Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarrr sizle sobete doyum olmaz amaaaa scorpi kaçarrrrr
uyumak gerek yavaştann..bol sohbetlerrrrrr
iyi uykular habibtemmm allah rahatlik versinnn...
canlarim size birsey soracam batisina bir kac gun kala iliskiye girmek ne kadar dogru
?

bi zarari olur mu?:44::44:

hayir iliskiye girmee...cunku eger bebek olusuyorsa yerlesiyorsaa engellemis olursun...ama gec yumurtlamadan dolayi nasil olur bilmem...bence yapma benden soylemesi..

canlarim size birsey soracam batisina bir kac gun kala iliskiye girmek ne kadar dogru
?

bi zarari olur mu?:44::44:
bişi olmaz gülüm ama nedense bende 3gün kala felan olunca erken oluyorum bu aylarda korkuyom erken olacam die yaklaştırmıyorum adamı
selencelkım kızım olursa kırmızı mini yırtmaclı etekle hırka ıstıyorum
erkek olursada lacıvert hırka ıstıyorum
bende senınkıne yelek orerım kol yapmayı bılmıyomda
seve seve örerim balımmm oyyy teyzesi yesin onuuu
bızde severekten kabul ederız canım ac gozklumuyum ne
olsun canım bazen aç gözlü olcaksın

selencigimmm banada banada bir hirkaa bir patik bere atkihimmm guzel bir sal eeee abaska ne vardiii

selencelkım yanlız bı sorun var
benım 10uz olcak ya
sen bence şimdiden başlasan bi kırmızı bi lacivert diyem anca yetişir

bitanem ben böyle bişeyi hiç duymadım canbonum ya .:26:ama genelde batına kadar çalışan var

sagol canim, esm le geliir gelmez yarmazlik yaptik da saniye lik kasik sancim olduuu

canım olmaz dıye bılıryorum ben fakat ben ne zamn battan once ılıskı yasasam hep erken oluyorum

sagol canim cevabin icin.

hayir iliskiye girmee...cunku eger bebek olusuyorsa yerlesiyorsaa engellemis olursun...ama gec yumurtlamadan dolayi nasil olur bilmem...bence yapma benden soylemesi..[/B]

Gec kaldk girdik , insallah hamis kalirim klamazsam bir dakine dikkat ederim .. uzuldum simdi

sagol canim, esm le geliir gelmez yarmazlik yaptik da saniye lik kasik sancim olduuu

Gec kaldk girdik , insallah hamis kalirim klamazsam bir dakine dikkat ederim .. uzuldum simdi

rıca ederım cnm yardımcı olabıldıysem ne guzel ama dedıgım gıbı ıyı bırseymı bılmıyorum ama hep erken oluyorum o gece gelıyor

yaw kuzum hamılelıgın 3 ayına kadar bı tehlıke yoksa doktorlarda ızın verıyor dıye bılıyorum ama dıkkatlı olmak sartıyla :26:
korkma bışey olmaz kuzum

selencigimmm banada banada bir hirkaa bir patik bere atkihimmm guzel bir sal eeee abaska ne vardiii
tamam tatlım spariş alınmıştırdaha başka ne var dıı:18::18::18:
selencelkım yanlız bı sorun var
benım 10uz olcak ya
sen bence şimdiden başlasan bi kırmızı bi lacivert diyem anca yetişir
:18::18:tamam canım ben başlıyorum sabah işlerimi yapim hemencik oturm örmeye 10nzartık sabahlara kadar örüyomuşumm
ıyı o zaman zamanı gelıpte bebeıs gobusume konarsa bıkarsın benden ama
:26::26::26:allahın izniyle göbüşe gelsinn fındıgım teyzesi örer ona olmadı konu komşuyo derim bana örün diee
selencelkım senın işin bitti
:18::18::18::18::18::86::86:napalım gülü seven dikenine katlanırmışş

tesekkur ederım cnm demen bıle yeterlı ınan ınsllah gelırde orersınn teyzesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…