- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.461
sanırım değildi ya cunku ben sabıt bıyerde oturuyorum hıcbısey hıssetmedım canbonum
eşim aradı bına sallandı dedı oyuzden sordum :26:
hayalotum dikatli olun:26::26::26:esinin orasi sallanmis demekkii
demekkı bıtanem .ben cok korkuyorum zaten.istanbulda 99 yılında olmustu ozaman avcılar tarafında oturuyoduk.heryer yıkılmıstı.şok geçirmiştim hala korkarım rabbım tekrarınını yaşatmasın canbonum
ben çıkım bıraz işlerim var bıde çanta hazırlayayım.aslında bulundurmamız gerkıyor ama işte boyle sıkısınca yapıyoruz
allaha emanet olun.akşam gorusuruz canbonlarım opuyorum hepınızı
hayalotum biseyler hissedersin hemen disari cikin yaben agliyorum simdi ya
esilam diikkatli ol canim benim
yok kuzum benım aglama yacanbonum türkiye riskli bi ülke işte napalım deprem konusunda.istanbulda cok tehlıkelı bınalar falan bakımlı yapılmıyo.egede olmusya hıssdılmıs ıste muhım olan marmara denızınde olmaması ozaman istanbuldan sag cıkan kımse kalmaz sanırım.rabbım felaketlerden korusun bızlerı ınsallah üzülme sende canbonum bısey yok suan tamammı bıtanem
sanirimmm benden bahsetmissinnndoru ya doguda olan arkadaslardan bu SIKINTIYI cok duyuyoruz..rabbim yardimciniz olsun canim benim klomen cok iyi bi tedavi yöntemi simdi bi arkadasimiz bu ay onun sayesinde hamile kaldi ...1 yilir ugrasiyodu simdi sükürler olsun klomen ve catlatma ignesi sayesinde hamile evet ben klomen ve catlatm aignesiyle hamile kaldim allahim herkese nasip etsinnn
evet cok sukur keseimizi gordummm ama daha 3+3 gunluguzz...catlatma ignesine gore hesaplandi...allahim herkese nasip etsinn keseyi gorunce agladimmhabıbtem suan teyzosumuzun kesesıne bakıyodur
bende bir seneyi geçtim tarlusal kullanarak .simdide canbonların baskısıyla sogan suyu ıcıyorum bakalım nolcek hayırlısı olsun.pkoyla cok hamiş kalan var bızler neden olmayalım
bende bir pkoyummmmm hamile kadim arkadslar pkolular hamile kalamaz diye bir kural yok sadece zor kalirlar dogal yollaa kana cok insan var...allahim hayirlisini versin en kisa zamanda sizlerede nasip etsin habibtelerimm
canbonum çokkk sevındım valaha bende agladım burda şimdi
rabbım kucagına almayıda nasıp etsın habıbtem
amanda aman teyzoşum anasına kesesınımı gostermişiçim rahatladı ohbe
kaçakcanbonum buradamısın
kiz yerim seniseninkindede insallah bizlerde sevincten aglariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?