- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.221
:26::26:inşş defolup gider körolasıı kistler bidaha hiçççç ugramaz inşşşbitanem geçen ay 25inde oldum ama benim durum farklı kist var onun gıtmesını beklıyom oyuzden soğan suyunu içiyorum ya
habibtelerim ben kacar...bizimkisi geliyor bizim esasoglanda gelecekmiss...simdilik gidiyorummm erken giderlers4 gelirimmm opuyoprummm sizi balli yanaklarinizdann...
:26::26:inşş defolup gider körolasıı kistler bidaha hiçççç ugramaz inşşşrabbim gönlüne göre versin kuzum
rabbim şifa versin gülümmamın bıtanem polıkıstık over var bende oyuzden sureklı tekrarlıyo yumurtacıkta yakalayamadık tabı buyuzden
gıtcekler inşallahsaol bıtanem rabbım hemızın gonlumuzdekılerı hayırlısyla nasıp etsın inşallah
habibtelerim ben kacar...bizimkisi geliyor bizim esasoglanda gelecekmiss...simdilik gidiyorummm erken giderlers4 gelirimmm opuyoprummm sizi balli yanaklarinizdann...
nurlum hamilemiii:44::44:
rabbim şifa versin gülümm:125::125::125:[/Q
bendede varmış polikistik over nasıl geçer bu illet yaaa? doktor zayıflarsan geçer dedi. bunun tedawisi yokmu??
rabbim şifa versin gülümm:125::125::125:
bendede varmış polikistik over nasıl geçer bu illet yaaa? doktor zayıflarsan geçer dedi. bunun tedawisi yokmu??
kım hamili kım hamili
aminnn inş ne güzel saolsunyok canım o bızlere destek ıcı n burda sagolsun
3 yasında 1 kızı 1 aylıkda oglu varmıs rabbım ona ve esıne bagıslasın
amınnnnn
yınemı benı yıyon hiç kaçagımı aratmadın selencelkımnöbetleşerek yedınız benı
kaçakhayalim niye gelmedi acep uyuya kaldı kesın
özledim canbonumuda ya
aminnn inş ne güzel saolsun
napim kızım sende bu kadar dadlı olmasaydınn oda olsaydıı hiçç kalmazdın evet yaa bende özledimm kesin uyudu kaldı
selencelkım nurlumu hamıle sandıda onun acıklamasını yapıyordum bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?