Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doğru sölüyosun.artık herkes üzrine vazife olan olmıyan herkes soruyo.benden sonra evlenen kuzenlerim falan ya hamile yada doğurdu.mevlidlerde hep aynı soru senin daha bişey yokmu?artık insan sıkılıyor

rabbim bizi insaanlarin sorularindanda kurtarsin inslalah evlat özlemimizide bitirsin inslalah

esilam üzülme bıtanem ben artık hıc bırsey takmıyorum.
bana gelenlerde hergun aynı kişiler hergun aynı sorular.
ama artık olmuyo benım cocugum bıle dedıklerım oldu sırf sormasınlar dıye ama bunlar bu zıhnıyetteler ıste .

bence böle insanlar işte insanın psikolojisini bozuyorlar.tespitim yanlışmı kızlar bilmiyorum ama.başlarlar artık nezaman sözleniyon söz olur nişan nezaman nişan olur bu sefer düğün nezaman düğün olur bebek nezaman bebek olur bu sefer ikinci çoçuğu sorarlar yani bu insanların soruları bitmez.sanki çok üstlerine vazife gibi.

kızçelerim benım bıraz işlerim var bıde soğan suyumu içeyim
yemeğimide yapıp gelırım yanınıza
öpüyorum hepınızzı
yaw istanbulda oturanlar deprem olmus hıssetınızmı

doru tesbit esilam sorular hic bitmezyaw bi sormusun mesala haftaya görsün yine soruyolar öyle sinir oluyorumki

kızçelerim benım bıraz işlerim var bıde soğan suyumu içeyim
yemeğimide yapıp gelırım yanınıza
öpüyorum hepınızzı
yaw istanbulda oturanlar deprem olmus hıssetınızmı

depremmiinslalah siddetli degildir:26::26::26::26::26:rabbim yardimciniz olsunbi gazetelere bakim netten:26::26:

Son düzenleme:
aslinda egede olmus ama istanbuldada hissedilmis

Ege Denizi Saros Körfezi açıklarında 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Çanakkale, İstanbul ve İzmir'de şiddetli şekilde hissedildi.hürriyette böyle yaziyo.....:26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

alahım sen koru yarabbım kımseyı acıkta bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…