- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.901
turşu istedi canım yaaa
diycez inşallah
canlarım ben cıkıyorum artık opuyorum hepınızı tatlı ruyalar nasıl uyuyacaksanız 3unuzde
sizleri seviyorum yarın gorusuruk
arabam sende kaçakhayalım sen supurgeye bınme üşürsüm kızlarıda al oyle gıdersınız
canın çekmiş demekkı kuzum bende turşu suyunu cok severım ama ustune tatlı yerım
esim daha cok sever o alinca bende iciyorum ara sira
turşu istedi canım yaaa
diycez inşallah
canlarım ben cıkıyorum artık opuyorum hepınızı tatlı ruyalar nasıl uyuyacaksanız 3unuzde
sizleri seviyorum yarın gorusuruk
arabam sende kaçakhayalım sen supurgeye bınme üşürsüm kızlarıda al oyle gıdersınız
katrem uyandi tursuyu duyuncabundan sonra tursu suyu diye bagiracam
Oh oh senin ki de iyimis benim simdi caanim tatli cektiii.
Faydalidir derlerrr salgam suyuna ..
Ayyy canim özürdilerim yaaakizlar aramizda hamis var konuyu degistirin eeee katre1989 kiz olur ismini ne koymayi dusunuyorsun veya erkek?
ben cıkmak zorundayım canlarım katrem gurbetkızçem kusura bakmayın canınızı cektırdım katrem ozellıkle senden .
ye mutlaka he bak canın ne cektıyse mutlaka yemene bak
iyi geceler
vallahamı bıdaha bışeycık demem:26::26::26:
canbonum aldırsan kocana yuregıme oturacak şimdi:26:
Oh oh senin ki de iyimis benim simdi caanim tatli cektiii.
Faydalidir derlerrr salgam suyuna ..
Ayyy canim özürdilerim yaaakizlar aramizda hamis var konuyu degistirin eeee katre1989 kiz olur ismini ne koymayi dusunuyorsun veya erkek?
gurbetkızım sıkıntı yok daha öncede istemişti çıkardıydım ordan yiyorum şimdiwalla öle bi düşünmüştük kız olursa feyza,erkek olursa furkan dye
hayalotum evde vardı yiyorum şimdi üzülme sakın
gurbetkızım sıkıntı yok daha öncede istemişti çıkardıydım ordan yiyorum şimdiwalla öle bi düşünmüştük kız olursa feyza,erkek olursa furkan dye
Ayyy cok guzel isimler furkan ismine bayildim , bende kizim olursa eslem dusunuyorum erkek olurda esimin babasinin ismi ve bir ek isim olur daha karar vermedim ama esimin babasinin ismide guzel cihan..
uyudugun zaman gel gel tursuya gel hem sirkeli hemide limonlu diye bagiracam katremhayalotum iyi gecelerrr
yasağım tamamdır slogan turşu olsun bundan sonra
anlamıda güzel furkanıneslemde cok güzel,evet cihan ismi de güzel yani
bencede cok güzel isimler bende cok begendimkardesim oglu oldu 3 ay önce onlarda furkan koydu
Ama ben cocuklarima iki isim koymayi dusunuyorum nedense bilmiyorum .. insallah en yakin zamanda bizde hamis kaliriz canim bak bol bol oku surda bir haftam kaldi
3 aylık mı oldu şimdi maşallah kuzuya
rabbim hakkinda hayirlisin iversin gurbetim insallah yüzünüz güleryaw dahada varmis batina:44::44::44:
Ama ben cocuklarima iki isim koymayi dusunuyorum nedense bilmiyorum .. insallah en yakin zamanda bizde hamis kaliriz canim bak bol bol oku surda bir haftam kaldi
uyudugun zaman gel gel tursuya gel hem sirkeli hemide limonlu diye bagiracam katrem
allah gönlüne göre versin canım benim hayalinde o varsa çift isim koy inş çok tatlı bebeklerin olur sağlıklı en güzel isimleri koyarsın gönlüne göre canım benim
sen başla turşu dye hemen uyanırım yasağımokuyodum normal normal konuya nerden dahil olacağımı bilemeden,turşuyu görünce hemen dile geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?