- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.241
ıyı geceler canbonum benımkı demıyıor yatam dıe allah rahatlık versnbitaneler ben cıkıyorum artık canbonlarım
eşim yatalım artık dıyo hepinizi cok sevıyorum canbonlarım
hayırlı geceler bol bebişli rüyalar
Hanimlar size bisey sormak istiyorum yumurtlama gunlerimizde hangi gun yumurtladigimizi anlayabilir miyiz vucudumuzda bi belirti oluyor mu ?
bitaneler ben cıkıyorum artık canbonlarım
eşim yatalım artık dıyo hepinizi cok sevıyorum canbonlarım
hayırlı geceler bol bebişli rüyalar
bende önce anlamıyordumm bu topige gelince anlamaya başladımcanım benım daga dun bıttı yumurtlama gunum akıntıdan bellı edyor kendını cnm sumuksu oluyor
bende önce anlamıyordumm bu topige gelince anlamaya başladımadetten sonra beyaz akıntı oluyo onun ne oldugunu burda ögrenmiş oldum
benimkide demiyooıyı geceler canbonum benımkı demıyıor yatam dıe allah rahatlık versn
canım benım daga dun bıttı yumurtlama gunum akıntıdan bellı edyor kendını cnm sumuksu oluyor
haklısın canım insan tecrübe sahibi oluyo çevreye baka baka araştırma yapa yapacanm bnde bısey bılmıyordum 1 yıl ıcersınde jınekolojı uzmanına dondum hayatımda
haklısın canım insan tecrübe sahibi oluyo çevreye baka baka araştırma yapa yapa
aynen valla gece yarılarına kadar oturuyoruzcanım akıntı ıyıce uzuzyor sumuksuyse yumurtan catlamıs oluyordu sanırım ,ama eger yenı basladıysa yumurtlaman yanı uzayıp hemen kopuyorsun yenı baslamıstır ,canm bızde ayaktayız daha uyatmayada nıyetımız yok uykum yok hıc alıstrdım kendımı ıyıce
aynen valla gece yarılarına kadar oturuyoruzbenim gecen ay baya sürdü akıntı bakalım bu nasıl olacak:44:yarın çalışmaya başlıcaz bakalım
inşşş hayırlısı ilee gelirler daha fazla bekletmezlerbenımde en fazla 4 gun suruyor baslagıcıda sayarsak ,bıran once gelsınler artık ya
Bende sayenizde burda bilgileniyorum benim pek bi bilgim yok bu konularda ama bu gidisle uzman olma yolunda ilerlicemöyle gozukuyor....
inşşş hayırlısı ilee gelirler daha fazla bekletmezlerben kızıma ilk gecemde kalmışım oğlumda spraille kaldım kaza kurbanı ilk defa bunda çabalıyorum bakalım nezaman teşrif edecek minik kuşum
Bizde calisiyoz calisiyoz bisey yokbazilari ilk geceden hamile kaliyo onu nasil beceriyolar merak ediyorum..
inşşş hayırlısı ilee gelirler daha fazla bekletmezlerben kızıma ilk gecemde kalmışım oğlumda spraille kaldım kaza kurbanı ilk defa bunda çabalıyorum bakalım nezaman teşrif edecek minik kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?