Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım eşim yoldaymış markete gidelim diyo
istemıyerek tamam dedım adam sasırdı yaw sen para harcamayı seversın bak market dıyorum dıyo hala
ben cıkıyorum artık markett donusunde anca yemek falan yaparım
opuyorum hepınızı bıtaneler gorusurk aksam

katrem hosgeldinyalniz gecmise sakin bakma bugünün enkazini kimse kaldiramaz

cik hayalotum bende cikiyorum bugünlük yeter

hocam son sayfaya gelmeden bende kacimyordum bugün onu öldürecek beni yosam

hocaminnnnnnnn 4 kalbi olmushayalotumda 5 inciye doru gidiyo masalalallll

bak hala aynen dıyo bana
yahu lıste yazdım oraya haftalık menü
bundan sonra herkez haftasonu haftalık yemek yapacak ozaman

çıkarıp çıkarığp yıcez alaala

ama kusum yazdın da,. benim ki onlara kanmaz ki.. emin aradı. dedim yemeğe götür gidelim.. devamlı gititğimiz bi yer var.. orda da hani bu çaya çağırıd arkadas dedim ya, onun esi orada çalısıyor. bizi görünce taşı babam taşı.. artık sinir oluyoruz. .getirme diyoruz adam tututğunu getiiriyo masaya yya
bi keresinde gitmistik yine oraya, en son tatlıyı yedik.. ondan sonar bakdık bide balık geldi
yahu dedik tatlının üstüne balık nerden çıkdı.. niye getiriyornuz fln.. adam dinlemiyo..
geçen gün et pisirmistim, o da artanını bi tencere dolaba koymustum, et suyu ve eti varıd içinde tam yemeğe piserken koymalık hazır..
onla bisey yaparım diyordum.. o da bozulmusss dedim böyle böyle olmus o et suyu fln.. esime de.. o da bisey ayarlarız yaa yemek için dedi..
bakim ne yapçam..

tatli üstüne balikneka güzel olur alaalh bilir bi denemek lazim

kiz yerim seni bizi birakmadin sen tam hocasinnnnnnnnnnnnnnn sen durdun zeynebnurum bile gitmedi bidaha

he bırakamadım da.. artık nolcak bilmiyorum yemek işi..
bakarsınız yarından gönderir, hadi git kar yağısıı geliyor der
hocayı gören ne edeceğini şaşırıyoo

Umut81 kullanıcısından alıntı

aferin kusum.. sana 10 ,dierlerine geri sayfaları okumadıkları için , otur kızım 0 diyorum

yasakhayal
ben 0 aldim:84::84::84::84::84:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…