Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpionsum geldi:26::26::26:sende dikkat et scorpionsum:26::26::26::26:

hayalotum dikatli olun:26::26::26:esinin orasi sallanmis demekkii

demekkı bıtanem .ben cok korkuyorum zaten.istanbulda 99 yılında olmustu ozaman avcılar tarafında oturuyoduk.heryer yıkılmıstı.şok geçirmiştim hala korkarım rabbım tekrarınını yaşatmasın canbonum

hayalotum biseyler hissedersin hemen disari cikin yaben agliyorum simdi ya

Son düzenleme:
ben çıkım bıraz işlerim var bıde çanta hazırlayayım.aslında bulundurmamız gerkıyor ama işte boyle sıkısınca yapıyoruz
allaha emanet olun.akşam gorusuruz canbonlarım opuyorum hepınızı

ben çıkım bıraz işlerim var bıde çanta hazırlayayım.aslında bulundurmamız gerkıyor ama işte boyle sıkısınca yapıyoruz
allaha emanet olun.akşam gorusuruz canbonlarım opuyorum hepınızı

tamam canim benim sen cik...kalin biseyleri ne hemen hazirda tutun

hayalotum biseyler hissedersin hemen disari cikin yaben agliyorum simdi ya

yok kuzum benım aglama ya canbonum türkiye riskli bi ülke işte napalım deprem konusunda.istanbulda cok tehlıkelı bınalar falan bakımlı yapılmıyo.egede olmusya hıssdılmıs ıste muhım olan marmara denızınde olmaması ozaman istanbuldan sag cıkan kımse kalmaz sanırım.rabbım felaketlerden korusun bızlerı ınsallahüzülme sende canbonum bısey yok suan tamammı bıtanem

allah göstermesin hayalotum..yaw ben sizi her nekadar yüz olarak tanimasamda sanki oralarda yakinimlarim var diye korktum birden bide tam hassas dönemimdeyimsiz yinede tedbirinizi alin...allaha emanet olun

bende mutfaga gecim..

bu gün fazla kimseyi yiyemedim zaten biseyler yemem lazim

bide aksam hazirligina baslim

habibtelerin habibtesi gözünaydin

yemek yapiyodum bi bakim habibtem gelmistir dedim

Son düzenleme:
insallah rabbim kucagina almayida nasip eder güzel iyi kalpli habbitemmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canbonum çokkk sevındım valaha bende agladım burda şimdi
rabbım kucagına almayıda nasıp etsın habıbtem
amanda aman teyzoşum anasına kesesınımı gostermiş içim rahatladı ohbe

canbonum çokkk sevındım valaha bende agladım burda şimdi
rabbım kucagına almayıda nasıp etsın habıbtem
amanda aman teyzoşum anasına kesesınımı gostermiş içim rahatladı ohbe

kiz yerim seniseninkindede insallah bizlerde sevincten aglariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…