Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım benim olur oyle şeyler yıyemmı ben seni kaçakhayalım gelmeden
canım nebılım bırden bıre guluncepcye bakarken sen hayalotsun dememı çıldırdım resmen

bitanemmm ben seni yiyem noluuuurrr
bilemedim ki ben de şimdii hayırlısı kuzumm, hayalim doğru söylüyo erkekler anlamaz ama belki az da olsa dank eder

hayalim meddcezircim benim cıkmam gerek
yatmaya gıdıyomuşuz hayalim meddcezırım bırbırınıze emanetsınız opuyorum ıkınızıde
hayırlı geceler bol bebişli rüyalar

hayalim meddcezircim benim cıkmam gerek
yatmaya gıdıyomuşuz hayalim meddcezırım bırbırınıze emanetsınız opuyorum ıkınızıde
hayırlı geceler bol bebişli rüyalar

iyi geceler kuzummmmmmmm, iyi bak kendineee sana daaa bol bebişli rüyalarrr.. İnşallaaaahhhh yakın zamanda booll eişli günler diceeezzz
öpüyorummmmmm

ben geldimmmm kizlarr yoruldumm bizimki geldi dedimki basla benimle poaca yapmayaaaa yok demddi ama sinirlendir yaoamiyor diye ama cok guldummmm

ben geldimmmm kizlarr yoruldumm bizimki geldi dedimki basla benimle poaca yapmayaaaa yok demddi ama sinirlendir yaoamiyor diye ama cok guldummmm

hoşgeldinn kuşummm ohhhhhhhhhhh iyi yapmışsınnnnn
hem var mı öyle bizim tatlı hamişimizi çalıştırmaaakkkk yormaakk, oh olsunn kocişlereee

hoşgeldinn kuşummm ohhhhhhhhhhh iyi yapmışsınnnnn
hem var mı öyle bizim tatlı hamişimizi çalıştırmaaakkkk yormaakk, oh olsunn kocişlereee

sagolsun dondurma getirmiss..buyrun birlikte yiyelimmm habibtelerimm...ah yanimda olsaniz sizi kendi ellerimle beslerdim yeminle..hayalotummm esin neden seni bu sekilde sinirlendiriyor gelmiyim oraya simdi

sagolsun dondurma getirmiss..buyrun birlikte yiyelimmm habibtelerimm...ah yanimda olsaniz sizi kendi ellerimle beslerdim yeminle..hayalotummm esin neden seni bu sekilde sinirlendiriyor gelmiyim oraya simdi

aifyet olsun bitanemmeeee, dondurma diyinceee üşüdüm sankiii
habibtem yeni geldin ama benim çıkmam lazııımmmm , kocişimle film izliycezzz.... seni çoook seviyorum
bebeğim dikkat et kendineee, çok yorulmamaya çalış olur mu bitanemm
şimdiden iyi geceleeerrrr

sagol habibtemmmm sanada iyi seyirlerr...esinle iyi vakit gecirmlerr...bende seni cok seviyorummm..kendine cici bak canim benim...biraz uzandimmm simdi sizi ozledim ygeldim birazdan bende cikarim sanada simdiden allah rahatli versin habibtemmmm

nurlummmmmmmmmm konustunnnn hg aramizaaaa....amin canimmm aminnn...varmi bebegin cnm kac senedr evlisinnn bakalim...

nurlum bi yazip kacma yaw kaynasalim sohbet edelimamin canim amin.senin varmi beben varmi :44::44:

Son düzenleme:
herkese mutlu veeee keyifli bir pazar günü dileyerekk topiği açmış bulunuyoruummmmmmm
güne hepimiz için dua ederek başladım, Rabbim özlemini çektiğimiz bebişlerimizi hayırlısı ile göndersin.. Bizlere sağlıklı bir hamilelik dönemi ile birlikte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşşş
yine bembeyaz bir güne uyandık, lapa lapa yağan kar insana ayrı bir huzur veriyor ya...
İnşallaaaahh yağan bu kar tanelerinin yere konduğu gibi, meleklerimiz de annelerinin göbüşüne konacak buna olan inancım çoook büyük :81:
Eşimle güzel bir kahvaltının ardından, karda yürüyüşe çıkmayı düşünüyoruz
daha sonra yine gelirim inşallaaaahhh
hepinizi çoooooooooooooooooook seviyorum..

bu arada rüyam da sizleri gördüm
sözde bi yerde bulusuyomusz heğpınız gelmısınız en son ben gırıyomusum
sız tanısmısınız tabı benden once
bana dıyosunuzkı hadı bızlerı sırasıyla bul bakalım
önce kaçakhayalimi buluyorum daha oncede gormustum onu ruyamda
sonra habıbtemı hayalımı laylamı
umudum saklanıyodun benden ama senı sona bırakmıstım gonzalezım dıye sarıldık
sonra hepımız gulerken uyanıverdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…