degil.

insan seviyorsa her zorluğun üstesinden gelebilir gelebilmeli..bir daha sevebilecekmisiniz..birbirinize tutunun..azimle savaşın..

haklisin.. ben bidaha sevemem. ondan baskasini sevmekte istemiyorum. gerekirse ask icin ölmeli. gül dikensiz olmaz onuda biliyorum.
sorun bendemi ? cok hassasim, cok sakin bi yapiya sahibim o kirsa döksede sesimi cikarmam cok nadir terslerim onu hic denecek kadar az yani.
asiri derecede hassasim her söyledigini ters anlayabiliyorum. bana bugün senin alindigin seyler milletin agzinda sakiz dedi..

Canım olur böyle konuşmalar. Bak benim de nişanlım askerde. Bazen telefonda tartıştığımız zamanlar oluyor. Üzülüyorum ama ertesi gün unutuyorum. Biliyorumki kötü niyetli değil ve beni seviyor. sadece sinirli. askerlik psikolojisi.
Senin eşinde işini bırakmış. Eminim boşluktadır. O yüzdende böyle konuşuyor. Bi erkek için çok zor. Ama zamanla herşey düzelicek.
sakin bi gününüzde eşine de ki senin için zor olduğunu biliyorum seni anlıyorum ama bende kırılıyorum benide anla de. Ben herzaman senin yanındayım arkandayım. ikimiz halledicez herşeyi de. Bence sorun kalmaz.

Allah kavustursun, hayirli teskereler simdiden.. insallah hersey gönlünce ve istedigin gibi olur.

bende öyle bugün cok kiriliyorum yarina hicbiseyim kalmiyo. onsuzluk beni mahvediyo bazen düsünyorum benim pskolojim mi bozuk ben deli miyim diye :S

insallah dedigin gibi olur ve en kisa zamanda düzelir dualariniza cok ihtiyacim var. cok cok tesekkür ederim..

Canim benim,
Benimde nisanlim Turkiyede ve nisanlanip bugune gelene kadar neler cektik.
Hala butun taslar rayinaoturmus degil, henuz askere gitmedi. Aralik/ocak ayinda kisa donem gidecekti,
en son yaptigi sinavi alinca, dun sinavi gecemedigini ogrendi ve dunden beri sinirleri asiri derecede bozuk.
Gittikce evlilikten korkuyor, arada mesafelerolunca cok daha zor.
Bende Turkiyede yasamayi dusunuyordum.
Sen orda neden yapamadin canim?

Birşey değil canım. Umarım çok mutlu olursunuz.
Sana saygısızlık yapmıyorsa sorun yok. yeterki kötü sözler söyleyip hakaret etmesin.
Erkek ve kadınların anatomisi tamamiyle farklı. Bazen iki tarafta birbirini anlamakta zorluk çekiyor.

Teşekkür ederim canım... Deli değilsin :) bende bazen dengesizleşiyorum. bu normal bence. sonuçta hasretlik var arada.
Yatarken dua edicem sana. Üzülme sen herşey düzelicek. sende kafana bişey takmadan güzelce uyu. yarın sabah herşey daha iyi olucak.

Allah yardimcin olsun canim. o taslar hic rayina oturmyuoki. oturdugu yerden patlak veriyo

kac yillik beraberliginiz var? sonunuz hayr olur insallah canim.

esimin ailesinin bize maddi bi yarari dokunmadi dügünü esim tek basina yapti bayagi masrafli oldu

borclarini ödeyip beni calistigi yere götürecekti, buda 1-2 senemizi alacakti..

ben o calisirken ailesiyle kaliyodum ayri sehirlerdeydik yani..

bende buna dayanamadim. Almanyada yasayalim en azindan hep birlikte oluruz dedim.

düsündük konustuk tarttik oda sonunda kabul etti cünki kendide dayanamiyo bensizlige..

bu yüzden yani..

yanimda olsaydin sikica sarilirdim simdi sana

cok tesekkür ederim umarim ömrün boyunca sevdiginle mutlu olursun.

diger konumuda oku istersen sinirlenince onu hic taniyamiyorum..

suanda dünyanin en kötü evliligine sahipmis gibi hissediyorum kendimi. yarina düsüncelerim degisecektir bunuda biliyorum..

bişey değil canım. Sende sevdiğinle hepp mutlu ol inşallahh.
okudum diğer konounu da. benimki de öyle. bişeye kızdı diyelim beni üzüyor. bende kızıyorum tabi. sonra pişman oluyor üzdüğüne. 2-3 saat sonra arıyor. ben tabi soğuk konuşuyorum. bakıyom yumuşamış özür diliyor yada yumuşak konuşuyor. sonra bende yumuşuyorum. annesi dedi zaten oğlum parlar bi anda sinirlenince hiç konuşma bi süre sonra geçiyor demişti.

Amiin. Allah razi olsun canim.
Mevlam sizinde yardimciniz olsun
Biz birbirimizi 2 yildir taniyoruz, ilk yil bir turlu adini koyamamistik..
Gecen sene istemeye geldiler babam vermedi. Bu sene isterlerse hemen dugununuzu yapariz diye soz vermisti,
ama sadece nisan oldu, simdide seneye ne olacak muamma.
Maddi anlamda dugun icin ailesi destek verir. Ama beni tedirgin yapan sey simdiden yipranmis olmak.
Birde taslarin hala rayina oturamamasi. O askere gidince ben ne yapicam
Ya ona bisey olursa ben onsuz ne yaparim

Allah yardımcın olsun canım. Ama askere gidicek mecburen. Benim nişanlımda askerde şuan. bekliyorum. ilk aylar çok zordu kabul ediyorum ama dünyada alışılmayan şey yok. bunada alıştım. açık öğretim okuyorsa onu bitirip gitsin. kısa dönem yapsın. uzun dönem fazla beklersin.

:) bende esimin huyunu bildigim halde deli gibi agliyorum. düzelecegini bildigim halde.

bide bugün bi olay oldu. cok sevdigim bi alman (ama sonradan müslüman oldu) arkadasim, resmi nikahina bi kac saat kala..

sevgilisi ariyor ve diyorki ben gelmiyorum, yurtdisina gitmeyi/kacmayi pilanliyor. sevgisi bitmis güya. müslüman olmadan önceki erkek arkadslari yüzündenmis güya. be adam nikah masasindami aklina geldi. edepsizzz.. neyse.. bu kiz bu erkek icin herseyini feda etti..

alman olmasina ragmen ayak uydurdu. okulunu birakti, sevgilisi kiskanc diye calismadi bile anasinin babasinin evinde oturdu yillarca.

bunu duyan kizin ailesi kizi reddediyor ve evden kovuyor. oglanin ailesi kizi istemiyordu ama mecburen eve aliyorlar simdilik gidecek bi yeri yok diye..

okadar üzüldüm okadar agladimki..

esimde arkadasimin erkek arkadasiyla arkadas. arkadasim rica ett lütfen esine söyle o cok olgun bi insan. bana yardim edin filan..

esime söyledim sevmiyordu o onu zaten. sevmiyorsa yapacak bisey yok gülüm diyor. nasihat et kiza dedi. esi olacak insanla konusmaya degmez arkadasin üzülecek sonunda yine diyor. yaa allaha nasil verecek bunun hesabini..

o kiz onun iicn herseyinden vazgecti, simdi belki dindende dogacak. yok islam dini bu olamaz böyle olmamali diyor. belki kötü yollara düsecek.

düsünmekten deli olucam bugün beni bu cok etkiledi belkide o yüzden dahada hassaslastim. ben böyle seylere cok üzülüyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…