Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

zaten bakiyorum simdi baska bi arastirma yapmazlarsa tr arstirma yaptittiracam

kanaman ne yok sükür korkma bisey olmaz rabbimin izniyle

hoşgeldin canbonüzülme geçer inşallah bende demın bı arkadasın hamıle haberını aldım onunda enfeksıyonu vardı bugun 5 haftalık oldugunu ogrenmıs bak veren rabbım verıyo üzülme herşeyın hayırlısı bızım meleklerımızınde gelme zamanı var elbet..sen tedavılerını aksatma ama

doru spermin gecisinede engel oluyo bide erken doguma ve düsüge neden oluyo

bunları bılmıyordum valla ınsallh gecer ama bıraz zor gorunuyor cunku her ay tekrarlıyor canım ben sureklı usuyorum yazında ksında usustmeden dolayı sanırım benımkı ısınamıyorum yaza kaplıcalara sıfalı sulara gıtmeyı dusunuyoruz

bende uyumuşum biraz apar topar kalktım gelmişinizdir diyem bu cümlen cok hosuma gittibak nasilda hizli geliyo kacariz diye

Son düzenleme:
hayalotummmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnn tsk ederimmm bitanemmm allahim sizlerede nasip etsin..bebegimin gelisimini gormke icin ekledimm..8inde neler olur bilmiyorumm allahimm hayirlisini versin

hosbulduk canım ,ya sukredıyorum yınede hıc olmayanlar var elde degıl ama ıster ıstemez uzuluyor ınsan,ama tedavıde sureklı antıbıyotık oldugu ıcın yorgun dusuyor vucut bıraz ara verdık bu yuzden bunla ugrasırken baska sıkıntılara yol acmayalım

insallah kuzum benim rabbim sifani versin insalahkadin olmak cok zor yaw

bende hamile kalmadan enfeksyon kapmistim ilac ictim gectimi bilmiyorumm..akintim varr..8inde belli olur zaten...

bende uyumuşum biraz apar topar kalktım gelmişinizdir diyem bu cümlen cok hosuma gittibak nasilda hizli geliyo kacariz diye
hele bi kaçın peşinizden atlarım süpürgeme
hayalotummmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnn tsk ederimmm bitanemmm allahim sizlerede nasip etsin..bebegimin gelisimini gormke icin ekledimm..8inde neler olur bilmiyorumm allahimm hayirlisini versin

hoşbulduk habıbtem sakın korkma dualarımız senınle canbonum
bende belkı kesenı beklıyosundur dıye sesımı cıkartmıyodumbizde bakalım teyzoşuma nasıl buyuyomus amanda aman

bendede var bu sorun ama benım kıstlerımde var oncelıklı tedavı olarak kıstı one aldık.iltihap arasıra oluyor nıyeysemrabbım yardımcın olsun senınde

zaten bakiyorum simdi baska bi arastirma yapmazlarsa tr arstirma yaptittiracam

kanaman ne yok sükür korkma bisey olmaz rabbimin izniyle
cok sukur yok ama akintim varr..kahverengi oluyor bazen...habibtemmm trye ne zaman gideceksin...elimden geleni yapmaya hazirimm..sana yardimci olmak isterim habubtem,.
heveslendim bilmiyorummm...darisi sizlere...tsk ederim bitanem ins iyi haberlelr gelirim...
ınsallah canım cumlemıze versın rabbım o sıfadan ,gercekten kadın olmak zor

gercektende kadin olmak zor ilac ustune ilac kist enfeksiyon iltihapppp

bendede var bu sorun ama benım kıstlerımde var oncelıklı tedavı olarak kıstı one aldık.iltihap arasıra oluyor nıyeysemrabbım yardımcın olsun senınde

rabbım sıfanı versın canım tez zamanda cok zor gercekten akıntıylasda ugrasmak cok zor ıjntıhaptan dolayı ,artık sapık gıbı bır yere gıttımgımde cantamda ıc camasırlaryıla dolasıyorum valla

canım tedavıyı goruruz ama vucudum artık dayanmıyor gercekten

yaw kendini yorma ozaman kahverengide dikkate almak lazimsaol canim habibtem esimin isi suan cok yogun sonbahar gibi düsünüyoruz nasipse bi bakalim

amın bıtanem amın

zor kuzum zor bende peçete koyuyorum yoksam baş olmuyo alışkanlık halıne getırdım doktor yasaklamıstı daha cok cogaltır dıye ama vazgecemıyorum

amın bıtanem amın

zor kuzum zor bende peçete koyuyorum yoksam baş olmuyo alışkanlık halıne getırdım doktor yasaklamıstı daha cok cogaltır dıye ama vazgecemıyorum

dogru demıs doktorun pecete denıyordum bır zamnalr bende daha beter oluyo yapısısp ıcındede gırıyor vallacalıstıgım ıcıcn ıc camasırıı en ıyıısı canım pedle rahat edemıuyorum her zamn hasta oldugumda bıle tıksıne tıksıne koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…