- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.741
slm kizlar ben geldimmm nasilsinizzzzzzzzz
ya kuzum sende cok erken yapmışın ama bıtanem benım:26::26:
bıraz daha beklıyelım olmamı 4 gunde neler olur bıter canbonum benım
dün rüyamda hamileydim her zamanki gibii
ama bu kez gerçek gibiydi kızlar yaaa, test yapıyorum amile olduğumu öğreniyorum.. Dr a gidiyoruz ve ikiz diyorbiri erkek biri deeee.. uyanmadan önce bir ses de hadi kalk test yap diyo banaaa.. uyandım hemen test yaptım sonuç negatif.. daha 4 gün var amaaaa amaaaa ammaaaa
Hayr olur insallah diyerek baslayalimda sonu hayr olsun diledigin gibi olsun canim benim daha 4 gun var normaldir negatif cikmasi insallah ruyalarin bosa cikmaz sen inancini kaybetme umudunu hep yuksek tut Rabbim ruyana bosuna koymamistir insallah bu ay o guzel haberi alirsin canim olumlu dusunelim olumlu olsun herseyyyyyyyyyyyyy
canbonlarım ben cıkmak zorundayım eşim yatalım dıyor.
fazla kalamadım ama olsun en azından gordum sızlerı
aysimacım yıne gel olurmuçok memnun oldum canım rabbım meleklerını korusun ınsallah
ıyıgeceler herkese tatlı ruyalar
süpürgeme bınımde yatagıma gotursun benı
baş baş
Selam canim yaa nerlerdesin ... hosgeldinn .. iyiyiz sukur sen nasilsin?
Amin canım benimmmmmmmmmmmmm.. İnşallaaah hayırlısı ile Rabbim hepimize yaşatsın o duyguyuu
Hosbulduk canim bende aynisini sana soracaktim ben arada giriyorum kizlarla konusuyorumda seni göremedim özelden yazacaktim tam sukur bende iyiyim canim dun okulun kayit gunuydu kaydimi yaptirdim ayin 21.de aciliyormus okul cok sevindim sende ne var ne yok heyecanlimisin ayyyyyyy insallah bu ay hem sen hem med_cezirimhemde butun bekleyenler mujdeli haberi alirsiniz ins.
aysimacım yıne gel olurmuçok memnun oldum canım rabbım meleklerını korusun ınsallah
baş baş
amin bitanem beniimm hepimiz o güzel haberi alırız inşallaaaahhh
bitanem bu arada ben mevzuyu kaçırmışım,ne okuluna kayıt oldun hayırlı olsuuuunnnnn
gurbetkızımm sen nabersin durumun nasıl bakalımmm
baş baş
Hosbulduk canim bende aynisini sana soracaktim ben arada giriyorum kizlarla konusuyorumda seni göremedim özelden yazacaktim tam sukur bende iyiyim canim dun okulun kayit gunuydu kaydimi yaptirdim ayin 21.de aciliyormus okul cok sevindim sende ne var ne yok heyecanlimisin ayyyyyyy insallah bu ay hem sen hem med_cezirimhemde butun bekleyenler mujdeli haberi alirsiniz ins.
Canim ben yurt disindayim burda sifirdan basladim okula Turkiyede unv. okudum ama burda mecburum okumaya cunku farkli bölum istiyorum liseye gidiyorum simdi ikinci dönem kaydimi yaptirdim
Iyi geceler canim pek sohbet edemedik insallah yarin,,
Aynen canim aklimdaydin benim nerde benim ki diyordum, insallah canim mujdeli haberi almak icin okadar ihtiyacim var ki aynen heycan var cok kotu bana kalsa hemen testi yapacamda sabrediyorum .. Okulunada sevindim canim benim..
çok iyi yapmışsın kuzummmmm, Rabbim yar ve yardımcın olsun keşke herkes senin gibi azimli olabilseee
canlarımmm biz film izlicez kocişimleee.. Ben çıkıyorummm, yarın akşam görüşürüz inşallaaahh
gurbetkızım güzel haberlerini alırız inşallaahh...
herkesten güzel haber alırız umarım bu ayyyy.. RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİN..
SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORU İYİ GECELERRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?