- Konu Sahibi vuslat2008
-
kızlar aksam catlatma ığnesı vurulacagım.persembe gunu ışlem yapılacak.dualarımız hepımız ıçın.........
kızlar aksam catlatma ığnesı vurulacagım.persembe gunu ışlem yapılacak.dualarımız hepımız ıçın.........
hee aklıma gelmişken doktoruna asormayıda ihmal etme aşılama yapıldıktan sonra destekleyici ilaç falan verecekmiymiş...:1hug:
süpersin ya mavi aycık
valla supersın arkadasım sagol.1 yumurtam var su an 20 mm.napalım bu ay da boyle oldu.pregnıl ıgne vurulacagım kalcadan.bu ay cok yoğundum stres ve kosturmaca coktu umarım etkılemez.ışlemden sonra bıkac gun yatarım dıyorum.ıslem sonrası ılaca gerek yok dedı dr.bakalım hakkımızda hayırlısı hepımızın..........a.s.
kızlar bugun dr a gttım.yarın da cagırıyor.yumurtan 17 mm dedı,1 tane olusmus keske daha cok olsaydı dedı.sansım artar dıye sanırım.gercı onemlı olan kalıteymıs ama bıraz kafam karıştı.....bu konuda sızın fıkırlerınız ve yumurta durumlarınız nedır canlar? bıde nette bıkac yerde okudum bazı merkezler 3 gun ıçınde 2 kez asılama yapıyolarmış hıc duydunuzmu?merak edıyorum acıkcası nasıl olur acaba dıye............
öncelikle aşılaman hayırlı olsun..inş bebişn koşa koşa gelr annesine...evet bazı hastaneler 2 kez aşılama yapıyorlar ama bildiğim kadarıyla fbirden fazla yumurtan varsa ve büyüklükleri farklıysa,farklı zamanlarda çatlayacaklarsa 2 kez yapılıyormuş...tabi ihtimal daha yüksekmiş..hayırlısı olsun...inş yüzümüz güler...bende 2.aşılamaya başladım..umarım son olur...
merhaba arkadaşlar.bende ilk aşılamamı yaptıracağım kafam çok karışık
slm arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptıracam hayırlısıyla gece çatlatma iğnesi vuruldu yarın da aşılama olacak inşallah hepimizin birer birer yüzü güler
dualarım hepimz için arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?