- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.381
sorma bitanem test uzmanı oldumda bebiş yok ortada yahu
yaw dur hayalim 1 erkekle başedemiyorum 11 erkekle napsın hayalot
barim 5erkek 5 kızyapalımda tam olsun[/QUO
olmazzzzz hayalotum sen istedinnn 10 uda erkek olacakkk
canım benim olur oyle şeyler yıyemmı ben seni kaçakhayalım gelmeden
canım nebılım bırden bıre guluncepcye bakarken sen hayalotsun dememı çıldırdım resmen
yaw olsunda 10uda erkek olsun senımı kırcam allaalayaw dur hayalim 1 erkekle başedemiyorum 11 erkekle napsın hayalot
barim 5erkek 5 kızyapalımda tam olsun[/QUO
olmazzzzz hayalotum sen istedinnn 10 uda erkek olacakkkbirsürü teyzoşları var bakarsınız işte
bitanemmm ben seni yiyem noluuuurrr
bilemedim ki ben de şimdii hayırlısı kuzumm, hayalim doğru söylüyo erkekler anlamaz ama belki az da olsa dank eder
yebenı yebenı
napalım bıtanem oldu artık beklıyelım bakalım
yaw olsunda 10uda erkek olsun senımı kırcam allaalabirsürü teyzoşları var bakarsınız işte
yebenı yebenı
aynen bitanem teyzoşları cokkkbakarız biz
hayalim meddcezircim benim cıkmam gerek
yatmaya gıdıyomuşuz hayalim meddcezırım bırbırınıze emanetsınız opuyorum ıkınızıde
hayırlı geceler bol bebişli rüyalar
yaw olsunda 10uda erkek olsun senımı kırcam allaalabirsürü teyzoşları var bakarsınız işte
yebenı yebenı
okk süpürgeme atlayayım hemen geliyorummm
yolda da baya kar var inş sorunsuz gelirim bi geleyiiiiimmm sonrası malumm
bitanem inş hayırlısı ile verir rabbim bebişleriiiiii
bugün kuaföre gittim kaşımı aldırak için, hocam hamile misiniz kaşlarınız çok seyrelmiş dediii yooo dedimmm 2 kez bi daha sorduu emin misiniz ben bu konuda pek yanılmam dedii ben de eminim dedim ama renginizde solmuş dedi yorgunluktandır dedim amaaa bu esna da kalbim nasıl çarptı kuş gibii anlatamamm
arkadalşlara yemeğe gittik, onunda ilk dediği hamile misin yoksa ben yanlış mı hissettim olduu
hadi arkadaşım bebek istediğimizi biliyo da kuaföre çoook şaşırdım doğrusuu, inşşaaallaaah Rabbim söyletmiştir yaaa
iyi geceler bitanemmbende yataga doğru gideymmm artıkkk topiğimiz medcezirime emanett sabah görüşürüz
medcezirimde gitmiş topiği kapatmak bana kısmet olduuiyi uykular topiğimizin güzel anne adayları
hayalim meddcezircim benim cıkmam gerek
yatmaya gıdıyomuşuz hayalim meddcezırım bırbırınıze emanetsınız opuyorum ıkınızıde
hayırlı geceler bol bebişli rüyalar
ben geldimmmm kizlarr yoruldumm bizimki geldi dedimki basla benimle poaca yapmayaaaa yok demddi ama sinirlendir yaoamiyor diye ama cok guldummmm
hoşgeldinn kuşummm ohhhhhhhhhhh iyi yapmışsınnnnn
hem var mı öyle bizim tatlı hamişimizi çalıştırmaaakkkk yormaakk, oh olsunn kocişlereee
sagolsun dondurma getirmiss..buyrun birlikte yiyelimmm habibtelerimm...ah yanimda olsaniz sizi kendi ellerimle beslerdim yeminle..hayalotummm esin neden seni bu sekilde sinirlendiriyor gelmiyim oraya simdi
aifyet olsun bitanemmeeee, dondurma diyinceee üşüdüm sankiii
habibtem yeni geldin ama benim çıkmam lazııımmmm , kocişimle film izliycezzz.... seni çoook seviyorum
bebeğim dikkat et kendineee, çok yorulmamaya çalış olur mu bitanemm
şimdiden iyi geceleeerrrr
nurlummmmmmmmmm konustunnnn hg aramizaaaa....amin canimmm aminnn...varmi bebegin cnm kac senedr evlisinnn bakalim...
nurlum bi yazip kacma yaw kaynasalim sohbet edelimamin canim amin .senin varmi beben varmi :44::44:
aminn nurlumm hoşgeldinnnn
[QUOTE=hayalot;28128042anam nurlummu gelmiş hoşgelmişcanım burası hurmalı topik ikiz bebelerimiz olacak sende konusup bızlerle kalırsan senınde olur hurmalar aşkına rabımın ıznıyle tabı
Kızlar hepinize selamlar,yaklaşık 6,5 yıllık evli ve çocukluyum.
Fırsat buldukça girerim kk ya fakat benim ufaklık gördüğü anda,bana ver biraz işim var diyip,açıkyo pepe,keloğlan Allah ne verdiyse.
Ara sayfaları okuduğumdan hemen görmedim yazdıklarınızı kusura bakmayın.
İnşallah hepiniz şimdi uykuda size gelecek bebişlerinizle,gelmeden önce rüyalarınızda koklaşıyorsunuzdur.
kuzum hiç belli olmaz bu işlerokk süpürgeme atlayayım hemen geliyorummm
yolda da baya kar var inş sorunsuz gelirim bi geleyiiiiimmm sonrası malumm
bitanem inş hayırlısı ile verir rabbim bebişleriiiiii
bugün kuaföre gittim kaşımı aldırak için, hocam hamile misiniz kaşlarınız çok seyrelmiş dediii yooo dedimmm 2 kez bi daha sorduu emin misiniz ben bu konuda pek yanılmam dedii ben de eminim dedim ama renginizde solmuş dedi yorgunluktandır dedim amaaa bu esna da kalbim nasıl çarptı kuş gibii anlatamamm
arkadalşlara yemeğe gittik, onunda ilk dediği hamile misin yoksa ben yanlış mı hissettim olduu
hadi arkadaşım bebek istediğimizi biliyo da kuaföre çoook şaşırdım doğrusuu, inşşaaallaaah Rabbim söyletmiştir yaaaama bılıyomusun çok duydum boyle kaştan gozden anlayan insanları tabıkıde hepsı dogru degıl ama arada dogru cıkanlarında payı cok dıye bılıyorum bakalım beklıyelım gorelım bıtanem inşallah dogrudur
afıyet bal şeker olsun bıtanemsagolsun dondurma getirmiss..buyrun birlikte yiyelimmm habibtelerimm...ah yanimda olsaniz sizi kendi ellerimle beslerdim yeminle..hayalotummm esin neden seni bu sekilde sinirlendiriyor gelmiyim oraya simdigeçti sinirim habıbtem soz verdı bana okumucagına daır bakalım tutucakmı
aminn nurlumm hoşgeldinnnn
nurlum meleğini allah bagıslasın sana rabbım uzun omurler nasıp eylesınhoşgeldın tekrardan aramıza
herkese mutlu veeee keyifli bir pazar günü dileyerekk topiği açmış bulunuyoruummmmmmm
güne hepimiz için dua ederek başladım, Rabbim özlemini çektiğimiz bebişlerimizi hayırlısı ile göndersin.. Bizlere sağlıklı bir hamilelik dönemi ile birlikte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşşş
yine bembeyaz bir güne uyandık, lapa lapa yağan kar insana ayrı bir huzur veriyor ya...
İnşallaaaahh yağan bu kar tanelerinin yere konduğu gibi, meleklerimiz de annelerinin göbüşüne konacak buna olan inancım çoook büyük :81:
Eşimle güzel bir kahvaltının ardından, karda yürüyüşe çıkmayı düşünüyoruz
daha sonra yine gelirim inşallaaaahhh
hepinizi çoooooooooooooooooook seviyorum..
canım ne güzel topıgımızı acmısın
amın bıtanem amın cumlemızın gonlundekılerı nasıp eylesın rabbım
iyi gezmeler bıtanem ıyı eglenceler
günaydın hurmalı topikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?