Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yaaa canim normalde boyle demezdim beklerdim nedense bunda testi yapiyim belli olacak gibi geliyor .. en iyisi beklemek birde evde gebelik testi varyaa uyuz ediyor o evde durdukcaa ben catliyorumm .. olduysa simdi belli olmaz mi`+
haklısın canım evde dursa bende çatlarım senin gibisana bahsettigim kadın varya adetine 3gün varmış yapmış çıkmış
canım sabah yap dememek için kendimi zor tutuyorum ama sen genede bekle

Son düzenleme:
haklısın canım evde dursa bende çatlarım senin gibisana bahsettigim kadın varya adetine 3gün varmış yapmış çıkmış
canım sabah yap dememek kendimi zor tutyorum ama sen genede bekle

Bekliyecem cuma sabahina kadar veya cumartesi gelmezse.. o bayanda sans varmis canim yaa ... bak bu tatli heycan bile stress..

şunu şurasında ne kalmış cumaya dimi canım bekle kuşum

Aynen ne kalmisss heheh ,,, birde bana sor sen onuuu persembe gunu okula gitmem lazim ders teslim etmem lazim. yarinda dersimi temize cekecem artik bu heycanla nasl yaparim bilemem:44::44::44::44: dua et canim benim icin bol dua et..

hanımlar buraya yeni üye oldum 3üz hamileyim gebeligimi bu forumda geçirmek birşeyler ögrenmek istiyorum

Ay masallahhh bol dua et bizim icinde, bizde hamile kalalim

Ne yapalim canim benim sohbet ederiz sen napiyorsun ? iyimi bebis? , bol dua et bizim icin ,, benim batimda yaklasiyor
ediyorummm canimmmm her zamnnn..bebisi goremedikkkk haftayaa kesemizi gordukk sadecee
selam hanımlar iyi akşamlar nasılsınız

hosgeldinnnnn tatlimmm kac senelik evlisinn masallahhh 3uzz ne guzell allahimm saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsinnnn

dualarımdasınız canım benim

ediyorummm canimmmm her zamnnn..bebisi goremedikkkk haftayaa kesemizi gordukk sadecee[/B]

Allah razi olsun canim benim, insallah haftayada bebeginizi görürsunuz .. haberlerini bekliyoruz artik haftaya

Ederim tabi neden etmeyeyim allahım sizlere nasip etsin inşallah

Allah razi olsun canim hamilelerin dualari daha cok kabul olur deniyor..

dualarımdasınız canım benim

Allah razi olsun canim benim .. Sende hep aklimdaisn benim bu sefer oldu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…