- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.621
yemek yapım geldim arkadaşlar :) listeyide gördüm çok şükür emeği geçenlerin eline sağlık
habibtem sabahtan beri burdayiz böyle oldukyeminle
yok habibtemmmmmmm 8 ocakta randevummmmm hayirlisi artik...dun gelemedimmm bitirnce dusa gectimm sonra bizim herif geldi....sonraaa essoglan ve saz arkadslari geldiler oturdular bende giremedim neteeeee...iyice yoldum kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibizimkiyleeee ta ilat nedeyle kapaliyiz o yuzden ici gidiyor garibiminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vallah doğru söylüyor.. aha bunun gibibiraz da bunun gibi şaftımız kaydı
yok habibtemmmmmmm 8 ocakta randevummmmm hayirlisi artik...dun gelemedimmm bitirnce dusa gectimm sonra bizim herif geldi....sonraaa essoglan ve saz arkadslari geldiler oturdular bende giremedim neteeeee...iyice yoldum kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibizimkiyleeee ta ilat nedeyle kapaliyiz o yuzden ici gidiyor garibiminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizde burda senin bakım bitmedi diye düsünüp durduk, hatat yasağım daha bitmemis dedi.. sanki görüyordu seni
zaten bende dün aksam bi kalkdım daha oturamadım basına.. uyumus kalmısım tv basında..
artık sabah bütün acısını çıkardımm
yazık adama yaw.. ama ne edecen iste.. biseyi isityosan, bir diğerinden vazgeçmek zor tabii
hocam müsadenle ben cikim adam eve geliyo napacam bilemedim
daha bugünmü bitmis habibtemin temizligi
benimkide geldi..çıkim artık .. barmaklarım birbiren girdi size yazacam diye telef oldum anamnetcem bende bilmiyom
hee bgün bitmis.. anam çatlıycam.. çok güldüm ben .. boğazım acıyo artıkın.. hoca sapıttı en sonunda
yok habibtemmm simdiden temizlik yapiyimdaa skstirmiyim kendimi....o yuzden dun yaptimmmm....yineeeee cene cilginligi yasanmis buradaa dun gece okudummm ama oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
yok habibtemmm simdiden temizlik yapiyimdaa skstirmiyim kendimi....o yuzden dun yaptimmmm....yineeeee cene cilginligi yasanmis buradaa dun gece okudummm ama oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
benimde gözlerim böyle bakiyo artikin:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
yerim seni sen nolursan ol yine bizim hocamizsin
habibtem valla öldüktopik cöktü iyice
yakında çökertmeden çıkdım da halilim şarkısını söyliycezz habipteemmmmmmmmm
haydin iyi aksamlarve gidiyorum bütün asklar yüregimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?