Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok habibtemmmmmmm 8 ocakta randevummmmm hayirlisi artik...dun gelemedimmm bitirnce dusa gectimm sonra bizim herif geldi....sonraaa essoglan ve saz arkadslari geldiler oturdular bende giremedim neteeeee...iyice yoldum kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibizimkiyleeee tailat nedeyle kapaliyiz o yuzden ici gidiyor garibiminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben bugün dr gidecen sanmistim dün öyle demistinde

bizde burda senin bakım bitmedi diye düsünüp durduk, hatat yasağım daha bitmemis dedi.. sanki görüyordu seni
zaten bende dün aksam bi kalkdım daha oturamadım basına.. uyumus kalmısım tv basında..
artık sabah bütün acısını çıkardımm
yazık adama yaw.. ama ne edecen iste.. biseyi isityosan, bir diğerinden vazgeçmek zor tabii

daha bugünmü bitmis habibtemin temizligi

yok habibtemmm simdiden temizlik yapiyimdaa skstirmiyim kendimi....o yuzden dun yaptimmmm....yineeeee cene cilginligi yasanmis buradaa dun gece okudummm ama oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

yok habibtemmm simdiden temizlik yapiyimdaa skstirmiyim kendimi....o yuzden dun yaptimmmm....yineeeee cene cilginligi yasanmis buradaa dun gece okudummm ama oku oku bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

habibtem valla öldük topik cöktü iyice

bende bu akşam yapcaaaaaammmmmmm kısmet olursa tabi

ayyyyyyyyyyy süpürgeme binmeye dermanim kalmamis nasi eve gidecem simdi

benimde gözlerim böyle bakiyo artikin:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

vallah öyle anacımm.. huyyhh... ne performans gösterdik he, cılkımız çıkdı yaww :111::111:.60:

vallah öyle oldu biraz kusum. bugün perdeyi yırtıkk.. gören de bunlar da var biraz diyeceklerr

yerim seni sen nolursan ol yine bizim hocamizsin

haydin ben kaçtım uşaklar.. seviyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…