Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim doktor aşılamadan sonra 15 dak yatırdı..hayatında hiç bişeyi değiştirmene gerek yok,rutin hayatın devam edebilir dedi..rahat ol ve gerekmedikçe ağrı kesici kullanma yeter dedi..ama ben bu sefer daha dikkatli olcam,çünkü aşılama yapıldığı gün bile iş yapmıştım bi sürü..belki onların etkisi olmuştur tutmamasında,sonuçta biz pek normal insanlar değiliz ki kolay hamile kalanlar gibi rahat olalım dimi....

aklıma gelmişken bide çok fazla sıcak suyla duş alma demişdi bana.Dr lar ne kadarda hayatına devam et desede olmuyo dikkat edicez.Birde maydanoz ve nane yemeyin vede bitki çayları içmeyin canlarım soktürü özelliği olduğu için bunlar ii gelmiyormuşBirde bana sormadan sakın ağrı kesici vs. jel krem falan kullanmamı istemedi....Aklımıza gelen şeyler olursa canlar birbirimizi uyaralım.Bizi bizden başkası anlamaz :1hug:

kızlar bugun dr a gttım.yarın da cagırıyor.yumurtan 17 mm dedı,1 tane olusmus keske daha cok olsaydı dedı.sansım artar dıye sanırım.gercı onemlı olan kalıteymıs ama bıraz kafam karıştı.....bu konuda sızın fıkırlerınız ve yumurta durumlarınız nedır canlar? bıde nette bıkac yerde okudum bazı merkezler 3 gun ıçınde 2 kez asılama yapıyolarmış hıc duydunuzmu?merak edıyorum acıkcası nasıl olur acaba dıye............

Son düzenleme:
kızlar aksam catlatma ığnesı vurulacagım.persembe gunu ışlem yapılacak.dualarımız hepımız ıçın.........

kızlar aksam catlatma ığnesı vurulacagım.persembe gunu ışlem yapılacak.dualarımız hepımız ıçın.........

Canım dualarımız seninle...Şimdiden hayırlı olsun tatlım .Yumurta için dr un ne kulandırdı iğnemi yoksa hap mı...Önemli olan yumurtanın kaliteli olması yoksa fazla sayıda olupda kalitesizse çok da bişey ifade etmiyo...Bi tane olsun sağlam olsun canımcımm:1hug:a.s.a.s.Stres yapmamaya çalış ve aşılama yapıldıkdan sonra kendine dikkat et olurmu arkadaşımmm:1hug:a.s.

hee aklıma gelmişken doktoruna asormayıda ihmal etme aşılama yapıldıktan sonra destekleyici ilaç falan verecekmiymiş...:1hug:

hee aklıma gelmişken doktoruna asormayıda ihmal etme aşılama yapıldıktan sonra destekleyici ilaç falan verecekmiymiş...:1hug:

valla supersın arkadasım sagol.1 yumurtam var su an 20 mm.napalım bu ay da boyle oldu.pregnıl ıgne vurulacagım kalcadan.bu ay cok yoğundum stres ve kosturmaca coktu umarım etkılemez.ışlemden sonra bıkac gun yatarım dıyorum.ıslem sonrası ılaca gerek yok dedı dr.bakalım hakkımızda hayırlısı hepımızın..........a.s.

Aminnnn.İnşallahhh.Dr un sana yatmana gerek yok desede sen yat brenimki bana öyle dedi ben yatmayı çok seven biri değilim ama 2 gün katlanacan artık dedi...yerimseniben
Bu arada nazar değmesin, değmez inşallahh yumurta gelişimin gayet ii arkadaşım olacaksa eğer tek yumurtada bile olur Allahın işine akıl sır ermez canım:1hug:

mavi ay canım aşılama yolunda tecrübelerimizin son sayfasına yazdığım mesajı okursan cevap yaz canım

slm arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptıracam hayırlısıyla gece çatlatma iğnesi vuruldu yarın da aşılama olacak inşallah hepimizin birer birer yüzü güler
dualarım hepimz için arkadaşlar

öncelikle aşılaman hayırlı olsun..inş bebişn koşa koşa gelr annesine...evet bazı hastaneler 2 kez aşılama yapıyorlar ama bildiğim kadarıyla fbirden fazla yumurtan varsa ve büyüklükleri farklıysa,farklı zamanlarda çatlayacaklarsa 2 kez yapılıyormuş...tabi ihtimal daha yüksekmiş..hayırlısı olsun...inş yüzümüz güler...bende 2.aşılamaya başladım..umarım son olur...

arkadaşlar aşılamada acı cekıyormusunuz?ya benım ılk ışlemımde agrı cok oldu..bende mı bır tuhaflık var acaba ne dersınızyerimseniben

sagol ya guzelım agzından bal damlıyor.sorumu da cevapladığın ıcın ayrıca tesekkur ederım.ınşallah hepımızın son olur,ALLAH hepımızın yuzunu guldursun canım.a.s.

slm arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptıracam hayırlısıyla gece çatlatma iğnesi vuruldu yarın da aşılama olacak inşallah hepimizin birer birer yüzü güler
dualarım hepimz için arkadaşlar

canım hadı hayırlısı hep beraber gun sayıcaz bakalım buradan.......inşallah sımsıkı tutunurlar hepımıze.........

Son düzenleme:
kızlar bu ay bende 2. ye başladım hepiminizin aşılaması hayırlı olsun inşallah bebişlerimize kavuşuruz burdan ögrendiğim kadarıyla adaçayınada başladım bakalım fark olacak yumurta artışında iğneden sonra bende başağrısı yapıyo sizdede oluyomu ?

kızlar ya göbekten yapılan iğneler can yakıyor mu? eşimde hareket azlığı ve morfoloji bozukluğu var direk aşılama dedi dr. sizce ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…