- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.621
Yaaa canim normalde boyle demezdim beklerdim nedense bunda testi yapiyim belli olacak gibi geliyor .. en iyisi beklemek birde evde gebelik testi varyaa uyuz ediyor o evde durdukcaa ben catliyorumm .. olduysa simdi belli olmaz mi`+
ne ypiyorsunuzzz hatunlarrrrr
napalım kuzum kaynatıyoruz iştene ypiyorsunuzzz hatunlarrrrr
haklısın canım evde dursa bende çatlarım senin gibi sana bahsettigim kadın varya adetine 3gün varmış yapmış çıkmış
canım sabah yapdememek kendimi zor tutyorum ama sen genede bekle
selam aysima hg cnm şükür iyim ben sen nasılsınselam hanımlar iyi akşamlar nasılsınız
selam hanımlar iyi akşamlar nasılsınız
şunu şurasında ne kalmış cumayaBekliyecem cuma sabahina kadar veya cumartesi gelmezse..o bayanda sans varmis canim yaa ... bak bu tatli heycan bile stress..
hoşbulduk selen iyiyim bende teşekkur ederim
şunu şurasında ne kalmış cumayadimi canım bekle kuşum
hanımlar buraya yeni üye oldum 3üz hamileyim gebeligimi bu forumda geçirmek birşeyler ögrenmek istiyorum
ediyorummm canimmmm her zamnnn..bebisi goremedikkkk haftayaa kesemizi gordukk sadeceeNe yapalim canim benim sohbet ederiz sen napiyorsun ? iyimi bebis? , bol dua et bizim icin ,, benim batimda yaklasiyor
selam hanımlar iyi akşamlar nasılsınız
hanımlar buraya yeni üye oldum 3üz hamileyim gebeligimi bu forumda geçirmek birşeyler ögrenmek istiyorum
maşllahDaha ilk bu zaten 3üzler dahada düşünmuyorum
Aynen ne kalmisss heheh ,,,birde bana sor sen onuuu persembe gunu okula gitmem lazim ders teslim etmem lazim. yarinda dersimi temize cekecem artik bu heycanla nasl yaparim bilemem:44::44::44::44: dua et canim benim icin bol dua et..
Ay masallahhh bol dua et bizim icinde, bizde hamile kalalim
Daha ilk bu zaten 3üzler dahada düşünmuyorum
ediyorummm canimmmm her zamnnn..bebisi goremedikkkk haftayaa kesemizi gordukk sadecee[/B]
Ederim tabi neden etmeyeyim allahım sizlere nasip etsin inşallah
dualarımdasınız canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?