Bu ay çatlatma iğnesi olan var mı?

Kuzum ben 5 den yüksekse insülin direnci var diye biliyorum. Ama hastaneden hastaneye değişebilir sonuç. Eğer insülin direncin varsa hamile kalmakta zorlanıyorsan bi diyetisyene gidebilirsin insülin direnciyle ilgili
Yaa hiçbir şey demedi doktor bakınca, hatta sonrasında daha önce özelde bir doktora gitmiştim sağ olsun sorun olursa yaz falan demişti ona attım sonuçlarımı sadece prolaktin yüksekliğiyle ilgili yorum yaptı ona da adeti düzenli olanlarda sıkıntı olmuyor dedi. Ben bunu biraz araştırayım..

Peki göğüs hassasiyetin var mı benim kolum bile değse acıyo anlamadım bide dediğim gibi kasıklarım
Hiç yok.. bu arada ben evlenene kadar adet öncesi göğüs ağrısı falan bilmezdim çok sakin ağrısız sancısız geçer her anlamda (hâlâ) ama evlendikten sonra adete iki üç gün kala göğüs ağrısı yaşamaya başladım sanki taşıyamıyor gibiydim 75bnin nesini taşıyamayacaksam ama mesela hsg çekildiğim ay adetten nerdeyse 10 gün önce felan dehşet göğüs ağrısı yaşadım hamile miyim acaba triplerine girdim yani bu göğüs ağrısı bende çok farklı zamanlarda kafasına göre oluyor. Şuan mesela siz deyince bi yokladım, ıııhh tık yok ağrı sızı sıfır

Demek insandan insana fark ediyor umarım bebişler bizimledir

İnşallah :) eğer olmazsa bir süre ara vereceğim sanırım şimdiden yorulmuş hissediyorum. Doktora gitsem aşılama yapalım diyecek ama bir süre dr yüzü göresim yok..
Biz yeni adım attık tedaviye bende pcos var doktor Klomen ve iğneyle başlayalım bi bakalım dedi galiba sonra ki aşama aşılama bende hiç gitmek istemiyorum ama işte

Biz yeni adım attık tedaviye bende pcos var doktor Klomen ve iğneyle başlayalım bi bakalım dedi galiba sonra ki aşama aşılama bende hiç gitmek istemiyorum ama işte
Benim de çok olmadı şubatta hormon tahlilleri ve peşinden hsg ile başladım ama sanırım bu bebek istemi sürecini hiç böyle hayal etmediğim için biraz yorgun hissediyorum. Tabi insanlar senelerce ne uğraşlar veriyor o da ayrı konu şımarıklık etmek istemem fakat az buçuk süreci öğrendim bir sonrakinde çatlatma +aşılama yapacağı belli birkaç adetten sonra giderim sanırım

Umarım sana da bana da gerek kalmaz amin

Ben de 1 martta çektirdim. Hsg den sonra gebelik ihtimali de çok artıyormuş. Kaç yumurtanız vardı sizlerin?
Evet öyle diyorlar. Benim üç tanem oluşmuştu. İğneden bir gün önce 15, 17.5 ve 17.8 idi boyutları. Ama e2 değerim çok iyi çıkmadı bu ay daha öncelerde tek yumurta ile bile çok daha iyi çıkmıştı ondan dolayı da biraz bu ay daha az umutluyum

Bana tahlil yapmadılar mı e2 falan bakmadılar yani :/

17 martta gündüz 12de vuruldum iğneyi ondan öncesi 1 hafta femara kullandım sabah akşam. Yumurtam 20 mmdi. Pazar günü test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…