- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.781
Merhaba Gulchan hosgeldin
:114:
Benim esyalarimin cogu Turkiyeden canim buranin esyasi cok hosuma gitmiyor perdelerimi halilarimi mutfak esyalarimin cogunu Turkiyeden getirdim evet esim dizayn etti tabi benimde katkim oldu canimmmmmmmmmmmevet keske yakin olsaydikkkk inan esim hic yok demzdi yardim ederdi kac odali senin evin canim
Ev dekorasyon mu? tam benm evime oyle biri lazim evim dekore edecek evim sahane bakiyorum icim gidiyor bazi seylre..
Evim sahaneye sende basvur ozaman hem zevkine gore dizayn etmis olursun hemde cebinden tek kurus cikmamis olur bisey kaybetmezsin..
Merhaba canim hosgeldin aramiza.. Ne guzel diyorsun ben Yurt disinda yasiyorum ustelik ev kendimin degil ..ancak bakmakla yetiniyorum
oh ne guzel banada o firsat olsa yemine derim bi kamyon dolusu esya getiririm turkiyeden, ama zor iste..simdiki oturdugumuz ev kucuk canim , bir oda bir salon , ama buyuk odalari 70 metre kare evim . tasinacaz canim merkeze , ev cikamadi gitti bir senedir , zor ev cikiyor buralarda sizin orasida mi oyle? tabiki canim bayanin katkisi olmadan olmaz evin duzeni hehe
Anladim canim bilmiyodummerhabalar hosbuldum.. Yazilarinizi surekli okuyodum birde araniza katilayim dedim :)
Anladim canim bilmiyodummerhabalar hosbuldum.. Yazilarinizi surekli okuyodum birde araniza katilayim dedim :)
Insallah istedigin gibi bir ev bulursun canim . Ben ilk geldigimde kendi evimizdi oda 1 oda 1 salondu ama buyuktu ama insan yinede 1 oda daha olsun istiyoir sonra sattik orayi kiraya ciktik simdiki evim 2 oda 1 salon ama buyuk evet canim yaa burdada ev cikmiyor hatta suan bosta ev bile yokkk git gide nufus artiyor ondan olsa gerek insallah bebisin nasibiyle gelir ve yeni eve tasinirsiniz canim benimmmmmm
Cok iyi etmissin aramiza katilmakla insallah burasi sana ugur getirir sende bu ay guzel haberi alirsin
Nerden bilecen canim .. Gir gir aramiza memnun kaliriz..
insallah canim ben cikmisken buyuk eve cikmak istiyorum 3-4 odali . yani 1 salon 3 oda veya 2 oda .. Gelen gidenim olursa yatacak yerim olur birde esimin anne si babasi gelirse turkiyeden tatile rahat ederler filan diye dusunuyorum .. birde salonu her zaman kulanmam, misafir filan geldiginde dusunuyorum , hele bi durumumuz duzensiz suan benim aldigim ögrenci parasiyla geciniyoruz esim is ariyor birde haftaya dil kursuna basliyacak SFI ye bilirisndir canim .
Canlarimmm ben kaciyorum kendinize iyi bakin .. esim cagriyiro acil cikissoptum hepinizi
Ahhhh agzindan bal damliyor insallah insallah hepimiz bebislerimize tez zamanda kavusuruz canim ..
Insallah canim benim olmayacak diye birsey yok Rabbim istedikten sonra sen ne kadar zamandir istiyorsun canim
Ben bicogunuza gore cok yeniyim ama cok seviyorum cocuklari ne yapim4 aydir istiyorum Rabbim insallah bizleri lsyik gorup kucagimizi doldurur insallah.. sen ne kadar zamandir istiyosun ?
Allahim en kisa zamanda nasip etsin sana canim ben 1 senedir istiyorum bekliyorummm ama olmadi hic bir sorun yok doktora gittim ama olmadi bekleyip görecegiz insallah senin bu ay olur canim
Gulchan ben cikiyorum canim sana iyi geceler görusmek uzere Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?