- 9 Kasım 2023
- 294
- 112
- 23
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Ay haber edin kan verinceKızlar bende ayın 9unda ovitrelle oldum test yaptım ama şuan çizgi yok yarın 15. Günüm kan vericem onun dışında şuan karnm belim ve bacaklarımda bir agrı var sanki adet olcakmışım gibi reglime de 5 gün var
Aynen bi de işten izin al git beni daha da yoruyor insanlara bi açıklama bile yapamıyorum, geçmiş olsun neyin var diyorlar önemli bişi yok yaaa kontrol diyorum djsjsj ben 2 sene kendim istemedim ha deyince oluyor gibi bir gaflete düşmüşüm deAhahha ben de aynı şekildeyim gerçekten. Olursa çok mutlu olacağım tabii. Ama olmazsa da aşırı üzülmem sanırım. Sadece bu süreç çok sıkıcı. Doktora elli kere git, ilaçları kullan, yan etkileri, bir ton para dök, acı çek, hüsranla sonuçlanınca insanı bir miktar üzüyor
Ben de hsg 19şubatta çektirdim bu söylediğinizi ben de çok okuduğum için umutluydum baya da güzel değerlendirmiştik o ayı ama hoppp 3 gün erken Regl oldumBen de 1 martta çektirdim. Hsg den sonra gebelik ihtimali de çok artıyormuş. Kaç yumurtanız vardı sizlerin?
Bana da iğneden 36 saat sonrası, peşinden günaşırı dedi ama. Ben ertesi günü de değerlendirdim çünkü kasık ağrım epey vardı çatlamaya devam ettiğini düşündüm. Ama doktor bile günaşırı dediyse siz de üzmeyin kendinizi ertesi günü değerlendiremedik diye.. belki de gerek kalmamıştır :)Selamlar. Ben de 21 Martta oldum iğnemi. Öncesinde klomen kullandım. Yumurtam 18 cm iken doktorum bugün ilişkiye girin yarın sabahtan iğneni vurul. Sonra 36 saat sonra ilişkiye girin dedi. Doktorun dediklerini yaptık. Sonrasında ne olur ne olmaz diye sonraki gün de ilişkiye girmek istedim ama eşim çok stres oldu ve ilişkiye giremedik. O yüzden resmen çöktüm. O kadar moralim bozuk ki aldığım hormon ilaçlarına mı yanayım emeklerime mi yanayım bilemedim. Hiç bu kadar yıpranmamıştım sanırım
İnşallah öyledirBana da iğneden 36 saat sonrası, peşinden günaşırı dedi ama. Ben ertesi günü de değerlendirdim çünkü kasık ağrım epey vardı çatlamaya devam ettiğini düşündüm. Ama doktor bile günaşırı dediyse siz de üzmeyin kendinizi ertesi günü değerlendiremedik diye.. belki de gerek kalmamıştır :)
Ne kadar süredir istiyorsunuz ?İnşallah öyledirbu süreçte çok yıprandık eşimde bende. Allahım inşallah bu ah nasip eder de artık bir daha bu stresleri yaşamayız
8 ay bitti canım. İlk günden beri ovülasyon testi ile ilerliyoruz. Bir problem de çıkmadı hsg ye kdar her şeyi çektirdim. Eşimin de sperm değerleri çok çok iyiymiş ama işte ilişkiye giremedikten sonra değerlerin iyi olması bi anlam ifade eder mi bilmiyorum. İnşallah 36. Saat girdiğimiz tutarNe kadar süredir istiyorsunuz ?
9 ay bizim de. Ben de hormonlarıma baktırdım normal bi tık prolaktin yüksekti sınırdan 26.. hsg çektirdim sorun yok. Eşimde sorun yok. Ama amh 4,66 çıktı hafif pcos var dedi ultrasonda da pcos görüntüsü var dedi. İnofolic combi kullandım bir kutu bitti. Devam et dedi ama baya aksattım bir süredir :/ sonra işte femara + ovitrelle8 ay bitti canım. İlk günden beri ovülasyon testi ile ilerliyoruz. Bir problem de çıkmadı hsg ye kdar her şeyi çektirdim. Eşimin de sperm değerleri çok çok iyiymiş ama işte ilişkiye giremedikten sonra değerlerin iyi olması bi anlam ifade eder mi bilmiyorum. İnşallah 36. Saat girdiğimiz tutarsiz ne kadardır istiyorsunuz
bu arada hiç kilom ve adet düzensizliğim de yoktu pcos değil gibiydim yani bence ama öyle dediler9 ay bizim de. Ben de hormonlarıma baktırdım normal bi tık prolaktin yüksekti sınırdan 26.. hsg çektirdim sorun yok. Eşimde sorun yok. Ama amh 4,66 çıktı hafif pcos var dedi ultrasonda da pcos görüntüsü var dedi. İnofolic combi kullandım bir kutu bitti. Devam et dedi ama baya aksattım bir süredir :/ sonra işte femara + ovitrelle
Adet düzensizliğin yoksa bir önemi yok diyor doktorlar genelde. Bence bi de insülin direncine baktır. Prolaktin aydan aya değişen bir test. Yediklerinden bile aşırı yükseliyor. Benim 12 çıkmıştı sonra incir kürü yaptım. 28 e yükselmiş benim de hemen bıraktım. Testere dişli aslan pençesi çayı içtim ara ara o düşürüyormuş. Şimdi kaçtır hiç bilmiyorumbu arada hiç kilom ve adet düzensizliğim de yoktu pcos değil gibiydim yani bence ama öyle dediler
Hiç bozmayın. 3. benim. 2.de yumurtalar hiç büyümedi ama çatlatma yapmadık o yüzdenAyy inşallah testim negatif çıkınca 2 gündür moralim aşırı bozuk inşallah olur
36. Saat yetiyormuş hiç dert etmeyin kendinizeSelamlar. Ben de 21 Martta oldum iğnemi. Öncesinde klomen kullandım. Yumurtam 18 cm iken doktorum bugün ilişkiye girin yarın sabahtan iğneni vurul. Sonra 36 saat sonra ilişkiye girin dedi. Doktorun dediklerini yaptık. Sonrasında ne olur ne olmaz diye sonraki gün de ilişkiye girmek istedim ama eşim çok stres oldu ve ilişkiye giremedik. O yüzden resmen çöktüm. O kadar moralim bozuk ki aldığım hormon ilaçlarına mı yanayım emeklerime mi yanayım bilemedim. Hiç bu kadar yıpranmamıştım sanırım
Hmmm anladım peki kaç mm idi bu ay iğneden önce ?Hiç bozmayın. 3. benim. 2.de yumurtalar hiç büyümedi ama çatlatma yapmadık o yüzden
Baktım şimdi sonuçlardan “insülin aç : 7.31” yazıyorAdet düzensizliğin yoksa bir önemi yok diyor doktorlar genelde. Bence bi de insülin direncine baktır. Prolaktin aydan aya değişen bir test. Yediklerinden bile aşırı yükseliyor. Benim 12 çıkmıştı sonra incir kürü yaptım. 28 e yükselmiş benim de hemen bıraktım. Testere dişli aslan pençesi çayı içtim ara ara o düşürüyormuş. Şimdi kaçtır hiç bilmiyorum
18 martta oldum bende ama ben Klomen kullandım beklenen adet günümüzde aynı seninle umarım ikimizde güzel sonuçlar alırızMerhabaaa kızlar
Ben 18 martta ovitrelle yaptırdım yumurtam 18mmdi. Şuan beklemedeyim, beklenen adet tarihim 5/6 Nisan. Öncesinde femara kullandım bu arada.
Bu ay yaptıran benzer durumda olan varsa burda toplaşalım dedim :) bakalım olacak mı biraz heyecanlıym
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum18 martta oldum bende ama ben Klomen kullandım beklenen adet günümüzde aynı seninle umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız
Kuzum ben 5 den yüksekse insülin direnci var diye biliyorum. Ama hastaneden hastaneye değişebilir sonuç. Eğer insülin direncin varsa hamile kalmakta zorlanıyorsan bi diyetisyene gidebilirsin insülin direnciyle ilgiliBaktım şimdi sonuçlardan “insülin aç : 7.31” yazıyor
Yarın vericem kan inşallah olumlu olurKaç çıktı?
Canımmmm inşallahhhhh36. Saat yetiyormuş hiç dert etmeyin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?