Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtelerim ben kacar...bizimkisi geliyor bizim esasoglanda gelecekmiss...simdilik gidiyorummm erken giderlers4 gelirimmm opuyoprummm sizi balli yanaklarinizdann...

:26::26:inşş defolup gider körolasıı kistler bidaha hiçççç ugramaz inşşşrabbim gönlüne göre versin kuzum

amın bıtanem polıkıstık over var bende oyuzden sureklı tekrarlıyo yumurtacıkta yakalayamadık tabı buyuzden
gıtcekler inşallahsaol bıtanem rabbım hemızın gonlumuzdekılerı hayırlısyla nasıp etsın inşallah

Son düzenleme:
rabbim şifa versin gülümm :125::125::125:

bendede varmış polikistik over nasıl geçer bu illet yaaa? doktor zayıflarsan geçer dedi. bunun tedawisi yokmu??

hoşgeldın canım aramıza
kaç kilosun canım ..kılolu bayanlarda on ıslem olarak zayıflama onerılıyor ben dogum kontrol hapıyla basladım ama bı faydasını gormedım
3 gundur sogan suyunu yapıyorum bakalım bu ay nolcak sende bunu deneyebılırsın aslında sogan suyudu zayıflatıyomus

yok canım o bızlere destek ıcı n burda sagolsun
3 yasında 1 kızı 1 aylıkda oglu varmıs rabbım ona ve esıne bagıslasın
aminnn inş ne güzel saolsun
amınnnnn
yınemı benı yıyon hiç kaçagımı aratmadın selencelkımnöbetleşerek yedınız benı

kaçakhayalim niye gelmedi acep uyuya kaldı kesın
özledim canbonumuda ya
napim kızım sende bu kadar dadlı olmasaydınnoda olsaydıı hiçç kalmazdınevet yaa bende özledimm kesin uyudu kaldı

bitaneler ben cıkıyorum artık canbonlarım
eşim yatalım artık dıyo hepinizi cok sevıyorum canbonlarım
hayırlı geceler bol bebişli rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…