Bu ay çatlatma iğnesi olan var mı?

Aynen bi de işten izin al git beni daha da yoruyor insanlara bi açıklama bile yapamıyorum, geçmiş olsun neyin var diyorlar önemli bişi yok yaaa kontrol diyorum djsjsj ben 2 sene kendim istemedim ha deyince oluyor gibi bir gaflete düşmüşüm de

Ben de 1 martta çektirdim. Hsg den sonra gebelik ihtimali de çok artıyormuş. Kaç yumurtanız vardı sizlerin?
Ben de hsg 19şubatta çektirdim bu söylediğinizi ben de çok okuduğum için umutluydum baya da güzel değerlendirmiştik o ayı ama hoppp 3 gün erken Regl oldum sonra işte malum femaraya başladım

Bana da iğneden 36 saat sonrası, peşinden günaşırı dedi ama. Ben ertesi günü de değerlendirdim çünkü kasık ağrım epey vardı çatlamaya devam ettiğini düşündüm. Ama doktor bile günaşırı dediyse siz de üzmeyin kendinizi ertesi günü değerlendiremedik diye.. belki de gerek kalmamıştır :)

İnşallah öyledir bu süreçte çok yıprandık eşimde bende. Allahım inşallah bu ah nasip eder de artık bir daha bu stresleri yaşamayız

Ne kadar süredir istiyorsunuz ?
8 ay bitti canım. İlk günden beri ovülasyon testi ile ilerliyoruz. Bir problem de çıkmadı hsg ye kdar her şeyi çektirdim. Eşimin de sperm değerleri çok çok iyiymiş ama işte ilişkiye giremedikten sonra değerlerin iyi olması bi anlam ifade eder mi bilmiyorum. İnşallah 36. Saat girdiğimiz tutar siz ne kadardır istiyorsunuz

9 ay bizim de. Ben de hormonlarıma baktırdım normal bi tık prolaktin yüksekti sınırdan 26.. hsg çektirdim sorun yok. Eşimde sorun yok. Ama amh 4,66 çıktı hafif pcos var dedi ultrasonda da pcos görüntüsü var dedi. İnofolic combi kullandım bir kutu bitti. Devam et dedi ama baya aksattım bir süredir :/ sonra işte femara + ovitrelle

bu arada hiç kilom ve adet düzensizliğim de yoktu pcos değil gibiydim yani bence ama öyle dediler

bu arada hiç kilom ve adet düzensizliğim de yoktu pcos değil gibiydim yani bence ama öyle dediler
Adet düzensizliğin yoksa bir önemi yok diyor doktorlar genelde. Bence bi de insülin direncine baktır. Prolaktin aydan aya değişen bir test. Yediklerinden bile aşırı yükseliyor. Benim 12 çıkmıştı sonra incir kürü yaptım. 28 e yükselmiş benim de hemen bıraktım. Testere dişli aslan pençesi çayı içtim ara ara o düşürüyormuş. Şimdi kaçtır hiç bilmiyorum

36. Saat yetiyormuş hiç dert etmeyin kendinize

Baktım şimdi sonuçlardan “insülin aç : 7.31” yazıyor

18 martta oldum bende ama ben Klomen kullandım beklenen adet günümüzde aynı seninle umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız

Baktım şimdi sonuçlardan “insülin aç : 7.31” yazıyor
Kuzum ben 5 den yüksekse insülin direnci var diye biliyorum. Ama hastaneden hastaneye değişebilir sonuç. Eğer insülin direncin varsa hamile kalmakta zorlanıyorsan bi diyetisyene gidebilirsin insülin direnciyle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…