Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi gecelertemem arabani kullanacam

canın çekmiş demekkı kuzum bende turşu suyunu cok severım ama ustune tatlı yerım

Oh oh senin ki de iyimis benim simdi caanim tatli cektiii.

esim daha cok sever o alinca bende iciyorum ara sira

Faydalidir derlerrr salgam suyuna ..

turşu istedi canım yaaa

Ayyy canim özürdilerim yaaa kizlar aramizda hamis var konuyu degistirin eeee katre1989 kiz olur ismini ne koymayi dusunuyorsun veya erkek?

katrem uyandi tursuyu duyuncabundan sonra tursu suyu diye bagiracam

hayalotum iyi gecelerrr

yasağım tamamdır slogan turşu olsun bundan sonra

ben cıkmak zorundayım canlarım katrem gurbetkızçem kusura bakmayın canınızı cektırdım katrem ozellıkle senden .
ye mutlaka he bak canın ne cektıyse mutlaka yemene bak
iyi geceler

vallahamı bıdaha bışeycık demem:26::26::26:
canbonum aldırsan kocana yuregıme oturacak şimdi:26:

hayalotum evde vardı yiyorum şimdi üzülme sakın

gurbetkızım sıkıntı yok daha öncede istemişti çıkardıydım ordan yiyorum şimdi walla öle bi düşünmüştük kız olursa feyza,erkek olursa furkan dye

gurbetkızım sıkıntı yok daha öncede istemişti çıkardıydım ordan yiyorum şimdi walla öle bi düşünmüştük kız olursa feyza,erkek olursa furkan dye

Ayyy cok guzel isimler furkan ismine bayildim , bende kizim olursa eslem dusunuyorum erkek olurda esimin babasinin ismi ve bir ek isim olur daha karar vermedim ama esimin babasinin ismide guzel cihan..

bencede cok güzel isimler bende cok begendimkardesim oglu oldu 3 ay önce onlarda furkan koydu

Ama ben cocuklarima iki isim koymayi dusunuyorum nedense bilmiyorum .. insallah en yakin zamanda bizde hamis kaliriz canim bak bol bol oku surda bir haftam kaldi

rabbim hakkinda hayirlisin iversin gurbetim insallah yüzünüz güleryaw dahada varmis batina:44::44::44:

Ama ben cocuklarima iki isim koymayi dusunuyorum nedense bilmiyorum .. insallah en yakin zamanda bizde hamis kaliriz canim bak bol bol oku surda bir haftam kaldi

uyudugun zaman gel gel tursuya gel hem sirkeli hemide limonlu diye bagiracam katrem

allah gönlüne göre versin canım benim hayalinde o varsa çift isim koy inş çok tatlı bebeklerin olur sağlıklı en güzel isimleri koyarsın gönlüne göre canım benim

sen başla turşu dye hemen uyanırım yasağım okuyodum normal normal konuya nerden dahil olacağımı bilemeden,turşuyu görünce hemen dile geldim

ama katrem canin cekerse :26::26::26::26::26: onu söylede söylemem kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…