- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.581
eee .. şeyy.. belli bi ücreti var.. onu ödeyip, ondan sonra görebiliyorsun
heç işte
tabi buldular gaymaklı gonzalezimi ama hayalot napar
yedirtmez
bi biz 3 akilli kaldik
canbonlarım eşim yoldaymış markete gidelim diyo
istemıyerek tamam dedım adam sasırdı yaw sen para harcamayı seversın bak market dıyorum dıyo hala
ben cıkıyorum artık markett donusunde anca yemek falan yaparım
opuyorum hepınızı bıtaneler gorusurk aksam
bende gıdıyorum canım aklımın yarısını yanıma alıyorum dıger yarısı zaten sızde kalıyo
eline saglik valala resim ne neka güzel duruyoiyiyki bizim topiktesin hocammmmmmmmmmmmm
bak hala aynen dıyo bana
yahu lıste yazdım oraya haftalık menü
bundan sonra herkez haftasonu haftalık yemek yapacak ozaman
çıkarıp çıkarığp yıcez alaala
ama kusum yazdın da,. benim ki onlara kanmaz ki..emin aradı. dedim yemeğe götür gidelim.. devamlı gititğimiz bi yer var.. orda da hani bu çaya çağırıd arkadas dedim ya, onun esi orada çalısıyor. bizi görünce taşı babam taşı.. artık sinir oluyoruz. .getirme diyoruz adam tututğunu getiiriyo masaya yya
bi keresinde gitmistik yine oraya, en son tatlıyı yedik.. ondan sonar bakdık bide balık geldi
yahu dedik tatlının üstüne balık nerden çıkdı.. niye getiriyornuz fln.. adam dinlemiyo..
geçen gün et pisirmistim, o da artanını bi tencere dolaba koymustum, et suyu ve eti varıd içinde tam yemeğe piserken koymalık hazır..
onla bisey yaparım diyordum.. o da bozulmusssdedim böyle böyle olmus o et suyu fln.. esime de.. o da bisey ayarlarız yaa yemek için dedi..
bakim ne yapçam..
kiz yerim seni bizi birakmadin sen tam hocasinnnnnnnnnnnnnnnsen durdun zeynebnurum bile gitmedi bidaha
arkadaşlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
he bırakamadım da.. artık nolcak bilmiyorum yemek işi..
bakarsınız yarından gönderir, hadi git kar yağısıı geliyor der
hocayı gören ne edeceğini şaşırıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?