• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aşkın bedeLini ödiyceksin..

Arkadaşlar anlamadığınız olay burda yaşadıklarını anlatıp napmalym acaba? gbi bi cümle bile yazmamışki sadece hikaye gbi bişe yazmş snrada akıl istiorm dio yorumunda nealaka yani sen akıl istediğini ima eden bişe yazmamışsınki bide öteki konularında okuduğum insanın aynı olup olmdığını anlayamadğımı hepsinde farklı bi olay anlattığını kafamın karıştığını söyledim arkadaşta aynı insan oldğunu söledi..

Ne yani kafamın karıştığı bi olayı kafam karıştı diye söyleyemezmiym açıklamasını istiorum belki ister açıklar ister açıklamaz kendi bilr ama kimsede benm yorumumu eleştiremez..:delphin:

Bide yorum yazcak akıl vercek bişey yok anca ne yazarsın Allah yardımcın olsun zor şeyler yaşamışsın gbi şeyler yazarsın akıl veremezsinki bu yazdığna..

Kawga tartışma vb. şeyler yok ortada kawga olabilrdi evet ama ben arkadaşla tartışmak istemedim bnm yorumuma ters bi cwp wermişti art niyet aramym ddm ve bunuda belirttim sizde bi zahmet art niyet aramayın bakın bunu düşünen sırf bende değilim ayrıca siz beğenebiliosunz söliyebiliosunzda biz neden anlamsız bulduğmuzu sölediğimizdemi olay olup tepki alıoruz Allah Allah ya :olmaz:

Her konuyu her yazılanı beğenmek onaylamak zorundayızda bizim mi haberimiz yok acaba? :umursamaz:

Back