Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw sende çalışma zamanında gitmişin test yaptırmışın alaaladur daha sen beklem daha senle işimiz çokolcek inşallah

kaçakhayalim aferim umuthocam gorecek bunları iyi çalışma yapmışın

yok hayatım yaa çalışma günüm 6 gün oldu arkadaşımla tarihlerimiz aynı onun beta 100 çıktı döllenme olmuşsa beta da gözüküyo canım yaa arkadaşlarımın hep öyle olduu:) bu ay yalan olduu önümüzdeki yumurtlamalara bakalım hayırlısıylaa herkese nasip olsun inşallahhhhhh

slm arkidişler nasılsınız ben iyiyim bat çarşambe en geç ama yarında olabilir
ben memlekete gidiorm yarın 2 hafta sonra görüşürüz hayırlı haberlerinizle inşallah
inşallah bende hamişimdir=)=)ama adet belirtim var

neredee bu hatunlarr eslerinin sicak kollarindalardir kesinnnben uyuyakalmisim daha dus alacam...yemek yapayim derken tup bitti heryer kapali...

cetvelimi yaptimmmm skldm bende birseylerle ugrasiyim dedim...darisi sizlerin basinaaa...

hosbuldum canım evet dertlesmek ınsanı rahatlatıyor ,benim batım 25 kasımdaydı canım bu aralar ovulasyon gunum ,ben hesaplayayım sana yazıcam canım ,inşallah burda bebek mucisezını hep birlikte alırız

hesaplamadinmi daha beklenen bebekim

UMUT 81 HOCAMIN LISTESIDIR.....

Bu Listeye Dahil Olmak Bi Ayricaliktir Kizlar....

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
---------------
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.

Eki Görüntüle 597283

Bu arada küçük bi not yazmak istiyorum kızlarr, izin var mı
Bu hurmalar ve hurma çekirdeği ne diyeceksiniz simdi, yeni yıla girmeye 10dk kala ;
yazdığım yeni yıl msjımdaki ikiz olsun bebislerimiz diye
dilediğim dileğimden sonra, yediğim hurmadan iki tane çekirdek çıkdı..
dedim Allahım sen büyüksünn..
ve bizlerin uğuru olsun diye resmini burayada eklemek istiyorumm,
Rabbim bu dileğimiiz kabul eylesin insaAllah .. Amiinn...

keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri
gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......16 Ocak................Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri
Umut81.............21 Ocak.............. Calısma günleri
esilam57..............24 Ocak ...........Calısma günleri
selenclk ................30 Ocak..............Calısma günleri
zeynebnur..............30 Ocak..............Calısma günleri
thb83......................2 subat..............Calisma günleri

gamyoncu .........Bat tarihi ?:44:
loorii .......................... Bat tarihi ?:44:
Layla93 ....................... Bat tarihi ?:44:

yazsati ........................beklemede
Hayalot .........................Beklemede
yasakhayal........................Tatildee su an kapsama alani disinda

Twettytgb .........27 Aralık.............. Beklemede ????kizlar sonuc ne bekliyoruz
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Beklemede ????

vee işte gurur tablomuz, tebriklerrr diyoruzz !
MASAALLAH MASAALLAH, DARISI BİZLERE İNSAALLAHHH

aseton44.................
aybish .....................
rose_29....................
bebekim_33...............
merbek.....................
katre1989 .................
reann....................
ALPPIN......................
çok güzel listemiz var bizim ya

Eklenmek isteyenler lütfen BATINI bildirsin

Son düzenleme:
hayalcim benide ocak 19 a eklersen sevinirim olmamda insallh :)

bebişşş gerçekten mucize yaa ve ne zormuşşşşşşşşş

bende artik ne zor mucize olduguna cok inaniyorum..eskiden cocuk düsünmeden önce bunun farkinda degildimsimdi ise farkindayim ama rabbim izin vermeyince olmuyo iste

Son düzenleme:
anladim canim benim pko lumusun:44::44::44:

yok canım pkolu degılım ama duzensızlestı ıyıce ılk defa kasımda adet gormedım dedıgım gıbı bebek sandık fos cıktı o ayda yumurtlama olmadı sogan suyuna baslıcam ardından hemen ıncır kuru oda cok mıdeme agrı yapıyor ama katlanıcaz artık benım tek sorunum vajınal ıltıhap ve enfeksıyon canım baska bıseyımız yok cok sukur sen benı ocak 19 a eklersen sevınırım canım

cetvelimi yaptimmmm skldm bende birseylerle ugrasiyim dedim...darisi sizlerin basinaaa...

habibtem simdi farkettim 15 haftalik kaybettigim bebegimdede dogum tarihi ayni 06.09

inslalah rabbim bu tarihte yavrunu kucagina almayi nasip ederbenimki erkekti acaba diyorum belki seninkide erkektir

Son düzenleme:

anladim canim benimonun caresine baktir allah göstermesin enfeksiyon yüzünden bebek kaybedenler var:26:

anladim canim benimonun caresine baktir allah göstermesin enfeksiyon yüzünden bebek kaybedenler var:26:

bır sure tedavı gordum ama benımkı her ay tekrardan baslıyor canım ,vucut artık dayanmıyor ılaca valla ara verdık suan kendı halıne bıraktık yanı olursa olur ama enfeksıyon ve ıltıhap varken sperm gecısıne ızın verılmıyormus pre seed jel almıstım oda ıse yaramadı bakalım hayırlısı ,burda gormustum o jelıde tutanlar olmus ama bızde tutmadı hayırlısıs ne dıyelım

hayirli olsun habibtemrabbim 9. ayida gösterir insallah
tsk ederim habibtem benimm..insallah insallahh...aslinda korkularim var 8ince kontrolum var...hayirlisi versin allahim...
bende artik ne zor mucize olduguna cok inaniyorum..eskiden cocuk düsünmeden önce bunun farkinda degildimsimdi ise farkindayim ama rabbim izin vermeyince olmuyo iste
hamileligin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum...insan yasayinca mucize oldugunu anliyorr...allahim isteyen herkese nasip etsin...
habibtem simdi farkettim 15 haftalik kaybettigim bebegimdede dogum tarihi ayni 06.09

inslalah rabbim bu tarihte yavrunu kucagina almayi nasip ederbenimki erkekti acaba diyorum belki seninkide erkektir

canim benim kiyamam sana...allahim en kisa zamanda sanada nasip etsin...habibtem trye gidip orada tedavini devam ettirsen...belkide oradaki doktorlar sana ugurlu gelir ve bebegini kucagina alirsin...ne olursa olsun kiz erkek farketmez saglikli gelsin benimle olsun basla birsye istemiyorummm...tum habibtelerimee dualarimi eksik etmiyorummm..

doru spermin gecisinede engel oluyo bide erken doguma ve düsüge neden oluyo

uzanacak mısın bebeğiimm, iyi o zaman hadi dinlen kuzumm
Ben de kocişle çay içeyim sonra toplanalımm
BU ARADA KARDAN DOLAYI YARIN DA TATİİİLLLLLLL
oh negüzel bıtanem bo bol dinlen sendebende uyumuşum biraz apar topar kalktım gelmişinizdir diyemyaw bana nolduysa gece gunduz uyuyorum uyku duzenım bozuldu

canım herkesde farklı gosterır allaala bekleyıleım yınede belkım geçde olsa son trene bıner
sen nerlerdesın ya klnım bız senın hamiş haberını nasıl alacaz hayırlı yolculuklar bıtanem cok dıkkat et kendıne hayırlısı olsun herseyın
neredee bu hatunlarr eslerinin sicak kollarindalardir kesinnnben uyuyakalmisim daha dus alacam...yemek yapayim derken tup bitti heryer kapali...
geldım habıbtem geldım
allahım nazarlardan korusun rabbım kucagına almayı nasıp etsın habıbtem

olcek inşallah canbonum benım üzülme sende kucagına alıcaksın inşallah meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…