Bu ay bebişini kucağına alacaklar :)

Çok değişik bir duygu bu insan hem hemen doğsum istiyor hem korkuyor hem de nekadar Geç dogsa o kadar iyi hemen olmasın diyor karmakarisik
Ben 2 cocugumuda 40.hafta bitince dogurdum. O yuzden ne demek istedigini cok iyi anliyorum. Ama onu kucagina alinca yasayacagin duygular cok daha farkli olacak. O zaman yasadigin herseye degdigini anlayacaksin.

Tabiki allah saglıklı sıhhatli kucagına vermeyi nasip etsin inşallah merakta bırakma beni
Öğlen gittim hastaneye yeni geldim eve. Önce nst de çıkmadı sancı açıklık da yoktu. Serum verdiler geçmezse tekrar bakacağız nstyle dediler. Sancım geçmedi nstde çıktı sancım bu sefer. Alttan bakıldı yine açıklık yoktu. Kal ama doğum değil dediler. Bende çıkmak istedim. Sancım sıklarında gidicem bakalım kuzum ne Zaman gelecek

Daha erken dogum icin bu kadar acele etme. 3 hafta var daha. Ne kadar gec o kadar iyi.(40haftaya kadar tabi:)))) sanci olur artik. Cok ayakta durma. Mumkun oldukca uzat ayaklarini dinlen. Hatta bacaklarinin altina bide yastik koy ki odem olmasin ayaklarinda.

Allah hepimizin yardmcısı olsun inşallah benmde çok az kaldı ara ara ağrılar giriyo ama uzun sürmüyo hem.korkuyorm hem sabırsızım normal.doğum istiyorum. İnşallah bi sıkıntı çıkmazsa. Çatı muayenesi yaptı doktorum çatnda ck az eğrilik var ama normal doğuma engel deil dedi inşallah engel olmaz o aklıma takılıyo işte

Bence yürüyüş yapmalısın artık son vakitlerimiz valla doğurdun sandım geç mesaj atınca :)
Valla Can'ım o sancıyla yazmak aklıma gelmedi. Belden kasıklara vuran müthiş bir ağrı hah dedim kavuşuyorum kızıma ama nasip ya olmadı bugün kısmet değilmiş. Ağrılarım geçmişti tekrar başladı ve bu kez korkuyorum iki defa alttan muayene oldum. Bakalım be Zaman gelecek kuzucuklar.

Hadi hayırlısı olsun bakalım. Haberdar et bizi de yaz arada olur mu Can'ım Allah'ım hepimizi de kolay kurtarsın. Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine

Hadi hayırlısı olsun bakalım. Haberdar et bizi de yaz arada olur mu Can'ım Allah'ım hepimizi de kolay kurtarsın. Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine
Yazarm tabiki sizede haberdar ederm bekliyrm şimdilik inşallah kolay olur bana su mübarek günlerde bol bol dua edin

Canım bu cati muayenesi nasıl çok acı veren birsey mi oyle söylüyorlar da bir arkadaşım korumuş yaptırmayı o muayeneyi ve sezaryen oldu elini tamamen sokuyolar falan dedi de öylemi gercekten

Canım bu cati muayenesi nasıl çok acı veren birsey mi oyle söylüyorlar da bir arkadaşım korumuş yaptırmayı o muayeneyi ve sezaryen oldu elini tamamen sokuyolar falan dedi de öylemi gercekten
Yok Can'ım ya ne alaka dayanılmayacak bişey değil birkaç saniye sürüyor zaten dün ben hastaneye gittim sancım fazlaydı. Açıklık var mı diye baktılar. Aynı zamanda çatıya da bakıldı hiçte öyle değil sakın korkma

Yk Yk hiç.korkma bende çok korkarak gttm herkes dedi acı verıyo falan diye ama öyle.bişey değilmiş zaten kısa sürüyo zor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…