Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

abovvvvvv kız sen ne ettın öylem
şimdiden geçmiş olsun dilekerinde bulanayım ben soda kahve falan iç en iyisi:26:

Bende essek sansi olsa esimde gelen bugun calisak biraz dedi yataga vardim, benim karnim cok kotu agriyor dedim , tuvalete bir girdim cikamadim zaten 2 saat soda kahve ne bulursam icecem simdi .. simdi iyiyim biraz ama demin cok kotuydum yaa...

yaw bunlar anlamaz ondanböyle yapacan böylelerini

öyle yapıncada ben kendı kendımı strese sokuyorum takmıyorum bu ay hıcbıseyı relax olmam gerek zaten ilacıda kestım hayalot aklı bıde kıstlerın gıdecegı varsada gıtmez belkım neme lazım diğer ay hıncımı seri şekilde çıkartırım ben

hee herkese hurmalı topık yazıp kaçsam kımse benım ajan oldugumu anlamaz

gece gece gülmekten öldürdün beni yiyecem seni dur kacma:125::125::125::125::125::125:

bide hocami yiyecem oda vesile oldu diye gülmeme:125::125::125::125::125::125::125:

Bende essek sansi olsa esimde gelen bugun calisak biraz dedi yataga vardim, benim karnim cok kotu agriyor dedim , tuvalete bir girdim cikamadim zaten 2 saat soda kahve ne bulursam icecem simdi .. simdi iyiyim biraz ama demin cok kotuydum yaa...

dikkat etsene kuzum çalışma zamnı alaala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…