- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.441
selencelkımde erkeklere lacıvert hırka
kızlara kırmızı etek hırka orcektı bana
hayalotum benörgüde bilmemki hazir biseyler alim bende
alisti iyice sogan suyuna
ya kaçakhayalim geçen aylardada 2 günmü ne yapmıstım hatırlıyosan gıtmıyodu hıc boğazımdan
bu sefer içmedenm öyle dualar ettımkı nerdeyse aglıyacaktım.:26:
2.ve 3. gunu bı baktım yaw soğanları bıle yıyesım geldıçok şükür bu sfer gıdıyo su gıbı
doğru sölüyosun.artık herkes üzrine vazife olan olmıyan herkes soruyo.benden sonra evlenen kuzenlerim falan ya hamile yada doğurdu.mevlidlerde hep aynı soru senin daha bişey yokmu?artık insan sıkılıyor
ya kaçakhayalim geçen aylardada 2 günmü ne yapmıstım hatırlıyosan gıtmıyodu hıc boğazımdan
bu sefer içmedenm öyle dualar ettımkı nerdeyse aglıyacaktım.:26:
2.ve 3. gunu bı baktım yaw soğanları bıle yıyesım geldıçok şükür bu sfer gıdıyo su gıbı
hayalotum sen cok azimlisindedim ya bi alisirsan su gibi gelir diye
hayalotum benörgüde bilmemki hazir biseyler alim bende
selencelkımde once orerım teyzoşuma dedibende dedım benım 10uzum olcek sen şimdiden başla bıtanem ormeye dedım
rabbim bizi insaanlarin sorularindanda kurtarsin inslalahevlat özlemimizide bitirsin inslalah
hayalotum sen cok azimlisindedim ya bi alisirsan su gibi gelir diye
bende bir seneyi geçtim tarlusal kullanarak .simdide canbonların baskısıyla sogan suyu ıcıyorum bakalım nolcek hayırlısı olsun.pkoyla cok hamiş kalan var bızler neden olmayalım
canım bende pek işe yaramadı ama inşallah sende işe yarar ki bi çok insan faydasını gördu soğan suyunun.bende tarlusal aldım yine hastalanınca annemin ısrarı üzerine soğan kabuğu kaynatıp içicem regl boyunca bide bunu deneyim bakalım.
canım bende pek işe yaramadı ama inşallah sende işe yarar ki bi çok insan faydasını gördu soğan suyunun.bende tarlusal aldım yine hastalanınca annemin ısrarı üzerine soğan kabuğu kaynatıp içicem regl boyunca bide bunu deneyim bakalım.
bidaha bı dene bakalım .bıde ben sımdı bal lı bı karısım hazırlatıyorum bu aksam elımde olur.
işe yararsa sizede yazıcam sızde yaptırırsınız.
şimdide yazarımda bıraz pahalıya çıkıyo sanırsam .daha odeme yapmadım.akşam fıyatınıda ogrenım .tarıfıde albılırsem yazarım sıze
esilam üzülme bıtanem ben artık hıc bırsey takmıyorum.
bana gelenlerde hergun aynı kişiler hergun aynı sorular.
ama artık olmuyo benım cocugum bıle dedıklerım oldu sırf sormasınlar dıye ama bunlar bu zıhnıyetteler ıste .
kızçelerim benım bıraz işlerim var bıde soğan suyumu içeyim
yemeğimide yapıp gelırım yanınıza
öpüyorum hepınızzı
yaw istanbulda oturanlar deprem olmus hıssetınızmı
bence böle insanlar işte insanın psikolojisini bozuyorlar.tespitim yanlışmı kızlar bilmiyorum ama.başlarlar artık nezaman sözleniyon söz olur nişan nezaman nişan olur bu sefer düğün nezaman düğün olur bebek nezaman bebek olur bu sefer ikinci çoçuğu sorarlar yani bu insanların soruları bitmez.sanki çok üstlerine vazife gibi.
kızçelerim benım bıraz işlerim var bıde soğan suyumu içeyim
yemeğimide yapıp gelırım yanınıza
öpüyorum hepınızzı
yaw istanbulda oturanlar deprem olmus hıssetınızmı
depremmiinslalah siddetli degildir:26::26::26::26::26:rabbim yardimciniz olsun bi gazetelere bakim netten:26::26:
aslinda egede olmus ama istanbuldada hissedilmis
Ege Denizi Saros Körfezi açıklarında 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Çanakkale, İstanbul ve İzmir'de şiddetli şekilde hissedildi.hürriyette böyle yaziyo.....:26::26::26::26::26::26::26::26:
selencelkımde once orerım teyzoşuma dedibende dedım benım 10uzum olcek sen şimdiden başla bıtanem ormeye dedım
hayalotum tv cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?