Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bizde calisiyoz calisiyoz bisey yok bazilari ilk geceden hamile kaliyo onu nasil beceriyolar merak ediyorum..
rabbim sizlerede tatdırsın cnm benminşşbende anlamadım gülüm evlendigimde adetli gelmiştim sonrasında bidaha adet görmedim1 aykıl evliken 1 aylık hamile çıktım valide kalpten gidiyodu :26nun 4 sene olmamış benmde olunca şoka girdi
ay ya ne guzel canmm allah bagıslasın kaza maza olsun artık celık yelekımde yok bak
saol canım cümlemiznkini inşş peş peşe gelir sizinde kızlar çalışma esnasında yastık koyun belinize daha iyi oluyumuşş :26:bunu deneyen bi arkadaşım şuan hamile

ınsallh canım anam kız bunyeye bak ya 404 gıbı masallah ,gelenı gıdenı cekıyor valla

Ben daha yeniymisim 4 aylik evliyim ben ilk gunden beri istiyorum ama bu ay daha cok istiyorumm..

canım endıselenme ya daha nekı 4 aylık bız 2,5 senedır beklıoyoruz hem doktorlar bıle dıyor 1 sne olmaması dogal yanı erkeke alısısyor vuccudun

Evet biliyorum ama cocuklari inanilmaz derecede cok seviyorum. ALLAHIM daha fazla bekletmeden hayirli bisekilde bebis versin sizede...

canlarım ben çıkıyorumm uykum geldii kendindinize çok iyi bakınn stres yapmayın akışına bırakın bol bol çalışın yastık koyunnhepinizi öpüyorumm iyi geceler

Evet biliyorum ama cocuklari inanilmaz derecede cok seviyorum. ALLAHIM daha fazla bekletmeden hayirli bisekilde bebis versin sizede...

bılıyorum canım benden ılk zamandan berıdır ıstıyorum bebeklerı ısırasım gelıyor adeta senı en ıyı ben anlarım ,tam ıkı bucuck yıl oldu kısa bır sure gıbı gelebılır ama bana asır gıbı gelıyor artık allahım bekletmesın cumlemızı amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…