Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum günes acinca karlar erir

Canim benim cok uzuldum. Rabbim en kisa zamanda nasip etsin sanada.ignesi var diye biliyorum kan pihtilasmasinin.

izelim 3.sünden itibaren kullandim ama daha 2 hafta önce besincisindede günlük 2 igne kullnadim ama yine olmadi kaybettim kendiliginden düstü...ilerde tekrar hamile kalirsam bi baska igne daah kulanacam..deneme tahtasina döndüm iyice

Son düzenleme:

bitanem sen bıde turkıye işini bi düşün iyice.rabbım kucagına aldırcak ınsallah bu sefer

hayalotum ben bilmiyorum ama bu sefer meddcezirimden umutluyumyaw zaten bu belirtilerde bos cikarsa belirtisiz hamile kalindigina iyice inanacam

cnm öle tabide en azından gelen giden oluyordur.benim kimse gelmiyor.çünkü uzağım herkese.akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyom.

kuzum benim doru gelenimiz oluyo ama bazen gelmemesini istiyosun..laf dönüp dolasip bebege geliyo.....ayni laflar dönüp dolasiyo

yaw kolayini buldum artik..sormayin namehremime girmeyin diyorum..sevmiyorum böyle namehrem sorularini diyorum

he düsünüyorum hayalotum bakim insallah bu sene gidebilirsem arastiracam bu isi
inşallah
hayalotum ben bilmiyorum ama bu sefer meddcezirimden umutluyumyaw zaten bu belirtilerde bos cikarsa belirtisiz hamile kalindigina iyice inanacam

valla anlattıklarına gore bende cok umutluyum kaçakhayalım ama kısmet işte bekleyım gorucez artık

doğru sölüyosun.artık herkes üzrine vazife olan olmıyan herkes soruyo.benden sonra evlenen kuzenlerim falan ya hamile yada doğurdu.mevlidlerde hep aynı soru senin daha bişey yokmu?artık insan sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…