- 9 Kasım 2023
- 294
- 112
- 23
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Selamm, 19 mart iğnemi oldu. Öncesinde gonal f kullandım. 1 nisan beta baktıracağımMerhabaaa kızlar
Ben 18 martta ovitrelle yaptırdım yumurtam 18mmdi. Şuan beklemedeyim, beklenen adet tarihim 5/6 Nisan. Öncesinde femara kullandım bu arada.
Bu ay yaptıran benzer durumda olan varsa burda toplaşalım dedim :) bakalım olacak mı biraz heyecanlıym
Beklenen adetiniz ne zaman? İğne olduğum ve ertesi günü baya bi kasıklarda batma oldu. Şuan bir şey yok çok nadir bir iki batma dışında. Sizde ne var ne yok?Selamm, 19 mart iğnemi oldu. Öncesinde gonal f kullandım. 1 nisan beta baktıracağımağrı sızı var mı?
AmiiiiinBen 15 Mart'ta oldum. Femara kullandım. Çok umutlu değilim aslında ama Rabbim su mübarek günlerde bizlere nasip etsin diye duaciyim yine de
Yani ben de hem umutluyum hem de ya olmaz yine boşa kendini yükseltme diyorum..Ben 15 Mart'ta oldum. Femara kullandım. Çok umutlu değilim aslında ama Rabbim su mübarek günlerde bizlere nasip etsin diye duaciyim yine de
Benim ağrı baya şiddetli. yürümemi engelleyecek kadar. İlk sefer de çok şiddetliydi.Beklenen adetiniz ne zaman? İğne olduğum ve ertesi günü baya bi kasıklarda batma oldu. Şuan bir şey yok çok nadir bir iki batma dışında. Sizde ne var ne yok?
3-4 ay önce birde klomen+ çatlatma iğnesi kullanmıştım. O zaman çok çok çok umutluydum. Femara ile evet ilk denemeAmiiiiinilk deneme mi?
Hah bende aynen öyle. Şimdiye kadar o kadar çok belirti yaşadım ki bir kere Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim o zaman resmen hiçbir belirtim yoktu hamile olduğumu öğrenince şaşırmıştım. Bu ayda henüz bir belirtim yok. İki gündür nadiren beyaz bir akıntı geliyor ama yine de ona yorasim gelmiyor. Regl olunca baya üzülüyorum çünküYani ben de hem umutluyum hem de ya olmaz yine boşa kendini yükseltme diyorum..
Ahahha ben de aynı şekildeyim gerçekten. Olursa çok mutlu olacağım tabii. Ama olmazsa da aşırı üzülmem sanırım. Sadece bu süreç çok sıkıcı. Doktora elli kere git, ilaçları kullan, yan etkileri, bir ton para dök, acı çek, hüsranla sonuçlanınca insanı bir miktar üzüyorYani ben de hem umutluyum hem de ya olmaz yine boşa kendini yükseltme diyorum..
Klomenden sonra femara kullananlar genelde olumlu sonuçlanıyor. İnşallah sonuç alırsınız3-4 ay önce birde klomen+ çatlatma iğnesi kullanmıştım. O zaman çok çok çok umutluydum. Femara ile evet ilk deneme
Aminnn inşallah canım. Klomenden sonra kist oluştuğu için o ay soğan kürü yapmıştım doktoruma sorarak. O ay kimyasal gecimistim. Şubat'ta da hsg çekildim. İnşallah bu ay yüzümüz gülerKlomenden sonra femara kullananlar genelde olumlu sonuçlanıyor. İnşallah sonuç alırsınız
İğne etkileri ile gebelik belirtileri tamamen aynı. Mutlaka kan verin yarın. İnşallah hayırlısı olurKızlar bende ayın 9unda ovitrelle oldum test yaptım ama şuan çizgi yok yarın 15. Günüm kan vericem onun dışında şuan karnm belim ve bacaklarımda bir agrı var sanki adet olcakmışım gibi reglime de 5 gün var
Beyaz akıntı bende de çok yoğun. Katı gibi hatta. Geçen sefer olmamıştı sanırım. Normaldir inşallahHah bende aynen öyle. Şimdiye kadar o kadar çok belirti yaşadım ki bir kere Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim o zaman resmen hiçbir belirtim yoktu hamile olduğumu öğrenince şaşırmıştım. Bu ayda henüz bir belirtim yok. İki gündür nadiren beyaz bir akıntı geliyor ama yine de ona yorasim gelmiyor. Regl olunca baya üzülüyorum çünkü
Ben de 1 martta çektirdim. Hsg den sonra gebelik ihtimali de çok artıyormuş. Kaç yumurtanız vardı sizlerin?Aminnn inşallah canım. Klomenden sonra kist oluştuğu için o ay soğan kürü yapmıştım doktoruma sorarak. O ay kimyasal gecimistim. Şubat'ta da hsg çekildim. İnşallah bu ay yüzümüz güler
Ayy inşallah testim negatif çıkınca 2 gündür moralim aşırı bozuk inşallah olurİğne etkileri ile gebelik belirtileri tamamen aynı. Mutlaka kan verin yarın. İnşallah hayırlısı olur
Kaç çıktı?Ayy inşallah testim negatif çıkınca 2 gündür moralim aşırı bozuk inşallah olur
Kaçıncı denemeniz ?Benim ağrı baya şiddetli. yürümemi engelleyecek kadar. İlk sefer de çok şiddetliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?