- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.261
Allah bagislasin ne guzel annelik duygusunu yasiyorsun :) rabbim hayirlisiyla isteyen herkese verir insallah hayirli bebisler....
kac aydir deniyorsunuz ?sorma valla bırgun yenı evlenen bırcıftın yatak odasına dalıs yapcam gozlemlemek ıcıntaktık lazım
rabbim sizlerede tatdırsın cnm benmBizde calisiyoz calisiyoz bisey yokbazilari ilk geceden hamile kaliyo onu nasil beceriyolar merak ediyorum..
saol canım cümlemiznkini inşş peş peşe gelir sizindeay ya ne guzel canmm allah bagıslasın kaza maza olsun artık celık yelekımde yok bak
kac aydir deniyorsunuz ?
rabbim sizlerede tatdırsın cnm benminşş bende anlamadım gülüm evlendigimde adetli gelmiştim sonrasında bidaha adet görmedim 1 aykıl evliken 1 aylık hamile çıktım valide kalpten gidiyodu :26 nun 4 sene olmamış benmde olunca şoka girdi
saol canım cümlemiznkini inşş peş peşe gelir sizindekızlar çalışma esnasında yastık koyun belinize daha iyi oluyumuşş :26:bunu deneyen bi arkadaşım şuan hamile
ınsallh canım ya amınhadı acın gobuslerıde gokten bebeiş yasın
sorma valla bırgun yenı evlenen bırcıftın yatak odasına dalıs yapcam gozlemlemek ıcıntaktık lazım
saol canımmAllah bagislasin ne guzel annelik duygusunu yasiyorsun :) rabbim hayirlisiyla isteyen herkese verir insallah hayirli bebisler....
Oyle bebis hakkim olsaydi ilk once iki sonrada iki tane isterdimac gozlumuyum ne :)
saol canımminşş sizlerde tez vakit kucagınıza alırsınız minik kuşları
ınsallh canımanam kız bunyeye bak ya 404 gıbı masallah ,gelenı gıdenı cekıyor valla
kızlar kaç tane çocuk istiyosunuz hayalinizde kaç tane var:44:ben 3 tane istiyorum ,inş 3de bekletmezOyle bebis hakkim olsaydi ilk once iki sonrada iki tane isterdimac gozlumuyum ne :)
kızlar kaç tane çocuk istiyosunuz hayalinizde kaç tane var:44:ben 3 tane istiyorum ,inş 3de bekletmezrabbim isteyen herkse versinn AMİNNNN
Ben daha yeniymisim 4 aylik evliyim ben ilk gunden beri istiyorum ama bu ay daha cok istiyorumm..
oo gülüm daha çok yenisin inşş bu ay hamile kalırsınBen daha yeniymisim 4 aylik evliyim ben ilk gunden beri istiyorum ama bu ay daha cok istiyorumm..
canım endıselenme ya daha nekı 4 aylık bız 2,5 senedır beklıoyoruz hem doktorlar bıle dıyor 1 sne olmaması dogal yanı erkeke alısısyor vuccudun
Evet biliyorum ama cocuklari inanilmaz derecede cok seviyorum. ALLAHIM daha fazla bekletmeden hayirli bisekilde bebis versin sizede...
oh be doydumçok şükür
hayalotum ben yine dayanamadım pc önümde uykuya daldım:18::18: şimdi geldim..
8scorpions gayet güzel bişiy olmuş yaw hiç salaş işi değil maşh ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?