- 9 Mayıs 2016
- 132
- 52
- 18
- 32
- Konu Sahibi Annesinin_kuzusu_zehra
-
Kuzuların yerleri daralıyor. Çok hareket etmemesi normal aslında. Ama sen yine de hareketlerini say ufak da olsa. Çikolatanın yada süt iç soluna yat dinle bebeğini bakalım. Kötü düşünme haber ver bize deHareketlerimizde azalma var sanki bizim cuna gnü randevum var ama ne yapsam bilemedim kımıldıyor ama eskisi gibi vurmuyor şu aralar sizinkiler nasıl
Senle aynıyız bir gün var aramızda. Bakalım önce hangimiz kavuşacak yavrusunaHareketlerimizde azalma var sanki bizim cuna gnü randevum var ama ne yapsam bilemedim kımıldıyor ama eskisi gibi vurmuyor şu aralar sizinkiler nasıl
Az az hareket var da bakalım :) benimki kız seninki ne bakalım
Senle aynıyız bir gün var aramızda. Bakalım önce hangimiz kavuşacak yavrusunakız mı erkek mi cinsiyeti
Oy kıyamamBenim de yaklaştı. Normalde kasık ağrım yoktu ama bugün öğleden beri ara ara yoklayan kasık ağrılarım var adet ağrısından daha derin.. artık hayirlisiyla doğsun istiyorum yahuuu
Benimki de kıııızzzzAz az hareket var da bakalım :) benimki kız seninki ne bakalım
Aynen Can'ımNe güzel yaabide aramızda bir gün var ikiside kız ne çok benzerlik
Sağlıklı doğsunda normali sezaryeni farktmez bence :) çok nadir bendede oluyor adım atamıyorsun kasılıp kalıyor bu arada bebişinin kilosu maşallah benim geçen hafta 2700 dü 37 haftalıkken bakalım cuma kaç gelecekBenim de hesaplara gore 5 gunum kaldi. Hicbir dogum belirtisi agri sabci yoktu. Dun misafir geldi bana. Gelmeden once baya bi temizlik yaptim. Temizlikten sonra belime asiri agri girdi. Ama sadece yürürken. Adim atamyirum. Wc deyken de karnimin alt tarafinda hafif kasilmalar oluyor. Ama yine de sanki dogum gecikecekmia gibi bi korku tasiyorym. Gecen cuma 3800 dedi dr kilosuna..gecukirse 4 kiloyu gecer de normal dogum yapamam diye korkuyorum.
Allah analı babalı büyütsün cok sevindim ya :) canım nişan kendini belli ediyormu benim sürekli akıntım olduğundan bilemem sanıyorum iç çamaşırımı hergün değiştiriyorum ama günde iki kere bileoluyorBen doğurdum normal hanımlar... o kasık ağrısından 4 saat sonra koyu sarı renk nişan geldi. Gece 1 de de suyum geldi aşırı miktarda. 10 cm açılmayi kendi sancimla 6 saatte tamamladım ama ıkınma hissi hiç gelmediği için 5 saatte suni sancı yedim. Doktorun yardımıyla dogurabildim genede 11 saatlik maceranın sonunda güzel kızım doğdu :)
Bende doğum yaptım hanımlarAllah analı babalı büyütsün cok sevindim ya :) canım nişan kendini belli ediyormu benim sürekli akıntım olduğundan bilemem sanıyorum iç çamaşırımı hergün değiştiriyorum ama günde iki kere bileoluyor
Ayy sende mi doğurdun valla gdiip benimde doğurasım var herkes doğurduu vallahiBende doğum yaptım hanımlaryavrum kucağımda ona çok daha yakınım kokusuna kurban olduğum güzel kızım benim hepinizi öpüyoruz teyzeleri. Allahım sizleri de kolay kurtarsın
Allah bagislasin darısı başımıza . Benim 4 gun kaldi ama hic bi belirti yok hala. Benimmi halinden memnun yada fazla tembelBen doğurdum normal hanımlar... o kasık ağrısından 4 saat sonra koyu sarı renk nişan geldi. Gece 1 de de suyum geldi aşırı miktarda. 10 cm açılmayi kendi sancimla 6 saatte tamamladım ama ıkınma hissi hiç gelmediği için 5 saatte suni sancı yedim. Doktorun yardımıyla dogurabildim genede 11 saatlik maceranın sonunda güzel kızım doğdu :)
Masallah size de . Sizin sezeryan mi oldu. Allah bagislasin. Darisi basimiza. Bizim.40 bitiyo hala bi kipirti yok. Hareketleri de iyice belirsizlesti. KorkuyorumBende doğum yaptım hanımlaryavrum kucağımda ona çok daha yakınım kokusuna kurban olduğum güzel kızım benim hepinizi öpüyoruz teyzeleri. Allahım sizleri de kolay kurtarsın
Aynen aynen bizimkiler memnun yerinden benim belim ile kalçam arasında sanki damar cekiliyormuş gibi geriliyor ve yürütmüyor bu doğm habercisi olur mu bilemedim dün çok agrıdı sizdede varmı acabaAllah bagislasin darısı başımıza . Benim 4 gun kaldi ama hic bi belirti yok hala. Benimmi halinden memnun yada fazla tembel
Ayni ayni. Damar cekiliyor gibi oluyor. Sadece yururken oluyor ama. Artik kilo aldığımdan mi dogum belirtisimi bilemedim. Wc deyken de karnimin altinda belli belirsiz bikac kez kasilma oldu. Benim bebek gec mi dogacak ya. Normal dogum.sansim azaliyor galiba. Bu bekleyis cok sıkıcı.Aynen aynen bizimkiler memnun yerinden benim belim ile kalçam arasında sanki damar cekiliyormuş gibi geriliyor ve yürütmüyor bu doğm habercisi olur mu bilemedim dün çok agrıdı sizdede varmı acaba
Bian önce doğursak iyi olacak son zaman bunaltıyor adamı :) Açılma falan yokmu sizde hiç mi bir belirtisi yokAyni ayni. Damar cekiliyor gibi oluyor. Sadece yururken oluyor ama. Artik kilo aldığımdan mi dogum belirtisimi bilemedim. Wc deyken de karnimin altinda belli belirsiz bikac kez kasilma oldu. Benim bebek gec mi dogacak ya. Normal dogum.sansim azaliyor galiba. Bu bekleyis cok sıkıcı.
Valla bilmiyorum ki . Acilma dogum baslayinca oluyor galiba. Dr vajinal muayene etmedi. Dogum baslayana kadar bekliycez dedi. Yuruyememem pazt den beri olan bi durum. Baska da hicbir belirti yok. Sabahtan aksama kitap okuyup film izlkyorum.yatagin icinde. Tansiyon cikti 2 haftadir . Ayakta kalmam ve yuruyus yapmam da yasak. Catlayacagim evim icinde . Kendimi dinliyorum surekli .Bian önce doğursak iyi olacak son zaman bunaltıyor adamı :) Açılma falan yokmu sizde hiç mi bir belirtisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?