Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Alpinciğim günaydın şekerim nasılsın :) yaa ben hala olmadım ve çok heycanlıyım normalde 1 gün önceden gelirdi ama ilk defa gecikti umarım bebiştir ya dün testte negatif çıkmıştı bugün tekrar bi test yapayım mı

insallahh canimmm...kanda baktirsan diyorumm kac gun gecikti..test yaparsan 1 haftada idrarda goremezsin ama kanda baktirrr hemen cikar hamileysennn..ins bebistir

insallahh canimmm...kanda baktirsan diyorumm kac gun gecikti..test yaparsan 1 haftada idrarda goremezsin ama kanda baktirrr hemen cikar hamileysennn..ins bebistir

canım dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünü de bi atlatayım diyorum umarım bebiştir nolur dua et benim için...

Dün bi ara geldim ama hemen ciktim.bu karlı havalar beni mahfetti vlla.elim kolum kalkmaz oldu.insallah bugun gelicem yaaniniza.
Alppin kuzum keseyi gormus masallah.cook sevvindim.dikkat et tatlim kendine.
Herkesler iyidir insallah..bana kisa bi ozet gecebilirseniz sevinirmmmhepinizi optummm

canım benim bat dündü ama geçti ve şuan beklemedeyim...

günaydın :) bende olmadım yaklaşık 17 gün oldu kan testi yaptırdım ama negatif doktorum ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum sice ne yapmalıyım?
günaydıncanım eğerki kan testınde çıkmadıysa büyük ihtimal malesef hamıle degılsın.verdiği ilaçta adet söktürücüdür.oyuzden ilacını kullan derim .en azından hemen yeni çalışmalara başlayabılırsın

bıtanem benim sanada güneydın şekerim
sen şimdik geçmişmi istiyon sen gel kuzum ben sana anlatırım geçmişi
hamişimiz yok şuan.ama 3üzlere hamile olan bi arkadaşımız katıldı topiğe
ekstra bi arkadaşımız daha katıldı
geri kalan aynı gırgır şamata kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…