Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlım ordan değişiyor işte neden yapamadın ki:26::26::26::26:

hoşgeldin kuzummmkeyifler nasıl

iyi bitanemmmi, arkadaşlara gittik yemeğee..Şimdi geldik eve, sen nasılsın nasıl geçti günün.. Bu arada fıstık gibisin maşallaaaahh

bugun annesıne gıttı kuşum annesının dogumgunuymus suprız yapcaktışimdi anasının dızlerının dıbındedır

hoşgeldin canbonum
şuan cok sınırlıyım

kuzum sakin ol biii... annesine gittiyse senneden gitmedin ki bitanem Kayınvalidenle aran mı açık tatlım:44:
bebeğim bırak öğrensin yazdıklarını, sen burda tamamen hissettiklerini paylaşıyosun belki de böylelikle seni ne kadar üzdüğünün farkına varmış olur öyle değil mii

medcezirim annesine giden gurbetkızçemiz

yok kuzum annesıne gıden gurbet kızçem
yaw nebılım ben ıçımı dokuyodum ne guzel ıstemıyorum okumasını gözetım altındaymısım gıbı hısetcem herdakka

sen tam olarak neyi değiştirmek istiyorsun bitanem:26::26::26:

yok kuzum benım aklım karıstı bırden sınırden ne yapıcagımı sasırdım.şifre aklıma geldı bırden degıstırdım ama bu adam nıckımı bılıyor sıfremı degılkı
yanı kkya üye olmadanda okuyabılır artık benım yazdıklarımı

bitanem rahat etmeyeceksen yeni nick al bize söyle onunla gir artık

hayalim avatar olarak almıyor resmı bıde profıl resmı olarak denıyeyım sanırım fazla gelıyo kabul etmıyo

medcezirim annesine giden gurbetkızçemiz

yok kuzum annesıne gıden gurbet kızçem
yaw nebılım ben ıçımı dokuyodum ne guzel ıstemıyorum okumasını gözetım altındaymısım gıbı hısetcem herdakka

anaaammmm çok güldüm kendimeee
pardon canlarım yaaa güya bi an önce olaya dahil olmaya çalıştım ama hepsini biden okumaya kalkarsam olacağı bu işteee
hayalotumm bitanem sıkma canını, vardır bi hayrı bunun da.. Ki bence seni daha iyi anlamasına yardımcı olur:87:

canım benim olur oyle şeyler yıyemmı ben seni kaçakhayalım gelmeden
canım nebılım bırden bıre guluncepcye bakarken sen hayalotsun dememı çıldırdım resmen

ben aynı fikirde değilimbence okumasın çünkü erkekler bizim gibi hissetmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…