Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hanimlar size bisey sormak istiyorum yumurtlama gunlerimizde hangi gun yumurtladigimizi anlayabilir miyiz vucudumuzda bi belirti oluyor mu ?

canım akıntı ıyıce uzuzyor sumuksuyse yumurtan catlamıs oluyordu sanırım ,ama eger yenı basladıysa yumurtlaman yanı uzayıp hemen kopuyorsun yenı baslamıstır ,canm bızde ayaktayız daha uyatmayada nıyetımız yok uykum yok hıc alıstrdım kendımı ıyıce

aynen valla gece yarılarına kadar oturuyoruz benim gecen ay baya sürdü akıntı bakalım bu nasıl olacak:44:yarın çalışmaya başlıcaz bakalım

Bende sayenizde burda bilgileniyorum benim pek bi bilgim yok bu konularda ama bu gidisle uzman olma yolunda ilerlicem öyle gozukuyor....

Bizde calisiyoz calisiyoz bisey yok bazilari ilk geceden hamile kaliyo onu nasil beceriyolar merak ediyorum..

inşşş hayırlısı ilee gelirler daha fazla bekletmezler ben kızıma ilk gecemde kalmışım oğlumda spraille kaldım kaza kurbanıilk defa bunda çabalıyorum bakalım nezaman teşrif edecekminik kuşum

Allah bagislasin ne guzel annelik duygusunu yasiyorsun :) rabbim hayirlisiyla isteyen herkese verir insallah hayirli bebisler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…