- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.341
ama ben seni cok seviyommmm
kuzum benım eklım ama hemen kaldırırım olurmu tatlım bende senı cok sevıyorum
yaw kuzular bana akıl verin yosam çıldırcam şimdi
eşimin pcde kk şifremi açık unutmuşum benım pcde alışkınım çıktığım gibim otomatik siliniyor hiç aklıma bile gelmedi
sen hayalotsun buldum seni demezmi şimdi şifremi değiştirim dedim oheyecanla herşeyi unuttum
sonra değiştirdim ama bu adam nıckımıde öğrendi söz verdi girmicem ama canım sıkılırsa yazdıklarnı okurum dedi
offfff offffffffffff
hoşgeldin kuzummmkeyifler nasıl
bugun annesıne gıttı kuşum annesının dogumgunuymus suprız yapcaktışimdi anasının dızlerının dıbındedır
yaw kuzular bana akıl verin yosam çıldırcam şimdi
eşimin pcde kk şifremi açık unutmuşum benım pcde alışkınım çıktığım gibim otomatik siliniyor hiç aklıma bile gelmedi
sen hayalotsun buldum seni demezmi şimdi şifremi değiştirim dedim oheyecanla herşeyi unuttum
sonra değiştirdim ama bu adam nıckımıde öğrendi söz verdi girmicem ama canım sıkılırsa yazdıklarnı okurum dedi
offfff offffffffffff
hoşgeldin canbonum
şuan cok sınırlıyım
iyi bitanemmmi, arkadaşlara gittik yemeğee..Şimdi geldik eve, sen nasılsın nasıl geçti günün.. Bu arada fıstık gibisin maşallaaaahh
kuzum sakin ol biii... annesine gittiyse senneden gitmedin ki bitanemKayınvalidenle aran mı açık tatlım:44:
bebeğim bırak öğrensin yazdıklarını, sen burda tamamen hissettiklerini paylaşıyosun belki de böylelikle seni ne kadar üzdüğünün farkına varmış olur öyle değil mii
iyi bitanemmmi, arkadaşlara gittik yemeğee..Şimdi geldik eve, sen nasılsın nasıl geçti günün.. Bu arada fıstık gibisin maşallaaaahh
kuzum sakin ol biii... annesine gittiyse senneden gitmedin ki bitanemKayınvalidenle aran mı açık tatlım:44:
bebeğim bırak öğrensin yazdıklarını, sen burda tamamen hissettiklerini paylaşıyosun belki de böylelikle seni ne kadar üzdüğünün farkına varmış olur öyle değil mii
sen tam olarak neyi değiştirmek istiyorsun bitanem:26::26::26:
yok kuzum benım aklım karıstı bırden sınırden ne yapıcagımı sasırdım.şifre aklıma geldı bırden degıstırdım ama bu adam nıckımı bılıyor sıfremı degılkı
yanı kkya üye olmadanda okuyabılır artık benım yazdıklarımı
medcezirim annesine giden gurbetkızçemiz
yok kuzum annesıne gıden gurbet kızçem
yaw nebılım ben ıçımı dokuyodum ne guzel ıstemıyorum okumasını gözetım altındaymısım gıbı hısetcem herdakka
anaaammmm çok güldüm kendimeee
pardon canlarım yaaa güya bi an önce olaya dahil olmaya çalıştım ama hepsini biden okumaya kalkarsam olacağı bu işteee
hayalotumm bitanem sıkma canını, vardır bi hayrı bunun da.. Ki bence seni daha iyi anlamasına yardımcı olur:87:
anaaammmm çok güldüm kendimeee
pardon canlarım yaaa güya bi an önce olaya dahil olmaya çalıştım ama hepsini biden okumaya kalkarsam olacağı bu işteee
hayalotumm bitanem sıkma canını, vardır bi hayrı bunun da.. Ki bence seni daha iyi anlamasına yardımcı olur:87:
bitanem rahat etmeyeceksen yeni nick al bize söyle onunla gir artık
hayalim avatar olarak almıyor resmı bıde profıl resmı olarak denıyeyım sanırım fazla gelıyo kabul etmıyo
hayalim fotonun kb uymuyo sanırım kabul etmıyo
woowwwwbir fıstık gördüm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?