- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
valla canim nasil anlatsam ne desem bilemiyorum ki. tam düzeldi düzelecek derken yine kavga ettik. hüngür hüngür aglamalar kendime gelemedim güzüme bi gram uyku girmedi iki günde uyuduysam 2 saat uyumusumdur toplam. sonra sinir krizi gecirdimolaylarin birikimimi artik bilemiyorum. dipteyim bunu hissediyorum bi adim daha atarsam biraz daha ilerlerse yikilacagim. kalkisi olmuycak bu yikilisin... istersen oku tam olarak anlatmistim zaten herseyi
kusura bakmayin cümleleri toparlayamadim, kafam allak bullak
aynen öyle anlattigin gibi olucak.. param cok olsaydi böyle olmazdi sorun sende degil bende diyor..
yanyanayken böyle degiliz biz. inan artik dayanamiyorum. ben güzel olacak dedikce o olacagina inanmiyor
olmicak olmicak diye diye gercekten olmicak. biliyorum hersey farkli, bastan basliycak, ordaki hayati olmuycak, ordaki isi olmuycak, ama bende cok fedakarliklar yaptim..
bana böyle davranmasi gerekmiyor, sevgi olmasa bu evliligi ayakta tutan bisi olmazmis ikimizde hassasmisiz. ahh ahh
bilmiyorumki onlarda bagimlilik yapar mi ? birde doktora gitmeden direk eczaneden alabiliyomuyum sakinlestirici ilac?
cooook üzüldü dün agladigimi oda duydu sakinlesmis halimdi daha. avazimin ciktigi kadar bagirdim evde tutamiyorum duramiyorum böyle bisi yok
melek gibi simdi esim icimi döküyorum herseyi söylüyorum motive etmeye calisiyo korkuyo tabi bisey olacagindan. biliyo ne durumda oldugumu..
o kadar iyi anliyorum ki seni, o psikolojiyi, o hasreti, caresizligi
bazen tüm dünya bir olmus bize karsiymis gibi geliyor banada...
bende almanyadayim, esim türkiyede. gecen sene temmuz ayinda evlendik.
bi sürü beklenmedik olay, terslik derken bu senenin ekim ayi oldu ve hala kavusamadik
bu ay sinavi var, gecerse 1.5 aya yanimda insallah...
mesafeler insani cok hassaslasiyoruz, en ufak mevzular yüz yüze konusulmadigindan uzuyor
bence sen güclü durmalisin cnm
böyle aglayarak hic bi yere varamazsin.
onun karamsar olmasini dogal karsila, hic bilmedigi bi ülkeye geliyor o korkmasinda kim korksun?
benim esimde böyle ara ara sinirleniyor, geliyor bana catiyor
ne bicim bi diliniz, ne bicim bi ülkeniz var diye bana hesap soruyor.
ama gecicek bu günlerde, sen yeterki dimdik dur, yilma, pes etme...
o kadar iyi anliyorum ki seni, o psikolojiyi, o hasreti, caresizligi
bazen tüm dünya bir olmus bize karsiymis gibi geliyor banada...
bende almanyadayim, esim türkiyede. gecen sene temmuz ayinda evlendik.
bi sürü beklenmedik olay, terslik derken bu senenin ekim ayi oldu ve hala kavusamadik
bu ay sinavi var, gecerse 1.5 aya yanimda insallah...
mesafeler insani cok hassaslasiyoruz, en ufak mevzular yüz yüze konusulmadigindan uzuyor
bence sen güclü durmalisin cnm
böyle aglayarak hic bi yere varamazsin.
onun karamsar olmasini dogal karsila, hic bilmedigi bi ülkeye geliyor o korkmasinda kim korksun?
benim esimde böyle ara ara sinirleniyor, geliyor bana catiyor
ne bicim bi diliniz, ne bicim bi ülkeniz var diye bana hesap soruyor.
ama gecicek bu günlerde, sen yeterki dimdik dur, yilma, pes etme...
ayy canım gelsin de yanına artık birsin bu kavgalarr. ne zaman gelicek?
Biliyorum ki zor ve yorucu bir donemden geciyorsun arkadasim
yasadim benzerlerini kolay degil biliyorum
esinin korkularinin olmasi cok normal
o yanina geldigi zaman bir cok probleminiz halledilecek ama baska problemler cikicak bu sefer
dil sorunu, is sorunu, cevre ve kultur farki .. kendini yalniz ve bosluga dusmus gibi hissedecek
zor bir donemden geciceksiniz
sayet sabirli olup, anlayis gostererek birbirinize eminim butun problemlerinizi halledersiniz ..
Allah yardimciniz olsun ..
ya hic fikrim yok ilaclardan, doktorunla gorus daha saglikli olur bence..
canim esin gercekten cok korkmus, o seni cok seviyo. cok sevindim durumlarin iyi olmasina. sakinles sende bak cok sukur esinle aran iyi seni dinliyo, icinide dokmussun. kendine gercekten cok zarar veriyorsun, hayirlisini iste hep rabbim elbet yardim eder.
az kaldi ozlemim
sen cok uzun bir sure sabrettin
simdide mukafatini alacaksin
bir dahaki dogum gununu kocisinle beraber kutlayacaksin
sen ne kadar güclüymüssün, ne güzel ayakta durabilmissin. cok zor bi imtihan.. insallah bende o sorunlar yasanmaz. rabbim mutlulugunuzu daim etsin bi yastikta kocatsin insallah canim. almanyanin neresindensin ve ne gibi terslikler cikti biraz bahsedermisin, önlem alinacaksa simdiden alayim.. Allah kavustursun canim ahh ahh.. bilmiyorum tüm yorumlari okudunmu ama cok kötüyüm okadar kötüki gögsümün ortasi cok üzüldügümdee agriyodu batiyodu simdi dünden beri kalbimede gecti bicak saplantisi gibi batiyor arada cok kötü agriyor, hafif bi agri hep var :S benm esiminde bu ay sinavi var 14 veya 15 inde hersey yolunda giderse oda 1,5 aya burda insallah. haklilar. ne bicim bi dilimiz ne bicim bi ülkemiz var :) ne kadar gittin peki bu sürede esinin yanina. cok zor olsa gerek, gözüm korktu simdi. insallah gecer ayni dertten muzdaripmisiz rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim icinde dua et
insallah elifim. su an tek dilegim bu. kavusalim baska bisey istemiyorum...
bizim yasadigimiz aksakliklar özel konulardi, vizeyle alakasi yoktu. beklememiz gereken bazi seyler vardi, onlarda bi türlü olmayinca uzadikca uzadi.
temmuz ayindan sonra anca vize icin giristik, kursa yazildi... 2.5 aydir kursta, bu ay bitecek ALLAHIN izniyle.
kendini bu kadar birakmanin ne sana ne esine faydasi var, senin böyle yapman onu sadece daha fazla karamsarliga ve korkuya iter
onlarin tek dayanagi biz olacagiz burda, bizden baska kimseleri yokki.
ne dil bilecekler, ne yol. elleri kollari gözleri biz olacagiz. en cok bize güvenmek zorundalar
ama sen böyle birakirsan kendini, zorluklar karsisinda pes edersen o sana nasil güvensin be güzelim?
ona güven vermek zorundasin, biraz rahatlamasi icin...
bizim tek dayanagimiz sevgi diyorsun, bu yüzden korkuyorsun
bi evliligin zaten sevgiden baska ne gibi dayanaga ihtiyaci olur ki?
insan sevince birlikte herseyin üstesinden gelir. ben hic gocunmuyorum, hic korkmuyorum.
ben onun icin tüm zorluklara katlanirim, 1 senedir cok üzüntüler cektim, her ondan ayrildigimda kahroldum, mahfoldum, yari canimi biraktim yaninda
ama ona yansitmadim. asla isyan etmedim.
cünkü biliyorum o buraya gelince tüm bunlari telafi edecek kadar mutlu edecek beni.
cünkü biliyorum ona deger... ona sadece 1 gün kavusabilmek icin 10 sene beklesem bile deger...
bu günler nedir ki canim onunla gecirecegin bi ömrün yaninda?
ben nrwde kaliyorum...
anladim. benim esimde bir aydir kursta belkide ayni gün sinav olacaklardir. insallah biter, insallah basarirlar.. sinava iki hafta kaldi hoca hala HÖREN bölümünü yaptirmamis. yarin basliycaklar ona. esim cok zeki bi insan Allahin izniyle alir idyorum herkezin aylarca gittigi sinavi bir ayda bitirdi elhamdülillah. ama o cok zor alamiycam gibi diyo. hayirlisi bakalim birbirimize dua edelim. dogru haklisin. ben senin kadar güclü degilim malesef. yansitmamaya calissamda anliyo. telafi ederdir mutlaka ondan süphem yokta, bu sürec insani mahvediyo, ben cok gücsüzüm. insallah hep mutlu olursun. ahhh bi gelseydi, yüzüm gülseydi, eksik yanim tamamlansaydi....
oda olacak ALLAHIN izniyle. gecer bunlar, mühim olan anlasmak, birbirinizi üzmemek...
evt dua edelim
benim esimin sinavi 21nde kendi kursunda girecek, istanbula gitmesi gerekmiyor.
senin esin nerde girecek sinava?
insallah canim hayirli haberlerini bekliyorum haber et bana olurmu. benim esim ankarada girecek. kendi kursundada giriliyormus artik ama bu yetisemiyo ona bundan sonrakiler kendi kurs yerinde girecekmis. Rabbim muhabbetimizi arttirsin. efendimizle Hz. Hatice Hz. Aise validemizin arasindaki sicakligi muhabbeti nasip etsin insallah.
saol canim AMIN.. ALLAH sizide bi an önce kavustursun...
haberlesiriz :)
sevdigin adamın elınden tut birbirinize destek olunn sonra cok pisman olabılırsın tecrubeyle sabıttır
Evlılık cok farklı bır kurum arkadasım,bır suru sorumlulukları olan,,,para sorundur evlılıkte msla işsiz olmak ve kadınına kol kanat gerememek asabi yapar bı erkegı,,Sevgı olmazsa olmaz tabıı kı,bır de senın yanında olamamak,sana dokunamamak(anlıyorsun degıl mı)bu da erkek ıcın zordur aslında.Bı an once bır araya gelmenın yolunu bulmalısınız kı butun sorunlar o zaman cozulecektır cunku sevgı var bu evlıklıkte besbellı,sevgıden kaynaklı butun hırcınlıklar,iş konusunu da bı an once halletmenız yararınıza olacak mutlaka ama asla olmayacak bıttı dıye dusunmeyım(ıkı taraf ıcın de soyluyorum)ki hayatta ımkansız dıye bısey yoktur,Allah ın ıznıyle halledılır hersey,bol bol dua edın,hakkınızda hayırlısını ısteyın.Ayrıca merak ettıgım bı konu var,aıleler ne dıyor bu duruma,bılgılerı var mı bu evlılıgın bu tarz sorunlar yuzunden sarsıldıgından?
haklisin canim, onu anlamaya calisiyorum. sende dua et lütfen.. benim ailemin herseyden haberi var evet. daha sabirli olmami söylüyorlar. onlari bugünüme kadar cok üzdüm ben, sevgimi hic belli edemedim. onlarin sevgisinide esime verdim. cok sevsemde belli edemiyorum, aileme hissettiremiyorum bunu. üzülüyorlar tabiki..
EVET SON DURUM.. LÜTFEN KONUMU BILENLER AKIL VERSIN
artik dayanamiyorum dün ortaligi yiktim herseyi birbirine kattim kirmadigim kalp kalmadi. biletim alindi ve pazar günü ucuyorum.
aglamaktan deli oldum, cidden pskolojimin bozuk oldugunu düsünüyorum. bu hal normal degil artik. anneme babama bagirdim esime bagirdim.
esimde bagirdi tabiki eksik kalir mi hic. ben alttan aldikca tepeme cikiyosun sana bisey olmasindan korkuyorum bukadar aglama artik yeter, ben stres yapacagima isi gücü birakan benim dili ögrenen benim mizmizlanan sensiz senin böyle oldugunu bilmiyorudum bumu bana destek olman herzaman yanimda olman dedi.sonra agir laflar hakaretler ne ararsan yani. böyle yaparsam benden soguyacagini söylediiste bu son noktaydi... bittim..
sabaha dogru telefonda konustuk ben ziril ziril agliyorum tabi yasamak istemiyorum dedim onada kendime bisey yapacagimdan korktu. esim hayattaa aglamaz saklar hep kimseye belli etmez.
agladi telefonda.. ne kadar caresiz oldugunu anlatti..
ailemde sabretmem taraftariydi ama edemedim ben gücsüz bi kadinim. cok gücsüz.. belki devletten yardim alamiycam artk hic.. bu benim icin cokta önemli degil.
geldikten sonra tekrar is aramaya basliycam issizlik kurumuna basvurcam. kabul ederlerse tabiki.. yerseye sifirdan baslanacak.
sevgimizi cok yiprattik. cok fazla. eger ailemi dinleseydim ve burdaki islerimi yerine koymaya calissaydim evliligim büyük yara alacakti. belkide yikilacakti.
bunu bi cözüm olarak görüyorum ve birkez daha ailemi dinlemeyip geciyorum.. bana nolur bisiler söyleyin
canim hic birsey anlamadm naptin simdi? türkiyeyemi dönüyosun? niye bu kadar sabirsizsin niye beklemiyosun 1,5 ay nedir ki. Esin hakli böyle yaparsan senden sogur buna izin verme. o seviyo zaten seni sabret tama özlüyosundur anliyrm seni ama kavusmak varken niye uzatiyosun ki simdi. olaylari cok büyütüyosun özlüyosun özledigin icin yapiyosun ama böyle dahada zorlastiriyosun biraz kendine hakim olman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?