- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.621
tsk ederim habibtem benimm..insallah insallahh...aslinda korkularim var 8ince kontrolum var...hayirlisi versin allahim...
hamileligin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum...insan yasayinca mucize oldugunu anliyorr...allahim isteyen herkese nasip etsin...
canim benim kiyamam sana...allahim en kisa zamanda sanada nasip etsin...habibtem trye gidip orada tedavini devam ettirsen...belkide oradaki doktorlar sana ugurlu gelir ve bebegini kucagina alirsin...ne olursa olsun kiz erkek farketmez saglikli gelsin benimle olsun basla birsye istemiyorummm...tum habibtelerimee dualarimi eksik etmiyorummm..
bır sure tedavı gordum ama benımkı her ay tekrardan baslıyor canım ,vucut artık dayanmıyor ılaca valla ara verdık suan kendı halıne bıraktık yanı olursa olur ama enfeksıyon ve ıltıhap varken sperm gecısıne ızın verılmıyormus pre seed jel almıstım oda ıse yaramadı bakalım hayırlısı ,burda gormustum o jelıde tutanlar olmus ama bızde tutmadı hayırlısıs ne dıyelım
doru spermin gecisinede engel oluyo bide erken doguma ve düsüge neden oluyo
oh negüzel bıtanem bo bol dinlen sendebende uyumuşum biraz apar topar kalktım gelmişinizdir diyem yaw bana nolduysa gece gunduz uyuyorum uyku duzenım bozuldu
canım herkesde farklı gosterır allaala bekleyıleım yınede belkım geçde olsa son trene bıner
sen nerlerdesın yaklnım bız senın hamiş haberını nasıl alacaz hayırlı yolculuklar bıtanem cok dıkkat et kendıne hayırlısı olsun herseyın
geldım habıbtem geldım
allahım nazarlardan korusun rabbım kucagına almayı nasıp etsın habıbtem
olcek inşallah canbonum benım üzülme sende kucagına alıcaksın inşallah meleğini
hoşgeldin canbonüzülme geçer inşallah bende demın bı arkadasın hamıle haberını aldım onunda enfeksıyonu vardı bugun 5 haftalık oldugunu ogrenmıs bak veren rabbım verıyo üzülme herşeyın hayırlısı bızım meleklerımızınde gelme zamanı var elbet..sen tedavılerını aksatma ama
bunları bılmıyordum valla ınsallh gecer ama bıraz zor gorunuyor cunku her ay tekrarlıyor canım ben sureklı usuyorum yazında ksında usustmeden dolayı sanırım benımkı ısınamıyorum yaza kaplıcalara sıfalı sulara gıtmeyı dusunuyoruz
bende uyumuşum biraz apar topar kalktım gelmişinizdir diyem bu cümlen cok hosuma gittibak nasilda hizli geliyo kacariz diye
hayalotummmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnn tsk ederimmm bitanemmm allahim sizlerede nasip etsin..bebegimin gelisimini gormke icin ekledimm..8inde neler olur bilmiyorumm allahimm hayirlisini versin
insallah kuzum benim rabbim sifani versin insalahkadin olmak cok zor yaw
hosbulduk canım ,ya sukredıyorum yınede hıc olmayanlar var elde degıl ama ıster ıstemez uzuluyor ınsan,ama tedavıde sureklı antıbıyotık oldugu ıcın yorgun dusuyor vucut bıraz ara verdık bu yuzden bunla ugrasırken baska sıkıntılara yol acmayalım
ınsallah canım cumlemıze versın rabbım o sıfadan ,gercekten kadın olmak zor
cok sukur yok ama akintim varr..kahverengi oluyor bazen...habibtemmm trye ne zaman gideceksin...elimden geleni yapmaya hazirimm..sana yardimci olmak isterim habubtem,.zaten bakiyorum simdi baska bi arastirma yapmazlarsa tr arstirma yaptittiracam
kanaman ne yok sükür korkma bisey olmaz rabbimin izniyle
heveslendim bilmiyorummm...darisi sizlere...tsk ederim bitanem ins iyi haberlelr gelirim...hele bi kaçın peşinizden atlarım süpürgeme
hoşbulduk habıbtem sakın korkma dualarımız senınle canbonum
bende belkı kesenı beklıyosundur dıye sesımı cıkartmıyodumbizde bakalım teyzoşuma nasıl buyuyomus amanda aman
ınsallah canım cumlemıze versın rabbım o sıfadan ,gercekten kadın olmak zor
bendede var bu sorun ama benım kıstlerımde var oncelıklı tedavı olarak kıstı one aldık.iltihap arasıra oluyor nıyeysemrabbım yardımcın olsun senınde
cok sukur yok ama akintim varr..kahverengi oluyor bazen...habibtemmm trye ne zaman gideceksin...elimden geleni yapmaya hazirimm..sana yardimci olmak isterim habubtem,.
heveslendim bilmiyorummm...darisi sizlere...tsk ederim bitanem ins iyi haberlelr gelirim...
gercektende kadin olmak zor ilac ustune ilac kist enfeksiyon iltihapppp
cok sukur yok ama akintim varr..kahverengi oluyor bazen...habibtemmm trye ne zaman gideceksin...elimden geleni yapmaya hazirimm..sana yardimci olmak isterim habubtem,.
heveslendim bilmiyorummm...darisi sizlere...tsk ederim bitanem ins iyi haberlelr gelirim...
amın bıtanem amıncok sukur yok ama akintim varr..kahverengi oluyor bazen...habibtemmm trye ne zaman gideceksin...elimden geleni yapmaya hazirimm..sana yardimci olmak isterim habubtem,.
rabbım sıfanı versın canım tez zamanda cok zor gercekten akıntıylasda ugrasmak cok zor ıjntıhaptan dolayı ,artık sapık gıbı bır yere gıttımgımde cantamda ıc camasırlaryıla dolasıyorum valla
amın bıtanem amın
zor kuzum zor bende peçete koyuyorum yoksam baş olmuyo alışkanlık halıne getırdım doktor yasaklamıstı daha cok cogaltır dıye ama vazgecemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?