- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.181
kızlarrr sizle sobete doyum olmaz amaaaa scorpi kaçarrrrr
uyumak gerek yavaştann..bol sohbetlerrrrrr
kızlarrr sizle sobete doyum olmaz amaaaa scorpi kaçarrrrr
yaw sanada bız orerız alaala
bende çok bilmiyom olduğu kadar sallaya salllaya
canlarim size birsey soracam batisina bir kac gun kala iliskiye girmek ne kadar dogru
?
bi zarari olur mu?:44::44:
canlarim size birsey soracam batisina bir kac gun kala iliskiye girmek ne kadar dogru
?
ben hepinize örerimm siz yeterki isteyinn
ben hepinize örerimm siz yeterki isteyinn
iyi uykular habibtemmm allah rahatlik versinnn...kızlarrr sizle sobete doyum olmaz amaaaa scorpi kaçarrrrr
?
bişi olmaz gülüm ama nedense bende 3gün kala felan olunca erken oluyorum bu aylarda korkuyom erken olacam diecanlarim size birsey soracam batisina bir kac gun kala iliskiye girmek ne kadar dogru
?
selencelkım kızım olursa kırmızı mini yırtmaclı etekle hırka ıstıyorum
erkek olursada lacıvert hırka ıstıyorum
bende senınkıne yelek orerım kol yapmayı bılmıyomda
bızde severekten kabul ederız canımac gozklumuyum ne
bişi olmaz gülüm ama nedense bende 3gün kala felan olunca erken oluyorum bu aylarda korkuyom erken olacam dieyaklaştırmıyorum adamı
seve seve örerim balımmm oyyy teyzesi yesin onuuu
olsun canım bazen aç gözlü olcaksın
bitanem ben böyle bişeyi hiç duymadım canbonum ya .:26:ama genelde batına kadar çalışan var
canım olmaz dıye bılıryorum ben fakat ben ne zamn battan once ılıskı yasasam hep erken oluyorum
hayir iliskiye girmee...cunku eger bebek olusuyorsa yerlesiyorsaa engellemis olursun...ama gec yumurtlamadan dolayi nasil olur bilmem...bence yapma benden soylemesi..[/B]
bişi olmaz gülüm ama nedense bende 3gün kala felan olunca erken oluyorum bu aylarda korkuyom erken olacam dieyaklaştırmıyorum adamı
seve seve örerim balımmm oyyy teyzesi yesin onuuu
olsun canım bazen aç gözlü olcaksın
selencigimmm banada banada bir hirkaa bir patik bere atkihimmm guzel bir sal eeee abaska ne vardiii
sagol canim, esm le geliir gelmez yarmazlik yaptik da saniye lik kasik sancim olduuu
sagol canim cevabin icin.
Gec kaldk girdik , insallah hamis kalirim klamazsam bir dakine dikkat ederim ..uzuldum simdi
sagol canim, esm le geliir gelmez yarmazlik yaptik da saniye lik kasik sancim olduuu
sagol canim cevabin icin.
Gec kaldk girdik , insallah hamis kalirim klamazsam bir dakine dikkat ederim ..uzuldum simdi
selencigimmm banada banada bir hirkaa bir patik bere atkihimmm guzel bir sal eeee abaska ne vardiii
:18::18:selencelkım yanlız bı sorun var
benım 10uz olcak ya
sen bence şimdiden başlasan bi kırmızı bi lacivert diyemanca yetişir
:26::26::26:allahın izniyle göbüşe gelsinn fındıgımıyı o zaman zamanı gelıpte bebeıs gobusume konarsa bıkarsın benden ama
:18::18::18::18::18::86::86:napalım gülü seven dikenine katlanırmışşselencelkım senın işin bitti
tamam tatlım spariş alınmıştır daha başka ne var dıı:18::18::18:
:18::18:tamam canım ben başlıyorum sabah işlerimi yapim hemencik oturm örmeye 10nz artık sabahlara kadar örüyomuşumm
:26::26::26:allahın izniyle göbüşe gelsinn fındıgımteyzesi örer ona olmadı konu komşuyo derim bana örün diee
:18::18::18::18::18::86::86:napalım gülü seven dikenine katlanırmışş
selencelkım senın işin bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?