- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi Annesinin_kuzusu_zehra
-
Ben 2 cocugumuda 40.hafta bitince dogurdum. O yuzden ne demek istedigini cok iyi anliyorum. Ama onu kucagina alinca yasayacagin duygular cok daha farkli olacak. O zaman yasadigin herseye degdigini anlayacaksin.Çok değişik bir duygu bu insan hem hemen doğsum istiyor hem korkuyor hem de nekadar Geç dogsa o kadar iyi hemen olmasın diyor karmakarisik
İnşallah canım tşklerBen 2 cocugumuda 40.hafta bitince dogurdum. O yuzden ne demek istedigini cok iyi anliyorum. Ama onu kucagina alinca yasayacagin duygular cok daha farkli olacak. O zaman yasadigin herseye degdigini anlayacaksin.
Öğlen gittim hastaneye yeni geldim eve. Önce nst de çıkmadı sancı açıklık da yoktu. Serum verdiler geçmezse tekrar bakacağız nstyle dediler. Sancım geçmedi nstde çıktı sancım bu sefer. Alttan bakıldı yine açıklık yoktu. Kal ama doğum değil dediler. Bende çıkmak istedim. Sancım sıklarında gidicem bakalım kuzum ne Zaman gelecekTabiki allah saglıklı sıhhatli kucagına vermeyi nasip etsin inşallah merakta bırakma beni
Daha erken dogum icin bu kadar acele etme. 3 hafta var daha. Ne kadar gec o kadar iyi.(40haftaya kadar tabi:)))) sanci olur artik. Cok ayakta durma. Mumkun oldukca uzat ayaklarini dinlen. Hatta bacaklarinin altina bide yastik koy ki odem olmasin ayaklarinda.Öğlen gittim hastaneye yeni geldim eve. Önce nst de çıkmadı sancı açıklık da yoktu. Serum verdiler geçmezse tekrar bakacağız nstyle dediler. Sancım geçmedi nstde çıktı sancım bu sefer. Alttan bakıldı yine açıklık yoktu. Kal ama doğum değil dediler. Bende çıkmak istedim. Sancım sıklarında gidicem bakalım kuzum ne Zaman gelecek
Valla Can'ım o sancıyla yazmak aklıma gelmedi. Belden kasıklara vuran müthiş bir ağrıBence yürüyüş yapmalısın artık son vakitlerimiz valla doğurdun sandım geç mesaj atınca :)
Hadi hayırlısı olsun bakalım. Haberdar et bizi de yaz arada olur mu Can'ım Allah'ım hepimizi de kolay kurtarsın. Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetineAllah hepimizin yardmcısı olsun inşallah benmde çok az kaldı ara ara ağrılar giriyo ama uzun sürmüyo hem.korkuyorm hem sabırsızım normal.doğum istiyorum. İnşallah bi sıkıntı çıkmazsa. Çatı muayenesi yaptı doktorum çatnda ck az eğrilik var ama normal doğuma engel deil dedi inşallah engel olmaz o aklıma takılıyo işte
Amiiiiiinnnn Allah razı olsunhayırlı bir evlat olsun inşallah şimdiden hayırlı olsun:)
Yazarm tabiki sizede haberdar ederm bekliyrm şimdilik inşallah kolay olur bana su mübarek günlerde bol bol dua edinHadi hayırlısı olsun bakalım. Haberdar et bizi de yaz arada olur mu Can'ım Allah'ım hepimizi de kolay kurtarsın. Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine
Amiiiiiinnnn Allah razı olsunRabbim olmayana da nasip etsin inşallah
Dualarımız tüm hamilelere içinde size de Allahım hepimizi kolay kurtarsın. Ben eminim çok güzel doğumlarımız olacakYazarm tabiki sizede haberdar ederm bekliyrm şimdilik inşallah kolay olur bana su mübarek günlerde bol bol dua edin
Allahım nasip etsin sana da bi tane daha kuzuş inşallahAmin inşallah benimki 6 yaşında şuan tek evlat:))
Canım bu cati muayenesi nasıl çok acı veren birsey mi oyle söylüyorlar da bir arkadaşım korumuş yaptırmayı o muayeneyi ve sezaryen oldu elini tamamen sokuyolar falan dedi de öylemi gercektenAllah hepimizin yardmcısı olsun inşallah benmde çok az kaldı ara ara ağrılar giriyo ama uzun sürmüyo hem.korkuyorm hem sabırsızım normal.doğum istiyorum. İnşallah bi sıkıntı çıkmazsa. Çatı muayenesi yaptı doktorum çatnda ck az eğrilik var ama normal doğuma engel deil dedi inşallah engel olmaz o aklıma takılıyo işte
Yok Can'ım ya ne alaka dayanılmayacak bişey değil birkaç saniye sürüyor zaten dün ben hastaneye gittim sancım fazlaydı. Açıklık var mı diye baktılar. Aynı zamanda çatıya da bakıldı hiçte öyle değil sakın korkmaCanım bu cati muayenesi nasıl çok acı veren birsey mi oyle söylüyorlar da bir arkadaşım korumuş yaptırmayı o muayeneyi ve sezaryen oldu elini tamamen sokuyolar falan dedi de öylemi gercekten
Amin inşallah hepimizi.kurtarsn Rabbim.inşallahDualarımız tüm hamilelere içinde size de Allahım hepimizi kolay kurtarsın. Ben eminim çok güzel doğumlarımız olacak
Yk Yk hiç.korkma bende çok korkarak gttm herkes dedi acı verıyo falan diye ama öyle.bişey değilmiş zaten kısa sürüyo zor değilCanım bu cati muayenesi nasıl çok acı veren birsey mi oyle söylüyorlar da bir arkadaşım korumuş yaptırmayı o muayeneyi ve sezaryen oldu elini tamamen sokuyolar falan dedi de öylemi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?